Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kanda alkol orani ve ay isigina dayali

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

hemen yazim once sopa yemiyelim
kritik on

dun gece aldigim yuksek dozajlarda alkol uzerine jaz coleman dinlemeye baslayinca bi triplere girdim. odadaki isiklari kapatip ay isiginda birseyler karalamaya baslayinca bunlar cikti. kritik takilin.
unutmadan, tukenmez kalem hepsi.

01:20 am

01:25 am

01:30 am
[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.

ps: aslinda saatler pek dogru olmayabilir. kafa ayildiktan sonra aklima geldi saat koymak yaklasik olarak yazdim.

[Bu mesaj AssassiN tarafından 26 Aralık 2004 20:42 tarihinde değiştirilmiştir]

Mesaj tarihi:
güzel olmuş tebrikler[signature][hline]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
çok güzel olmuşş[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
ehe cok guldum sunu okuyunca
said:

mükemmel
(başka söyleyebileceğim birşey yok çok beğendim)
--------------------------------------------------------------------------------
Yukarıdaki yazıların yarısı yalandır...
[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
durum hikayesi seklinde ilk calismam bu var. daha once denememistim ama bu aralar dusunuyorum.
bu arada 2. resimde cicek (gul) olmamasinin nedeni o anin unutmaya yonelik olmasi. 3. resim ise basaramadiginin gostergesi.[signature][hline]Thus spoke Zarathustra.
Mesaj tarihi:
ilk resimde sol ayağın tabanını biraz yeryüzüne 45 derece falan yapsan çok daha tatlı olurmuş zira ayağın öyle durması için kırılması lazım :p[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan
GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY
Mesaj tarihi:
said:
AssassiN, 28 Aralık 2004 08:40 tarihinde demiş ki:
tabiki. onun da bir anlami var, ama oyle detaylari seyircinin kendi yorumuna birakmayi tercih ediyorum. :)

ehehrhe
sanat toplumdan ayrı düşmemeli zati : )[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer!
  • Yeni Oluştur...