Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Liebe said: üzerinde seks yapılmış laptopım var 7 senelik 2 bin tl ye satıyorum. Abi tamam olmuyor işte. Deneme daha.
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 ahmedinejad said: işte o yukarıda dediğini yapsan erkeğimsin diye bacağına yapışırdı hiç sorun yaşamazdın. Öyle yapınca erkeğimsine bağlayan kızdan da ben hazzetmiyorum işte. Ama olsun ya. Şu an huzurluyum evde gelenim gidenim yeniden eski haline geldi. Eve gelen her misafire surat yapıp kimilerine atar yaptıkları için kız arkadaşlarım gelmez olduydu, bir tek birkaç sap gelir gider oldu. Yeminle evdeki huzur hiçbirşeye benzemiyormuş çok kafa açıldı bu aralar temiz kafa dinliyorum.
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 nası bi kahveymiş lan o hangi kahve ceset gibi evi kokutur lan
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kahve evrim geçirip yeni tür bakteri üretmiş pislikten işte
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 kız kahveyi bol sütlü içtiyse kokar o. edit; süt ama tabii kokan bozulunca fln vs.
Flam Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Organizma üremiş, sonra da ölmüş. Leş kokuyordu işte.
Öne çıkan mesajlar