kath Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Bu Prime tam olarak nedir , sürekli görüyorum ama ne nane olduğunu bilmiyorum açıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Prime alince sunlar geliyor: Ucretsiz kargo - USA only. Ucretsiz video - USA only ama arsiv hem Netflix'in hem de Hulu'nun yarisi bile degil. Ucretsiz muzik - Ne Spotify ne de Deezer'in 1/20'si filan arsiv. USA only yine. Her ay ucretsiz bir kitap kiralama, no due date - Oyster gibi servislerde olan kitaplar gibi, yeni seyler yok pek. USA only yine. USA only dedim hep ama Canada, UK, Fransa filan da var sanirim. 5-6 ulke var ama toplamda bunlari alan. Prime bu. Ama fiyati uygun. Yillik 100$ (aylik yok) bu da aylik hesaplarsan 8$ filan ediyor iste. Edebiyat, dizi, film ve muzik servislerinin hepsinin yaptigini exlusive servislerin yaptiginin yari kalitesinde aliyorsun onlardan birinin fiyatina (ornek olarak Osyter, Spotify 10$, Netflix 9$, Hulu 8$) ve Amazon'dan aldiklarin beles kargo ile geliyor. Yani Amerika'da yasiyorsan mantikli aslinda, sirf kargo fiyatlari bedelinin yarisini filan karsilayabilir. Kitap olarak okunacak bir sey kesin bulunur, bir de bazen exlusive seyler oluyor video servisinde. Bizim icin pek anlami yok ama. VPN ile filan oluyor ama ne kargosundan faydalanabiliyoruz, ne de bizde 10TL olan Deezer icin uygun bir alternatif. Eger Kindle'in varsa belki, acar VPN kullanirsin, her ay bir beles kitap alirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 amerikada yaşayıpta vpn kullanmak ... neden ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 sen hiç rikimaru ya lothar kasmadın mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 cehaletimi mazur gör dostum nedir onlar? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 bu telefon 200 dolara inmis ama redditte millet agzina sicmis telefonun locked bootloader oldugu icin ve gapps olmadigi icin. $100 dolar prime'a saysan $100 vermeye bile degmez diyor millet, galaxy s4 ayarinda bi tel degil miydi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 benim hatuna bunu mu alsam yoksa refurbished iphone 5 mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Amerika'da olmayanlarin isine yaramaz bu telefon, Amazon Prime can damari direk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 GERGE said: Amerika'da olmayanlarin isine yaramaz bu telefon, Amazon Prime can damari direk. kesinlik bu amazon prime alsan bile bi sekilde eger devamli vpn kullanmayacaksan bile bir ise yaramaz. Vpn kullansan bile bir sorun cikar mi bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 amazon harika işler yapıyor ama sadece abd ile sınırlı kalması üzücü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KidLazer Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 ya sizler yetkili abilere benziyosunuz bana 200 dolara kadar android bi telefon önersenize hatuna aliyim amerikadan refurbishd de olur doğum günü yaklaşıyo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2014 google apps entegre olmadigi icin amerikadakinin de isine yaramiyor iste. telefon cok iyi fikirlerle dolu yoksa ama kapali os bi ise yaramiyor maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar