Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk defa aktarmalı uçucam


Nigger_of_the_sand

Öne çıkan mesajlar

Madcat said:

Nigger_of_the_sand said:

en fazla 2 saat koyabiliyorum

cok fazla sansin yok o zaman ya 1 ya 2.
%50 sans icin topik mi actin sfknsdf

hayır aynı gün içinde varış ile ikinci uçuş arasına 2 saat koyabiliyorum en fazla ama güvenli olmayan bir süre ise bu 1 geceyi belgradda geçrip ertesi gün uçabilirim
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Nigger_of_the_sand said:

İst-Belgrad, Belgrad-Varşova şeklinde. Uçuşlarım arasına kaç saat koyiyim? Takvime göre aynı gün içinde en fazla 2 saat koyabiliyorum, İst'ten yarım saat rötarlı kalksa orada da yarım saat valiz beklesem 1 saat kala check-in yaptırmayabilirler di mi?


aktarmada valiz beklemene gerek yok. ilk bindiğin uçaktan aktarma yapacağın uçağa valizini aktarıyorlar. tabi sen istanbul'dan her iki uçağa ait boarding kartını almalısın.

normal şartlarda avrupa'da 2 uçuş arası 2 saat yeterli.

edit: bir de merak ettim; normal şartlarda thy'nin ist-varşova doğrudan uçuşu var. çok mu fazlaydı bilet fiyat farkı? o nedenle mi air serbia'yı seçtin?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aynı firmanın uçağı ise zaten check in deskten boarding kartlarının ikisini de al. o zaman valiz bekleme derdin yok. fistan deyince bir düşündüm. farklı uçaklar olsaydı sanırım fistan'ın dediği gibi olacaktı, o zaman mecburen valiz bekleyip aktarma uçağın için yeniden check in yapman gerekecekti. çok emin değilim ama. ben çok fazla farklı uçaklarla aktarma yapmadım bugüne kadar ama sanki bir keresinde farklı olmasına rağmen istanbul'dan ikisinin de boarding kartlarını aldım gibi hatırlıyorum. ama emin değilim. fistan haklı olabilir.

neyse...senin durumunda sıkıntı yok. buradan boarding kartlarının ikisini de al. Polonya'daki güzelliklerin hayalini kura kura uç. iyi seyahatler.

heee....polonya'da gidilecek yerleri gezdim-gördüm bölümünde yazdım diye hatırlıyorum.bakarsın.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Normalde aktarmalı uçuyor ve iki ve/veya daha fazla firma kullanıyorsan bavulların akıbetini ilk check-in'den itibaren takip edeceksin.

Eğer uçuşlarınj tek firma'dan ise, peşinden gelir zaten bavullar. Ayrıca bavulun gelmez ise endişeenme: Boarding kartını kaybetme yeter. Bavulun peşinden oteline/evine kadar gelmek zorunda. Kural bu şekilde.

Uçuşların için:

Local saat farklarını hesaplamayı unutma. Bilet aldığın yerdeki bilgiler bileti aldığın ilk uçuş noktan ile alakalıdır. Aktarmalı terminalinde saat kontrolünü gözden kaçırma ve en az 2,5 saat boşluk koy. Early departure da olabilir, late de.

Eğer ikinci bir firma değiştiriyorsan transit havaalanında, check ,in yapman gerekecek tekrardan. İkinci havayolu firması senin 1. uçuşunu göremez.

Soruların, yardıma ihtiyacın olursa dürtersin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...