GEd Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 o değilde herkesin elinde haç var, sürekli bilmemne elleriyle adı her neyse çıkarıyorlar. Bizimkiler kuranı kerimle girse bismillah falan deseler ha hu çekerler. http://www.youtube.com/watch?v=KsMjyQGFJ0Y
Murray Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Oh sonunda kurtulduk su yunanistandan
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Yunanistan'a yazık oldu diyemiyorum. Kosta Rika gibi takımlar her zaman en üste gitmeli, karşılaştığı yolda desteklediğim takımı yenselerde cidden koymaz. Şu kadronun çeyrek görmesi bile inanılmaz başarı, takım olmak ve doğru TD'ye sahip olmak vs. ne kadar önemli bir kez daha gördük. Yunanistan da kabızlığa devam ediyor. https://pbs.twimg.com/media/BrVV8GPIIAA6CS4.jpg Şu tip pozisyonları değerlendiremeyen takımın zaten daha üstlerde olmaya pek hakkı yok. Gerçi onların da suçu yok. Bu kadronun da buralara gelmesi başarı resmen. Tek bir yaratıcı oyuncusu yok. bireysel olarak hepsi iyi takım oyuncusu ama sivrilen isimleri yok. Fizik avantajları dışında da başka olayları yok. Ama işte adamlar hep disiplin ile buralara gelebiliyor. Yani DK da ilk oldu da işte adamların 2004 ve sonrası performansları belli. Onlara da üzüldüm çok az da geçti sonra asdf Kosta Rika harbi çok büyük iş yaptı. Burası tamam diyordum onlar için, ağır yanılttılar.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2014 Ayrıca dün dediğim ABD'liler futbolla ilgilenmeye devam etsin kampanyası devam ediyor. http://www.nytimes.com/interactive/2014/06/24/sports/penalty-kicks-kicker-vs-keeper.html?smid=tw-nytimes&_r=0
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 yine son dakikada yatmış, yine yunanistan daha da iddia oynamam
fenn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Yunanistan balı bu sefer işe yaramadı. Adamların buraya gelmesi bile güzel.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Top oynamadan çeyrek finale geleceklerdi, iyi oldu. O taraftan Hollanda'nın yarı finali zaten garanti gibiydi gruplar bitince. Fransa ve Almanya'dan biri çeyrek finalde kırılacak, pek adil değil bu. Hollanda-Almanya-Kolombiya-Belçika yarı finali olur Brezilya ve Arjantin isimlerinin hakkını vermezse
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 hollandanın bracket çok daha kolay. bir tarafta brezilya kolombiya almanya fransa bi tarafta hollanda, arjantin... belçika?
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Kupanın piyasa değeri ve Brezilya'da olayların artmaması için Brezilya en azından yarı finali görmeli ama Hames'li Kolombistan çıtır çıtır yer bunları
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 2.tur erken maçlarının hepsi 19.00'dayken neden fransa 21.00'de oynuyor.
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 brezilya arjantin finali için ne kasmışlar fikstürü
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 dün çok sıcaktı hollanda maçında iki yarıda da ara vermek zorunda kaldılar büyük ihtimalle ondan dolayı daha geç bi saate almışlardır
Biyik Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 brezilya, almanya veya fransa'yı yenebilir mi? im kan sız daha önce kolombiya var. david luiz yürüyemiyorum demiş, neymar sakatlandı, luiz gustavo cezalı. ayrıca takım bütün duygu yükünü bıraktı ama o hırsla, duyguyla oynuyorlardı. tekrar aynı motivasyonu yakalamak zor.
guernica Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 fransa üzer hepsini o tarafta.
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Fransa finale kadar gider katılıyorum. Bu turnuvanın bana kalırsa en beklenen ve beklenmeyen çıkışını yakalayan takım, ikisi birden direkt Ne bu kadar iyi olmaları bekleniyordu ne de böyle gruplardan vs. çıkamama ya da ne bileyim yarı final görememe gibi bir şey Adamlar isimleriyle kupanın ufak favorisiyken performanslarıyla bana kalırsa şu ana kadar en büyük favorisi haline geldiler. Yok yani şu Fransa'dan daha iyi oynayan takım yok şu turnuvada şuana kadar. Bir de benim caımss Kolombiya'm var ama onlarda bir yere kadar kabul etmek gerek asdf Ben onlara yarı final demiştim turnuva öncesi, inşallah olacak ama o bakalım.
Seru Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 almanlar blitzkrieg yapar hepsine.
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 "Aldattım" manşetini atan Daily Mail, kendini yere atmasının hakemi aldatmak için olduğunu Arjen Robben'in de bunu kabul ettiğine dikkat çekti. http://www.dha.com.tr/arjen-robbenin-itirafi_708565.html
Bunneh Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 dha bi taraflarından uydurmuş ilk yarıdaki pozisyonda kendimi yere attım fakat son pozisyon penaltıydı diyor robben basın açıklamasında edit: http://metro.co.uk/2014/06/29/arjen-robben-i-dived-earlier-but-that-was-a-penalty-twitter-in-uproar-over-the-dutch-wingers-antics-during-win-over-mexico-4780801/ http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2014/article-2674897/Arjen-Robben-face-disciplinary-action-following-admission-dived-Hollands-2-1-victory-Mexico-World-Cup-second-round.html
kavurma Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 abi hollanda koydu geçti neyi tartışıyosunuz hala. fransa handikaplı 0, almanya handikaplı 1
Kaspar Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Biyik said: 2.tur erken maçlarının hepsi 19.00'dayken neden fransa 21.00'de oynuyor.oynamiyo, yanlis yazmislar. mac 7'de turkiye saatiyle.
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 kolombiya finale kalır umarım.
BulletRide Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2014 DarKRideR said: Fransa finale kadar gider katılıyorum. Bu turnuvanın bana kalırsa en beklenen ve beklenmeyen çıkışını yakalayan takım, ikisi birden direkt Ne bu kadar iyi olmaları bekleniyordu ne de böyle gruplardan vs. çıkamama ya da ne bileyim yarı final görememe gibi bir şey Adamlar isimleriyle kupanın ufak favorisiyken performanslarıyla bana kalırsa şu ana kadar en büyük favorisi haline geldiler. Yok yani şu Fransa'dan daha iyi oynayan takım yok şu turnuvada şuana kadar. Bir de benim caımss Kolombiya'm var ama onlarda bir yere kadar kabul etmek gerek asdf Ben onlara yarı final demiştim turnuva öncesi, inşallah olacak ama o bakalım. Kolombiya en takım gibi takım Şili ile beraber. Üstüne Şili'ye göre kadro derinliği daha sağlam ve tüm pozisyonlarda oyuncu kalitesi daha homojen. Hames gibi adam yok Brezilya'da. Bacca, Ramos, Quintero gibi adamlar dahil olabiliyor yedekten Brezilya'da Avarel Jo girerken. Fransa-Almanya galibi ile eşleşmeseler finale kadar giderlerdi
Öne çıkan mesajlar