Mal Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Mal said: Mavardi said: Akıllı telefon üretiyor adamlar bizlere bir fayda sağlayabilsinler diye uğraştığımız işe bak ilk kumandalı tv aldığımızda kumandadaki cinslikleri bulurdum hep. mesela mute tuşu kanal rakam tuşu basıldığında çalışmazken ayar tuşuna basılıyken çalışırdı. bir sürü cinslik bulmuştum kumandada. hayatta da cinslikleri buluyom hep. mesela androidde error verdirdikten sınra silme tuşuna basınca error kelimesinin hepsini siliyor. minimize edip geri açıncada hepsini siliyor. ama multi taskingden sola iterek kapatip geri açınca error yazısı gene çıkıyor ve bu sefer harf harf silebiliyosun. al sana cinslik.
lazerbulbul Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Nickinin hakkını veren tek üyesin Mal.
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mal said: Mal said: Mavardi said: Akıllı telefon üretiyor adamlar bizlere bir fayda sağlayabilsinler diye uğraştığımız işe bak ilk kumandalı tv aldığımızda kumandadaki cinslikleri bulurdum hep. mesela mute tuşu kanal rakam tuşu basıldığında çalışmazken ayar tuşuna basılıyken çalışırdı. bir sürü cinslik bulmuştum kumandada. hayatta da cinslikleri buluyom hep. mesela androidde error verdirdikten sınra silme tuşuna basınca error kelimesinin hepsini siliyor. minimize edip geri açıncada hepsini siliyor. ama multi taskingden sola iterek kapatip geri açınca error yazısı gene çıkıyor ve bu sefer harf harf silebiliyosun. al sana cinslik. böyle bunları bulup evde tek başına mutlu oluyosun demi off ne kadar zekiyim çok acayip lan şimdi bu yaptığımı insanlar bilse gelip tebrik ederdi falan diye fsfsdfsdfsdf
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 tinderi sağa sola kaydır lan hesap makinaısyla mı oynuyosun telefonda
Mal Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Jaegerjaquez said: Mal said: Mal said: Mavardi said: Akıllı telefon üretiyor adamlar bizlere bir fayda sağlayabilsinler diye uğraştığımız işe bak ilk kumandalı tv aldığımızda kumandadaki cinslikleri bulurdum hep.y mesela mute tuşu kanal rakam tuşu basıldığında çalışmazken ayar tuşuna basılıyken çalışırdı. bir sürü cinslik bulmuştum kumandada. hayatta da cinslikleri buluyom hep. mesela androidde errory verdirdikten sınra silme tuşuna uu error kelimesinin hepsini siliyor. minimizeu edip geri açıncada hepsini siliyor. ama g taskingden sola iterek kapatip geri açınca error yazısı gene çıkıyor ve bu sefer harf harf silebiliyosun. al sana cinslik. uuuu böyle bunları bulup evde tek basl şına mutlu oluyosun demi off ne u zekiyim çok acayip lan şimdi bu h insanlar bilse gelip tebrik ederdi falan diye fsfsdfsdfsdf ahaha o ne öyle metin fidan karikatürü gibi ufakken çok buluyodum. uzun zamandır ilk defa buldum cinslik.
Öne çıkan mesajlar