Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Abicim baska argumanin yok mu hakemler haric?? Devamli deja vu yasiyorum seninle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 abi hakemden ziyade heurtel ve krstic faktörlerine dikkat çektim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Kşk kazanmayı haketti bence,bu kadar fazla top kaybı yaparsan kaybedersin.Hakemler kötüydü ama maçı kaybetmesine sebep olmadılar bu maçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 hadi buyrun cenaze namazına çapraz bağlar gitmiş krstic'in. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2015 Draper sağlam olsaydı efes için su durum baya iyi bile olabılırdı.heurtel ve krstic varken savunma yerlerde surunuyor,yılın basındaki efesi izlerdik ıkı mac daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2015 krstic 6 ay yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sefacaNBA said: finalde efes 4-1 falan alınca ksk için buraya nasıl geldi dersiniz. not alın lütfen bunu da. 3-1 yaptı adamlar. sefa basketten banlansın diyenler ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 sefacan komik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 hakem önünde ayağı çizgiye basmayan adamın üçlüğünü yedi ya. doğruya doğru deyin. efes bu kadar eksikle burada kazanacaktı biraz kendi beceriksizliği biraz da son pozisyonda hakemin skandal kararıyla 3-1 oldu seri. bu da futbolda yok efendim iktidar izmir takımı çıkarttırmıyor yalanına kapak olsun. yarı finalden beri karşıyaka şampiyon olsun diye her şey yapıldı. ben ki tahminlerime çok güvenirim ama bundan sonra söylüyorum ki bu iş bitti. 4-1 bile bitebilir artık. ama fenerbahçe serisinden beri izleyenler olanları da görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 izleyenler adamların çaka çaka geldiğini görüyor. hakemlik bişey yok maçta tertemiz maç oldu, güzel geri döndü adamlar respect, less qq more pew pew Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 of çok sağlam maçlar oluyor yine adralin dolu maçtı.. galiba izlediğim en iyi seri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 nasıl yok. son pozisyon adam basmıyor, verse maçın skorunu direkt etkileyecek işte. diğer maçlarda da oldu. fenerbahçe serisinde daha beter oldu. yapmayın şimdi yani türk hakemlerinin berbatlığını görün. geçen sene fenerliyim ama gönül rahatlığıyla söyleyebilirim 2. maç inanılmaz bariz faulü vermemişti hakemler ve o sayede şampiyonluğa yürümüştük. galiba bu sene şampiyon olması gereken takım karşıyaka. ya da bilmiyorum ben art niyetli bakıyorum. ben art niyetliysem de hakemler bizim mahalledeki tek pota maçı yönetemeyecek acizlikte ve beceriksizlikte demektir. ayrıca ağlamam ben efesli değilim ki fenerliyim. ha şu var beklediğim gibi geçmedi seri denk geçti ama şu an hakkı 3-1 değil 2-2ydi serinin. tabi heurtel'e abartı ceza artı krstic'in sakatlanmasını falan bilemiyorsun. 2 maçtır guardsız oynuyor efes, doğuş oynuyor var mı böyle bişi yarı sahaya geçemiyor baskıda adam. haliyle 3-1 oldu ki yine de çok ucuz gitti işte 2-2 de olabilirdi olmalıydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 son pozisyonda basıyor adam, basmasa da efes maçı kazanmıyor ki o basketle 10 saniye kala ksk hucumu oluyor. nasıl 2-2 oldu birden seri anlamadım. yorulan faul problemine giren efes'in 1 tane daha uzatmayı cıkartacagına idda ediyorsan seriyi 4-1 tahmin etmeni normal karşılayabiliriz sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 valla bana da basmadı gibi geldi.. ama hakem çok yakında idi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 souldarkorn said: İçeride ki 2 maçı kazanıp 3-1 getirecez inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Hakems Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2015 Goudelock ı neden gönderdik? Ülker desteği çekmiş küçülmemiz an meselesi adam ucuza da oynuyodu.Futbolda saçmalıklara zaten alışmıştık baskette de başladık herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Adam ksk nin final maçından önceki gece kulübe gitmiş, vur patlasın çal oynasın, ksk li taraftarla foto çektirmiş. Üstüne seri boyunca berbat oynayınca obra kesmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Hea gece kulübü olaylarından sonra 1.5 çeyrek süre vermedi kafadan obra ben orda cezayı kesti sanıyodum.Seride obranın da denge şaştı bi ara zaten her hucum hata yapanı kenara aldı,5 kısaya döndük son topta falan ayrıca dixon la anlastıgımız söyleniyo yıllık 1.250 verdiysek cok sacma belki de gs yi saf dışı bırakmak icin yukselmıs olabılır ücret cunku ergın ataman da istiyodu Bu arada adamı göndermek icin hovardalıgının yanına serideki performansını bahane ediyolarsa ayıptır.ne zaman 15-20 sayı geriye dussek topu goudelock a vermeyi biliyoruz her seferinde.F4te gördük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 abi adamım maç içinde yaptığı şey başka. obra zaten sene başından beri güvendi ona. boş çıkarmadı hiç hakkaten. sonuçta satış olabilir bu tarz oyuncularda. ama yenildikten sonra gidip saçmasapan eğlenip bide ksk'lılarla partilerse iş başka. obra bu boru değil. çalışmak istemediği adamlar çalışmaz. burada kaybeden biz değiliz gadılak aslında. obra ile çalışmak istiyosa bu şekil hareketler yapamıyomuşsun demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2015 obra o kadar iyi olsaydı bu takımı 2 senedir şampiyon yapardı. kel koçumuz spahija vardı geleni geçeni yargılıyordu. bu naptı? geçen sene seri 3-3 kaldı ezmemiz gereken gs'yi ezemedik saçma sapan olaylar. bu sene çok iyi muhteşem ee kupa nerede? yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sefacaNBA Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 bu akşam 5.maç var. bakalım heurtel dönünce karşıyaka ezebilecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Ne yapto karşıyaka yaw, Efes'i biçti geçti, 4-1. Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Hakems :) Kafkaf gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2015 sefa seriyi bildi 4-1 bölüme mod olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar