Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Normalde çok sık tv karşısına geçen bir insan değilim,öğrenci evimde tv yok hatta. Yaz dönemi nedeniyle şu sıralar evde tv ile karşı karşıya gelebiliyorum. Sabahları çöp zaten elektrik israfı fakat bazı akşamlar bu program denk geliyor, hatta dün yeni bölümünü izledim. Ali Sunal'ın program içindeki duruşuna anlam veremesem de program baya eğlenceli. Ekipte favorilerim Aylin Kontente ve Onur Buldu. Hani böyle sıkıntıdan patlamamak kafa dağıtmak gülmek adına izlenebilir yani. örnek sikeç bırakıyorum buraya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 bende çok başarılı buluyorum, mal oğlan, tay anası ve girişimci babasının olduğu seri çok başarılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aylin çok tatlı ya tam ısırmalık böyle. ama her bölümünü sevmiyorum bazen çok cıvıtıyolar, bi sahne komik olsun olmasın arkaya gülme efekti bombardımanı yapıyolar. ali sunal da babasının mirasının üstüne yatmış gibi, şu ana kadar ne yaptı ki öyle hatırda kalacak? yayılıyo kenara artiz artiz laflar falan. güdük necmi otursa anlarım da senin daha yaşın kaç ülen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 aynen abi, aşırı itici bir pozisyonda bence ve nasıl farkında değil anlamıyorum, sunucu modunda olabilir ama hocam ne yani ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2014 artık gülünmeyen komiklikler bunlar. klasik türk komedisi. akasya durağı tier. aylin kontente midir nedir hep aynı zaten. bi tiki rolü yapmayı öğrenmiş ne zaman denk gelsem aptal kız rolü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bir bakış açısı tabi,saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=GvCUzw4umLs#t=131 ^aylin ya ağzını yerim senin yavrum benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 işyerindeki avam aptallar söyledi bunu geçen bok gibi 10dakka izlettirdiler bide ÇOG GOMİK HEHEHE diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 leş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 bazi yerleri komik oluyo bunlarinda ben ali sunal in islevini anlamadim durdurup bazi yerleri tekrar oynatiyo fln, nasi is lan bu sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Mavardi said: aynen abi, aşırı itici bir pozisyonda bence ve nasıl farkında değil anlamıyorum, sunucu modunda olabilir ama hocam ne yani ? ali sunalın rolü, bu tarzın ilkinde daha farklıydı, skeçlerin içinde ayrıca skeçler yapıyorlardı ama o zamanla kalkınca, sadece orada kalmakla kaldı, konsept icabı her halde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar