Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güldür Güldür

Mavardi

Öne çıkan mesajlar

Normalde çok sık tv karşısına geçen bir insan değilim,öğrenci evimde tv yok hatta. Yaz dönemi nedeniyle şu sıralar evde tv ile karşı karşıya gelebiliyorum. Sabahları çöp zaten elektrik israfı fakat bazı akşamlar bu program denk geliyor, hatta dün yeni bölümünü izledim. Ali Sunal'ın program içindeki duruşuna anlam veremesem de program baya eğlenceli. Ekipte favorilerim Aylin Kontente ve Onur Buldu. Hani böyle sıkıntıdan patlamamak kafa dağıtmak gülmek adına izlenebilir yani.

örnek sikeç bırakıyorum buraya:

Sosyal ağlarda paylaş

aylin çok tatlı ya tam ısırmalık böyle.
ama her bölümünü sevmiyorum bazen çok cıvıtıyolar, bi sahne komik olsun olmasın arkaya gülme efekti bombardımanı yapıyolar. ali sunal da babasının mirasının üstüne yatmış gibi, şu ana kadar ne yaptı ki öyle hatırda kalacak? yayılıyo kenara artiz artiz laflar falan. güdük necmi otursa anlarım da senin daha yaşın kaç ülen?
Sosyal ağlarda paylaş

Mavardi said:

aynen abi, aşırı itici bir pozisyonda bence ve nasıl farkında değil anlamıyorum, sunucu modunda olabilir ama hocam ne yani ?

ali sunalın rolü, bu tarzın ilkinde daha farklıydı, skeçlerin içinde ayrıca skeçler yapıyorlardı ama o zamanla kalkınca, sadece orada kalmakla kaldı, konsept icabı her halde
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...