kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Flam sordun mu arkadaşına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Yok sormadım. Meselenin vehametini kavramaya çalışıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 şu an netten bi kıza asılıyorum hadi bakalım ekmek çkabilir dengesi bozulmuş bi tip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Biri de başlığa bakıp yazmamış ki, hay senin bütün hayatını sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 beyler ömden kız numarası atana yancılık yapıcam artık forumda(siyasi konular hariç sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kıza yalvarıyorum şu an evinin önüne geleyim de bana pencereden el sallasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Kolektif neden böyle oldun sen? Odtüye yeni giren idealist solcu gençken daha bi seviyorduk biz seni, ara ara dalgamızı geçiyorduk falan. Kızışmış tavşanlar gibi KARIIII KARIIIII diye gezmene bi alışamadık. Tamam hayatında önemli kararlar alıp değişiklikler yapmışsın da böyle 16lık ergen moduna dönmene de gerek yoktu. Bi topla kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 insan komunik de olsa, penis penistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Sen penisin için kendini bu kadar küçük düşürüyor musun akilacığım? Gerçi sen amerikadasın ya elini sallasan ellisi. Her gece barlarda clublarda vahşi cazibene ve sakallarına kapılıp üstüne atlayan binlerce kadın var falan, seni saymamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bütün yoldaş rus kızlar ayna karşısında iphone 5 ile fotoğraf çekmeye başlayınca bir panikledi tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 izmir.net dahil bi sürü arkadaşlık sitesine uygulamasına falan üye oldum hadi bakalım belki buralardan bi şey çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Yahu sen Odtüde ve komunistsen ve orda dahi ekmek bulamıyorsan sivilde hiç aranma bile, bak çok net söylüyorum. Azmış bi kezbanla nikah masasında bulursun kendini şu kafayla, nikah şahidi de abisi ve amcaoğlu olur, yakma kendini, odtüden falan bakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 pembepanjur.com'dan devam yigen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bekaranneler............... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cacodemon Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 yahu potansiyelinizi yok ediyorsunuz. 22 yaşındasın. sanal ortamlarda takılacağına çık bir akşam dışarı, ya da kampa falan git. konserleri takip et. 2 bira 1 özgüven yeter. daha çok zevk alırsın bütün hayatından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu gece gidicem bi bara hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 hangi bar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 ne bileyim hiç bilmem de barları gidicem alsancağa giricem bi bara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 isteyen varsa beraber gidelim sıkılırım tek başıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Bize sarkmayacağın ne belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 bu gülüş bana güven vermedi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar