Nako Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 saç beyazlıyorsa dökülmez diyola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mortheria Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 15 yaşında abim demişti beyaz saçın var diye oo Dante oluyoruz diye sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 fenn said: Bugün ilk beyaz saçım çıktı. Hey gidi hayat yaşlanıyoruz Hayırlı olsun, ben de önümüzdeki 6 ayda bekliyorum bi'tane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 22 tane falan var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Seru said: olm ben 30'um sağ taraf komple freak gibiyim. 21 yaşında başladı şimdi peak noktasında bakalım nereye doğru gidecek. sanki bu mesajı daha önce atmış gibi hissediyorum bu arada. Kısmen aynıyım bende. Saçı boyatmayı düşündüm ama boyanamayacak kadar kısa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavardi Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 fenn said: Bugün ilk beyaz saçım çıktı. Hey gidi hayat yaşlanıyoruz helal olsun, helal olsun, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar