aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Plakamı kaybettim. (yurt dışında otobanda düştü, çalınma vs gibi bir durum yok yani, başıma bi iş gelmez) Merak ettiğim, internette plaka basan bir sürü yer var. Bunların bastığı plaka orjinalinden farklı mı oluyor? Üzerinde mühür vs var. Yani polisi karıştırmasak, bir plaka bastırıp taksak, olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Katibim Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 . Ruhsat fotokopisi 2. Araç sahibinin kimlik fotokopisi 3. Dilekçe ( herhangi bir ilçe emniyet müdürlüğüne. Sahibi olduğum ...... Marka ......model aracimin ............ Plakasının tekini kaybettim. Gereğinin yapılması arz ederim gibi.) Bu evrakları alıp il veya ilçe emniyet müdürlüğü trafik tescil bürosuna.a gidip veriyorsunuz. Daha sonra o size plaka zayi formunu vererek şoförler cemiyetine gitmenizi istiyor. Burada gideceğimiz yer şoförler odası degil " ŞÖFÖR CEMIYETİ " . Cemiyete giderek 10.5 tl karşılığında 30 dakikada plakanız çıkıyor. Eğer vaktlniz yoksa trafik müşavirine gidin. 80 ila 100 TL ye sizin adınıza işlemleri tamamlıyor Araç şirket üzerine kayıtlı ise şirket sahibinin gitmesi zorunlu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Teşekkür ederim ama sorduğum soru o değil. Motosiklet plakası olduğundan o işlemlerin hiçbirisi geçerli değil. Benim sorum, plakacıdan bastırdığım plaka orjinalinden farklı mıdır? Daha önce yapmadım çünkü böyle bişey. Kaybettiğim plakayı direk replace edebilir miyim, resmi işlemlere bulaşmadan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 üstündeki mührü bastırmak için bulaşmak zorundasın aksi halde sahte plaka muamelesi görürsün motosiklet araba farketmez işlemler için ayrıca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 motosiklette tek, arabada çift plaka olduğu için işlemler fark ediyor, arabanın iki plakasını aynı anda kaybetmiş gibi uğraşıyosun. Üzerinde mühürlü olarak basan plakacılar var. Hatta öyle bir plaka bastırdım bile? O yüzden soruyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Plakayı dışarıda bastırabilirsin ama mührü yine emniyet basıyor, İstanbul için Gayrettepe mesela. Standartlara uygun mu ve gerekli işlemleri yaptın mı diye bakıyorlar, öyle basıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 çeviren polis farketmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Birebir aynı mühürse ve plaka standartlara uygunsa zaten fark edecek bir şey bile yok, nerden bilecek polis senin plaka kaybettiğini, alnında mı yazıyor. Ruhsattakiyle tutuyor, resmi mühürü var, bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Eywallah. Emin olamadığım şey o mühürün bire bir aynı olması biraz da. Yolda başka plakalarla kaşılaştırayım bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Yani devlet eliyle dağıtılan bir mührün sahtesini yapmak ve dükkanda rahat rahat satmak bana biraz garip geldi de yeterince benziyorsa ve plaka böyle değişik APP falan değilse polis eğilip de mühürü detaylı kontrol etmez zaten, hayatımda denk gelmedim :p Motorda genelde "var mı, görünüyor mu" diye bakıp bırakıyorlar zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 genede plakanı kaybettiğini bildir bence sıkıntı çıkmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Hiçbirinizin o plaka üzerindeki hologramlardan haberi yok galiba? Arkadaşım iyi misiniz ya? Git işlemlerini yaptır gerekli büroda yukarıda yazıldığı gibi. Mühürlü satan pez.....lerden alsan bile, sahteciliğe girer. O plakanın üzerinde ayrıca TC hologramı ve dalgalı hologram bulunuyor. Usta bir polis onu anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 1 ayda 3 kere gittim karakola, onurlu şerefli türk polisi 1 ayda bi ifadeyi sisteme giremedi. Gündüz vardiyasındaki polis akşam 7buçukta ara diyo, geceki polis gündür ara diyo. Bu ifadeyi alan karakolun durumu. Emniyet telefonlara dahi çıkmıyo. 2 kere gittiğimde sisteme girilmemiş diyip geri gönderdiler. Bombalı saldırı olur da hepsi ölür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seigen Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Ümraniye emniyete plaka zayi dilekçesi ile git, hatta randevu bile alma, baktığını görmedim. Direkt plaka basım fişi verip, yolluyor :D. 12,5 tl verip yenisini alıyorsun hemen basım yeri de yakın. Başka yerlerde okuyorum nasıl yokuş yapmışlar, anlamadım. Yakın zamanda motosiklet plakası çıkardım ben de, çok rahattı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Orayı deniyim bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 seigen'in dediği arabanın tek plakasını çıkartmak için uygulanan prosedür ama motorda zaten tek plaka var, "tüm plakalar kayıp" prosedürüne girmesi lazım. Demek polisine göre değişiyor. Motor olduğunu belirtme mecbur kalmadıkça bari :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 19, 2014 Baggio said: seigen'in dediği arabanın tek plakasını çıkartmak için uygulanan prosedür ama motorda zaten tek plaka var, "tüm plakalar kayıp" prosedürüne girmesi lazım. Demek polisine göre değişiyor. Motor olduğunu belirtme mecbur kalmadıkça bari :p Aynen öyle, o yüzden geçeemedim o prsedürü. =S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar