Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya lise de öğrendiklerimizin hangisini "evet ben bu konuda bilgi edinmeliyim" mantığı ile öğreniyoruz ki.. yasalara uymaktan başka birşey değil lise .. Geyiğe vurmazsan psikolojini kaybedersin..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck...
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Abi sen vurmasa bile aile cok önemli olrk görüo dersleri abi kaç tane tanıdığım var üni bitirdi meslek bulamadı bazıları var lise ilkokul mezunu önemli yerlerde müdür??
zgrw Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 başarılarının devamını diliyorum :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Grandmaster zgrw Çankaya Üniversitesi Go-Kart Topluluğu Kurucusu [Bu imza zgrw tarafından 12 Novamber 2004 23:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Melkor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Lombak lise son kimyası onun dısında 2-3 konu dahil degil. Lisede gordugun egitimin yüzde 90 nından hatta yüzde 100 den (bence) sorumlusun. zaten seneye ösym oluncak... Ya beyler ne icin okula gidiyorsunuz..? gercekten merak eder oldum. Size zorla okuyun diyen yokki. Okullarda verilen egitimi beyenmiyorsanız ne yapılmalı.. Biraz üretelim ...?
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sozlukte bile yaziyor ki ben Oss'ye bu sene girdim daha. Lise 1-2 konularinin hatiri sayilir bir kismi Oss'de gayet guzel ciktigi gibi, not ortalamasi icin ilerde bir tarafinizi yirtacaksiniz, basinizi taslara vuracaksiniz ciddiye almazsaniz. Hocalar, anneler vs bi ton konusur dinlemezsiniz, biz de dinlemezdik, ama beni dinleyin bari, daha bu sene ciktim ben bu islerden.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Albert Einstein'ın Biyografisinden Alıntıdır: Although he got generally good grades (and was outstanding in mathematics), Einstein hated the academic high school he was sent to in Munich, where success depended on memorization and obedience to arbitrary authority. His real studies were done at home with books on mathematics, physics, and philosophy. A teacher suggested Einstein leave school, since his very presence destroyed the other students' respect for the teacher.[/b] Türkçe Meali: Genellikle iyi notlar aldığı halde (özellikle matematikde), Einstein liseden nefret etti. Bu yüzden başarının ezbere ve isteğe bağlı otoriteye itaate (burda ne demeye çalıştığını pek anlayamadım :) galiba öğrenciler daha serbestti demeye çalışmışlar) dayalı olduğu Münih'e gönderlildi. Asıl çalışmalarını evinde, kitaplarla matematik, fizik ve felsefe üzerine yaptı. Bir öğretmeni, Einstein'ın, diğer öğrencilerin öğretmene olan saygısını zedelediği için, okulu bırakmasını istedi.[signature][hline]"Mph Rmph !!"
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Baggio, 05 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: Sozlukte bile yaziyor ki ben Oss'ye bu sene girdim daha. Lise 1-2 konularinin hatiri sayilir bir kismi Oss'de gayet guzel ciktigi gibi, not ortalamasi icin ilerde bir tarafinizi yirtacaksiniz, basinizi taslara vuracaksiniz ciddiye almazsaniz. Hocalar, anneler vs bi ton konusur dinlemezsiniz, biz de dinlemezdik, ama beni dinleyin bari, daha bu sene ciktim ben bu islerden. hangi taştan söz ediyorsun taş yok kafımızı boşluğa sallıyoruz.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Siz daha suçu başkalarına atın. Atın. Atın. Atın... Nereye kadar?[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben şunu söyliyim ne öğrendiysem 2 senelik dersanede öğrendim.. lise 1-2 boyunca hiç çalışmadım. Lise ortalamam 4.3 geldi.. lise sonda çalıştım kaptım ne varsa. ha öss de istediğimden düşük aldım ,ki dersanedeki notlarımla pek bi alakası yoktu, ama kafamı bi nedenden vuracaksam oda lise sonda son 3-4 ay yerine sene başından sıkı tutsaydım derim.. Bunları söylediğim kişiler "temelin sağlamdır" dedi.. Temel ilkokulsa evet ilkokulda 1.ciydim ama orta okulda 2 sınıfı da kuruldan hede hödöyle geçtim.. ünide ne yapacağım? elimdeki ile kendime en uygun bölümü seçtiğimi düşündüğüm için zevkle, günde sabahın 8,30 - 4,10 aralıklarında olmayan bu hoş eğitimi alacağım..[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... [Bu mesaj harvester tarafından 05 Ocak 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: karpuz, 05 Ocak 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Siz daha suçu başkalarına atın. Atın. Atın. Atın... Nereye kadar? hatalıysam suçum ne? Hata yazın 2030 a gönderin[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hiç çabaladın mı? Hiç denedin mi? Kendin bir şey koydun mu? Pek sanmıyorum... Şimdi hemen savunmaya geçersin "yaptım tabii! sınavdan önce yarım saat çalıştım daha ne!" ondan bahsetmiyorum ben... Abi nerelerden nelerin çıktığını görüyoruz...[signature][hline]"Mph Rmph !!"
Baggio Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Lise 1 matematigi zaten Oss'nin tamami hemen hemen. Lise 2'de trigonometri goruyorsunuz ki gerek Oss, gerek uni fiziginde cok isinize yariyor, Lise 3'te Limit-Turev-Integral var ki uni'de hayat kurtariyor. Geometri-Analitik geometrinin hemen hemen tamami cikiyor sinavda. Lise 1-2 fizigi cikiyor, Lise 3 fizik abarti biraz evet. Lise 1-2 kimya cikiyor birkac konu haric, Lise 3 kimyasi da biraz abarti kaliyor. Biyolojinin ise direk tamami cikiyor. Bu tabloya "sinavda cikmiyor" derseniz, ya hic Oss ile alakaniz olmadigini, bir deneme bile elinize almadiginizi anlarim, ya da bahaneler aradiginizi. Dedigim gibi, simdi masal gibi gelse de ileride pisman olursunuz bu kafayla, ama olduktan sonra da en az bir seneniz daha heba olur, onceden varmak lazim farkina.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] Iki kisinin cektigi, tombala degildir.
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 baggiaonun yazdıları zaten össye gircek birinin bilmesi gereken şeyler, bunların farkıan geçte olsa varın[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: karpuz, 05 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Hiç çabaladın mı? Hiç denedin mi? Kendin bir şey koydun mu? Pek sanmıyorum... Şimdi hemen savunmaya geçersin "yaptım tabii! sınavdan önce yarım saat çalıştım daha ne!" ondan bahsetmiyorum ben... Abi nerelerden nelerin çıktığını görüyoruz... insan bişiler yapmadan birilerine suç atarmı demekki bir şey varki suç atıyor matematiğe hiç unutmam dersleri çok takip ettim her gün problem çözdüm dedim herhalde umut var yapıyorum bişiler 2 hafta böyle çalıştım sıkı ve disiplinli çalıştım sonra yazılı geldi ve ne olduğunu anlamadım sonra hocam dedim şu konulardan hiç çıkmamış işlemediğimiz konulardan çıkmış hep dedim hoca geri kalmıştık ben size çalışın dedim dimi demişti.Sordum millete siz nası yaptınız 5 6 kişi yüksek not almıştı cvp aynen şu biz dershaneye gidioz(ki dershane olayına sonuna kadar karşıydım bi zmnlar) sonra bu adamın kursuna gittim matematik öğretmeninin hoca notları 5 yaptı okuldan ayrılmadan 1 ay öncede hocam 10 milyon daha veriyim elimi öpün demiştim sonrada insanda ön yargı oluşuyor tabi:) Ve ben hocayı ispiklediğim zmnda hoca yok öyle bişi demişti ve o zmnki arkadaşlarım eet hoca kurs murs vermio demişlerdi.Eh insanlara bunu öğretiyolar işte ben boşa suçlamıyorum bişilerden ders çıkartıyorum öreniyorum bişiler ama dersle hiç alakası şeyler öreniyorum ama benim öğrenmek istediklerim bunlar değil.Tabi sanada hak veriyorum.Sen böyle şeyleri yaşamamışsındır.Haksızlığın ne demek olduğunu en ii haksızlığa uğrayan bilir. dip not:bu yaşananlar hayal ürünü değildir.[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
bayat Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ilkogretim ve lise, hatta universite bile, ogretilen bilgileri ogrenin diye degil, ogrenmeyi ogrenin diye. Lise hayatinda ogrendiginiz butun matematigi iki hafta gunde 6 saat calissaniz ogrenirsiniz.[signature][hline]3 yanlış, 1 doğru.
DadashNik0F Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bi insan resimden müzikten veya beden eğitiminden nasıl 1 alır en kolay dersler bunlar[signature][hline]Sonunu düşünen kahraman olamaz Jerian Flameeye of
yosun Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 walla benim karnem yine beyaz kağıt üzerine siyah baskılı gelicek snrm (konunun ulaştığı ciddiyeti katleder)[signature][hline]Streea the Mincer Reany the Necro Froc the Merc DaoComics
paparnoz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bazı hocalar ciddiye alıyor bu dersleri bazı hocalar ciddiye almıyor herkese yüksek not veriyor bu yüzden olsa gerek hep boş beleş hocalar gelmiştir sonra böyle hocalar geldimi 1 almak doğaldır:)[signature][hline]"Sanal Dünyada paylaştıkça çoğalan 2 şey vardır biri hırs diğeri lagtır" :hrr: Patavatsızlık yapmayın :hrr:
Pirvan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: karpuz, 05 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki: Hiç çabaladın mı? Hiç denedin mi? Kendin bir şey koydun mu? Pek sanmıyorum... Şimdi hemen savunmaya geçersin "yaptım tabii! sınavdan önce yarım saat çalıştım daha ne!" ondan bahsetmiyorum ben... Abi nerelerden nelerin çıktığını görüyoruz... Şu anda üniversitedeyim.. lise 2 deyken matematik tübitak olimpiyatlarına katılmış ankara elemelerini geçmiş türkiye 28. cisi olmuştum. Ve o dönem matematiğim 1 gelmişti karpuz. Tamam arkadaşlarınki de biraz abartı ama eğitim sisteminin savunulacak yönü yok. Adalet kavramının olmadığı meçhul ama mantık da yok... Ayrıca başkalarını itham etmeden önce bir düşünelim el elden üstündür ;) Sen ne yaptın peki? Ne kadar başarılı oldun? Saldırganlık anlamında söylemiyorum. Şu ana kadar insanların ne yaptığıyla ilgili itham etmek çözüm olamaz. Bundan sonra ne yapacağını sorman iyi olurdu. Saygılar[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish Manner I kill two dwarves before i kill two dwarves And then i kill two more..
tunch Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Fragrance, 05 Ocak 2005 22:47 tarihinde demiş ki: Abi sen vurmasa bile aile cok önemli olrk görüo dersleri abi kaç tane tanıdığım var üni bitirdi meslek bulamadı bazıları var lise ilkokul mezunu önemli yerlerde müdür?? o üniversite mezunu olanlar odun veya götü kalkık iş beğenmiyorlar, lise mesunu olanlardan kendini iyi yetiştirmiş ve ne iş olursa yaparım abi diyip eşek gibi çalışmış bu kadar basit :D[signature][hline] MSN : [email protected] --- Sözlükte Ben :D --- Tunch geçen gün babasına demişki: Hiç para seçmem. Ne olsa yerim [b] 1. Geleneksel Paticik İstanbul Lan Party 28 Ocak 2005'te!
Eternal Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 AHAHAHAAHAHAAHAHA dialog süper.[signature][hline]öttürürüm
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ya alakası yok odtu elektronik bitirmiş birisi nasıl işsiz kalır anlayalım sunu burası turkiye torpiller ve sans ülkesi bedenden fln nası 1 aldıma gelince bakın ben biraz sivriyim haksızlığa hocanın birini ezmesine dayanamam direk yapıştırırm cvpı ben 3 okuldan atıldım bu yuzden bana hocalar cekemiyo onun otoritesinin bir cocuk tarafından altüst edilmesini elindeki tek silahta NOT bu mu abi eğtim sistemi saygımı, eğitim öğretim mi söyleyin nasıl savunursunuz böyle bir sistemi bizim hayatımız boktan bir sınav(öss) veya daha iq su 50 yi aşamayan öğretmenlere kaldıysa bu ülke bize emanet edilmesin kardeşim çünkü böyle giderse ülkede başarılı adam kalmıycak.Abi bi mehmet öz msl(dünyanın en iyi kalp muthatısısı bakın herif çok yaramaz die okuldan atılmış NASIL SAVURSUNUZ BÖYLE APTAL BİR SİSTEMİ????
Fragrance Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sende gülüp durma ciddi bişi tartışıoruz eternal.Ayrıca o eternal değil etheral dir.
Korax Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Karne alsaydım eminim babam sapıtırdı :D[signature][hline]Web Tasarım Web Hosting Hosting hizmetleri Kimdir bu Korax?
Ceday Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 walla nasipse bu dönem sonu karne deil de diploma alacam ben :) hadi bakalım artık..20 gün kaldı şunun şurasında..
Öne çıkan mesajlar