navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 2008 model, 86bin km de ahanda bu bi söleyiverin müminler, alınırmı bu araba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 al da alem araba görsün güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 4500 lira vergisi var yıllık sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vergi demeye gelmiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 vergisi ödenmiş abi seneye de 2700 liraya düşüyor, vergi sorun deelde yakıtı, bakımı, kronik sorunları vs nedir bilmiyom en önemlisi bunlar x type jaguarlar gibi ford mondeo çakması mı deelmi onu bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 bunu alırsın sonra vergisiyle yakıtıyla başa çıkamazsın pazarda artiz amca gibi bir tip bulup satarsın O paraya taş gibi 2012-2013 passat 1.6 tdi al paşa paşa bin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Senim vereceğin tavsiyeye ... katip. Bi yanda Jaguar var, diğer yanda Passat. Konuştuğun laf değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Selam, S-type Jaguar'dan sayılıyor mu? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 S ucundan kiyisindan sayilir da , komple sayilmayan X olan. Ikisini de kazara bi sure kullandim, izdirabi bitmiyor aletlerin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 jaguar boyle tam 1 gunluk kiralanacak arac amacina uygun bi vakit ama kutugune gecirmemek lazim cok dert cikarir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Artistlik yapmayı planladığın hedef kitleyi tanımla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 gizli gay'ler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 asfasddas abi 40 yaşına 3-5 sene kalmış, 2 veledi olan, işinde gucunde biiriyim. hava mava atma deil amacım, geçti bizden şu anda 2013 grand cmax war hatta, 7 kapılı, tam aile babası styla jag i de artık çocuk pusueti, aarbası felam lazım deel, birazda birtimiz kanlandı 3-5 kurus, değişik bişeye binelim diye istiyorum. hani dizel, kmsi az felam diye bi sorayım dedim size en fazla bi arabaya 3-4 sene binerim zaten bunada 3-5 bnip satarım diye düşünüyorum verigi sanırım normal den düşük olur, kasko değeri düşük diye bi alttan ödeniyor o zaman seneye 2k felam olur vergisi, vergi srun deil bilme istediğim bu ford çakması jag mi,yoksa gerçekten jagmi bakıma gidersek 1-2k felammı yoksa 5-6 yı döşerlermi alflar gibi dötü başı ayrı oyynarmı (no offense) yani kullanan eden bilenden yadım bi zahmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Rotweiler said: Senim vereceğin tavsiyeye ... katip. Bi yanda Jaguar var, diğer yanda Passat. Konuştuğun laf değil yani. Aha passat' ı mı kötülüyorsun Jaguar ne ya allah aşkına Araba diye binmem ben jaguar'a Sanki Bentley ile kıyaslıyoruz... İngilizlerin tofaşı işte jaguar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 bir an e-type sandım, neoluyoruz dedimi http://images.thecarconnection.com/lrg/eagle-jaguar-e-type-002_100203639_l.jpg http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/31/Jaguar.etype.1966.750pix.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 çok güzel araba ama o vergiyi ödeyeceksem porsche cayenne falan alırım o fiyata çok daha havalı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 navyamphs said: bilme istediğim bu ford çakması jag mi,yoksa gerçekten jagmi bakıma gidersek 1-2k felammı yoksa 5-6 yı döşerlermi alflar gibi dötü başı ayrı oyynarmı (no offense) yani kullanan eden bilenden yadım bi zahmet X type gibi S de bir cok parcasini ford ile paylasiyor. Motor psa-ford, alt takim mondeo, galaxy; sanziman transit vs diye gidiyor. Kronik problemleri diye aratinca milyon sey cikar zaten de benim birinci elden tecrube ettiklerimden bahsedeyim; 1. aracin elektrik sistemi komple ford. 2000 li senelerin gorup gorebilecegi sanirim opel i bile gecebilecek kadar kotu elektrik sistemi var. Koltuk isitma calisirken sileceklerin hizi duser, cam acarken durur bir daha hareket etmemeye karar verir. Arabanin dashboard isiklari soner, sonra geri gelir. Ayni problemlerin tipatip aynisi bir arkadasimin mondeosunda ve freelander 4 unde de vardi. edit: ek: En beterini unutmusum, araba bazen ayni anda 4 kapiyi kilitleyemiyordu. Bahsettigim freelander 4 30 gun borusanda yatmisti hatta. Tipatip ayni problem x type in da basina geldi. 2. Bu problem x type dan, ayni problemin S lerdede oldugunu serviste uzun uzun yaptigimiz konusmalardan ogrenmistik. Aracin alt takimi bir kere degisti, sonra da cok pahali oldugu icin bir kere tornaya girdi. Mevzu devamli strut ayaklarinin bosluk yapmasi ve kasislerde cukurlarda vs gereksiz bir rebound vermesi. Hyundai accent vari bi kasis gecme sesi de fonu susluyor tabiki. Premium tipli bir arabada utanilasi oluyordu. 3. Ben sirali 4 ve V6 konfiglerini kullandim. Inanilmaz bi motor titresimi (motorun diger kullanildigi arabalarda -en azindan bindiklerimde- gormedim) oldugu icin motor kulaklarini cabuk koparma gibi bir egilime sahipti. Blok agir, heavy duty transit sanzimani agir, hizli bir cukurda kucaklamamak elde degil. Bir kere arkadasimin babasi dusurdu motoru, servise gidince olasi bisey oldugunu ogrenmis olduk. 4. Yuruyen ve degisen hersey ford olmasina ragmen bi problem sonunda bisey degisecek oldugunda illaki bi jaguar a ozel parca oluyordu arada derede, ve onun illa fahis bir fiyata ingiltereden gelmesi gerekiyordu. En sonundaki manzara, gereksiz beklenmis parcalar, fahis bir fatura, devam eden ayni problem olarak geri donuyordu. 5. Ben 2008 versiyonuna denk gelmedim en yeni 2007 gordum ama bildigim kadariyla euro standartlari geregi 2008 den itibaren her aracta oldugu gibi bunda da dizel de DPF zorunlu. Durum boyle olunca 90-100k civari cortu ceken DPF dolayisiyla hele ki kisa mesafeli trafikli bir kullanim soz konusuysa daha da erken; tahmini servis masrafi 5k civari. DPF iptal ettirip yazilim atayim , hatta dpf i aradan cikartip wastegate ve orta susturucu arasina bypass geceyim dersen de 1.5k civari bi masraf cikar. Ben ilk nesil DPF lerden cok cektim, bu arabanin da cektirecegini adim gibi biliyorum. Bu masrafi arabanin fiyatinin ustune dusunmek lazim. 6. kaputtaki 3d jaguar amblemi 245 pound idi , arti 1 saat iscilik isteniyordu. Diger parcalari da boyle oranlayabilirsin, kirik far, far yikama, ayna kapagi vs fiyatlari hep orantili. unuttugum kesin kalmistir ama en cok .assak gectiklerimiz bunlardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Selam, Katibim alır malır bu aracı şimdi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Selam, Vazgeçtim. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 e yani. şu kadar şeyi mesleğin için yazsalar mesleği bırakır insan. sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 paramecium said: Selam, Katibim alır malır bu aracı şimdi :P Saygılar. Yok hacı benim töbeli olduğum araçlardan birisidir bu Zaten bir önceki sayfada arkadaşa gel bu işten vazgeç al bir passat dediydim :D ha ama ben dsg li alırdım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Katibim said: paramecium said: Selam, Katibim alır malır bu aracı şimdi :P Saygılar. Yok hacı benim töbeli olduğum araçlardan birisidir bu Zaten bir önceki sayfada arkadaşa gel bu işten vazgeç al bir passat dediydim :D ha ama ben dsg li alırdım :D memur kardeş, bende de fakir işi bi düdüt var zaten. 1.6 mazotlu pasat masat, hepsi aynı bokun laciverti. ondan inip buna binmenin bi anlamı yok. jag yalan oldu. 08-09 bi 5.20d bakıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 5.20d candır. skoda octavia ya da superb de öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar