Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

BBL 2014-2015

sleepingdeath

Öne çıkan mesajlar

hakem önünde ayağı çizgiye basmayan adamın üçlüğünü yedi ya. doğruya doğru deyin. efes bu kadar eksikle burada kazanacaktı biraz kendi beceriksizliği biraz da son pozisyonda hakemin skandal kararıyla 3-1 oldu seri.

bu da futbolda yok efendim iktidar izmir takımı çıkarttırmıyor yalanına kapak olsun. yarı finalden beri karşıyaka şampiyon olsun diye her şey yapıldı. ben ki tahminlerime çok güvenirim ama bundan sonra söylüyorum ki bu iş bitti. 4-1 bile bitebilir artık. ama fenerbahçe serisinden beri izleyenler olanları da görüyor.
Sosyal ağlarda paylaş

nasıl yok. son pozisyon adam basmıyor, verse maçın skorunu direkt etkileyecek işte. diğer maçlarda da oldu. fenerbahçe serisinde daha beter oldu. yapmayın şimdi yani türk hakemlerinin berbatlığını görün. geçen sene fenerliyim ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim 2. maç inanılmaz bariz faulü vermemişti hakemler ve o sayede şampiyonluğa yürümüştük. galiba bu sene şampiyon olması gereken takım karşıyaka. ya da bilmiyorum ben art niyetli bakıyorum. ben art niyetliysem de hakemler bizim mahalledeki tek pota maçı yönetemeyecek acizlikte ve beceriksizlikte demektir.

ayrıca ağlamam ben efesli değilim ki fenerliyim. ha şu var beklediğim gibi geçmedi seri denk geçti ama şu an hakkı 3-1 değil 2-2ydi serinin. tabi heurtel'e abartı ceza artı krstic'in sakatlanmasını falan bilemiyorsun. 2 maçtır guardsız oynuyor efes, doğuş oynuyor var mı böyle bişi yarı sahaya geçemiyor baskıda adam. haliyle 3-1 oldu ki yine de çok ucuz gitti işte 2-2 de olabilirdi olmalıydı.
Sosyal ağlarda paylaş

Hea gece kulübü olaylarından sonra 1.5 çeyrek süre vermedi kafadan obra ben orda cezayı kesti sanıyodum.Seride obranın da denge şaştı bi ara zaten her hucum hata yapanı kenara aldı,5 kısaya döndük son topta falan ayrıca dixon la anlastıgımız söyleniyo yıllık 1.250 verdiysek cok sacma belki de gs yi saf dışı bırakmak icin yukselmıs olabılır ücret cunku ergın ataman da istiyodu

Bu arada adamı göndermek icin hovardalıgının yanına serideki performansını bahane ediyolarsa ayıptır.ne zaman 15-20 sayı geriye dussek topu goudelock a vermeyi biliyoruz her seferinde.F4te gördük
Sosyal ağlarda paylaş

abi adamım maç içinde yaptığı şey başka. obra zaten sene başından beri güvendi ona. boş çıkarmadı hiç hakkaten. sonuçta satış olabilir bu tarz oyuncularda. ama yenildikten sonra gidip saçmasapan eğlenip bide ksk'lılarla partilerse iş başka. obra bu boru değil. çalışmak istemediği adamlar çalışmaz. burada kaybeden biz değiliz gadılak aslında. obra ile çalışmak istiyosa bu şekil hareketler yapamıyomuşsun demek ki.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...