Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karne Nasıl cici bayanlar???

Fragrance

Öne çıkan mesajlar

hzlığım müzik 4 (gitar çalıyorum) ama defter desen yok flüt desem yok çalamıyorum diye kadın 65 verdi neyse resim 15 3 tane mis gibi resim gosterdim kadın beğenmiyor komplexli karı kendini fenci sanıyor fransızca 3 bekliyorum türkçe 2 ingilizce 2[signature][hline]Chemical, 08 Aralık 2004 16:26 tarihinde demiş ki:
çok sular akmıyor ama görüntü sulu sulu parladı zaten gözler pikaçu gibi oldum lan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KireiMerodii, 06 Ocak 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
İşte hendek, işte deeeveee ya atlarsın ya düşersin... Nay nay nay nay... Meçburussss o salak dersleri görmeye ve geçmeye... Eitim sistemi cidden çok kötüü...

Bi de eminim kimse kırık notlarıyla övünmeye çalışmıyor burda, biraz gülmek,teselli olmak istiyor.. Bi de onların üstlerine gidip, ayıp uleyn! demeye ne gerek var arkadaşlar... Hapbaraber salakça işlenen derslerden aldığımız salakça notları yazsak nolur sanki neee? Kimse sevdiği, iyi işlenen, yararlı bir dersten aldığı düşük notu ilan edip gülmüyor burda... Ya sewmiyordur "öğretmen öküzdür sevdirememiştir", ya iyi işlenmiyordur "öğretmen yine öküzdür mok gibi işliyordur dersi", ders gereksiz bulunuyordur "öğretmen tekrar öküzlüğünü yapmıştır, dersin gerekliliğini kavratamamış yada cidden sisteme gereksiz olsa bile sokulan irenç bi dersin kurbanı olmuştur" Heydaaa! Kırıkları olan arkadaşlara başarılar dilemiyorum çünkü eminim bu daha çok şansla ilgili... İYİ ŞANSLAR! Örtmenin en hasına düşün inşallah, en sewdiiniz dersler önünüze gelsin inşallah, tüm dersleri sewin, sayın inşallllaaaaah! :D Hapbarabar büyüyüp sisteme darbe vuralım, karar verdik örtmen oluyoruz :D

peh öğretmen olsam beni 2 günde işten atarlar herhalde tarih öğretmeni olsam mesela kanuniden girer amerikadan çıkarım:D yok valla benden öğretmen olmaz olsa bile başım meble devamlı belada olur:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
:hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
John_Petrucci, 06 Ocak 2005 13:26 tarihinde demiş ki:
sabotaj var hehe :D

harbi ya nolmuş cici bayanlar die değiştirmişler ahuauuh[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Pirvan, 05 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Şu anda üniversitedeyim.. lise 2 deyken matematik tübitak olimpiyatlarına katılmış ankara elemelerini geçmiş türkiye 28. cisi olmuştum. Ve o dönem matematiğim 1 gelmişti karpuz. Tamam arkadaşlarınki de biraz abartı ama eğitim sisteminin savunulacak yönü yok. Adalet kavramının olmadığı meçhul ama mantık da yok... Ayrıca başkalarını itham etmeden önce bir düşünelim el elden üstündür ;) Sen ne yaptın peki? Ne kadar başarılı oldun? Saldırganlık anlamında söylemiyorum. Şu ana kadar insanların ne yaptığıyla ilgili itham etmek çözüm olamaz. Bundan sonra ne yapacağını sorman iyi olurdu.

Eğitim sistemini kesinlikle savunmuyorum, ama böyle konuşmak hiç bir şey değiştirmeyeceğinden, eğitim sistemini olduğu gibi kabul edip ona göre davranmayı, durmadan eğitim sistemine laf atmaktan daha mantıklı buluyorum açıkcası.
Sen ne yaptın ne kadar başarılı oldun diye sormuşsun, şunu yaptım, eğitim sistemine göre hareket ettim, elimden geleni yaptım. Bu.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Lamerlere Cevap Yok!
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunu kuralına göre oynayacaksın taa ki oyunu sen yönetene kadar. Doğru söylüyorsun yapmamız gereken bu. Ama yinede yapmadı diye kimseyi aşağılamamak lazım
İmzamdaki söz paroladır bu konuda. Altın elinde olacak.
Saygılar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Hordish Manner
I kill two dwarves before i kill two dwarves
And then i kill two more..

Sosyal ağlarda paylaş

Fizik 0
Fizik Uyg. 0
Kimya 0
Kimya Uyg. 0
Tarih 0
Matematik 0
Bioloji 0
A.Geometri 1
Edebiyat 1
Geometri 5
Beden E. 5
İngilizce 3

Atlicam köprüden.
Serefsiz müdür bölümümü değiştirmedi. Of.[signature][hline]20dk içinde çiptek' e entry girerseniz bir entry de çipten bedava!!!
P.S: adam gibi entry girmeyen bonzi olsun.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

a member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Chiptech, 06 Ocak 2005 16:26 tarihinde demiş ki:
Fizik 0
Fizik Uyg. 0
Kimya 0
Kimya Uyg. 0
Tarih 0
Matematik 0
Bioloji 0
A.Geometri 1
Edebiyat 1
Geometri 5
Beden E. 5
İngilizce 3

Atlicam köprüden.
Serefsiz müdür bölümümü değiştirmedi. Of.

yalnız hangi bölüme gitcen tarih ve edebiyat 1 sözele gitsen kötü tmye gitsen geo 5 diğerleri yine kötü.Valla fene gitmekle asrın hatasını yapmışın.Tmye gitsen yine bazı derslerde hikaye uyduruon tutuo fende öylede olmuo[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
karpuz, 06 Ocak 2005 16:23 tarihinde demiş ki:
said:
Pirvan, 05 Ocak 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Şu anda üniversitedeyim.. lise 2 deyken matematik tübitak olimpiyatlarına katılmış ankara elemelerini geçmiş türkiye 28. cisi olmuştum. Ve o dönem matematiğim 1 gelmişti karpuz. Tamam arkadaşlarınki de biraz abartı ama eğitim sisteminin savunulacak yönü yok. Adalet kavramının olmadığı meçhul ama mantık da yok... Ayrıca başkalarını itham etmeden önce bir düşünelim el elden üstündür ;) Sen ne yaptın peki? Ne kadar başarılı oldun? Saldırganlık anlamında söylemiyorum. Şu ana kadar insanların ne yaptığıyla ilgili itham etmek çözüm olamaz. Bundan sonra ne yapacağını sorman iyi olurdu.

Eğitim sistemini kesinlikle savunmuyorum, ama böyle konuşmak hiç bir şey değiştirmeyeceğinden, eğitim sistemini olduğu gibi kabul edip ona göre davranmayı, durmadan eğitim sistemine laf atmaktan daha mantıklı buluyorum açıkcası.
Sen ne yaptın ne kadar başarılı oldun diye sormuşsun, şunu yaptım, eğitim sistemine göre hareket ettim, elimden geleni yaptım. Bu.

Sonuçta zaten eğitim sistemini eleştirenlerin çoğu bu eğitim sistemini nasıl değiştirirz die düşünen insanlar mesela ben.Açıkcası ben standartlara göre gitmeyi uygun bulmuyorum çünkü standartlar bana uygun gelmiyor.Bu olay düşünceyi kısıtlayacağı görüşündeyim.Sana bir örnek bir arkadaşım var okul 2.si fende ve gerçekten çok çalışkan biridir Ama tmde mesela konular daha hafif fene göre ve tmden çıkıo okul birincisi normal olarak sence burda bi adaletsizlik yokmu?Bende tmdeyim gerçektende konular fene göre hafif kalıyor.Herkes senin gibi yaparsa hep aynı hatalara düşmezmiyiz?[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
nedanko, 06 Ocak 2005 01:46 tarihinde demiş ki:
Tabii böyle sıkıntı var diye etrafı kızıştıran bundan yararlanan insanlarda var.. Sen hiç ingilterede böyle bir iş ilanı görevilir misin?
(Abartmıyorum isteyen anet.news serverına girsin iş ilanlarına baksın)

Asp, php, mysql, mssql, java bilen..
tablolamada profosyonel
photoshop, flash, director mx 3 lusunden birini bilmek
linux ve windows server yönetiminde uzman
5 yıl deneyimli
askerliğini yapmış
28 yaşını aşmamamı..

Bundan 5 dene Hacettepe Ele Elo da asılı bütün bölüm bakıp gülüyor hiç bie ele elo mühendisinin bunların herhangi biriyle uğraşacak vakti yok bunla uğraşacağına gider sinyal vey alogic algebra çaılışırda okulu bitirir[signature][hline]Msn ¦ Mail ¦ Icq
"Dün gece Habertürk'de bir programa çıktık, program uzadı da uzadı, böyle seks filmi gibi saat 2 ye kadar falan..." => Erman Toroğlu
Sosyal ağlarda paylaş

trukcem 0 gldi.bU nAsiL i$ yAf?!

yazdığın cümlede bir tane doğru kelime yok ki tabi 0 gelir.[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Sam, 05 Ocak 2005 19:39 tarihinde demiş ki:
redemption'ı da oynamadım zira adında vampir geçiyordu, osman: redemption olsaydı belki oynardım..

[Bu mesaj Infernal_Reborn tarafından 06 Ocak 2005 19:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...