Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bu haberi gazeteden okudum yazmak istedim... UyanIk geçinen seyyar satIcI,cadde üzerindeki 2 metrakarelik kaLdIrIm için tanImadIğI birine 1.5 miLyar ödedi.Sonra'da 'doLandIrILdIm' diye poLise ko$tu... ZabIta geLdi rüya bitti Tezgah açmak için yer arayan Mustafa ÇeLik'e,yer bulma konusunda yardImcI oLabiLeceğini söyleyen Eskul Ü, ''TeLekom binasI önündeki yeri beLediyeden kiraLadIm.Sana 1.5 miLyara devredebiLirim'' dedi.TekLifi kabul edip satIn aLdIğI yere tezgahInI açan ÇeLik,ertesi sabah kar$IsInda zabItayI görünce doLandIrILdIğInI anLadI.... Eheuhueh :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hay allahım ya ne zırtapozlar war su dunyada[hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bu arada bu tür oLayLar 1950 de warmI$...Birisi köyden geLenLere gaLata kuLesini kiraLIyormu$...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... [Bu mesaj Joe tarafından 05 June 2003 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Ahahhaa hiç gülceğim yoktu[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Boğaziçi Köprüsünü parselleyen çok ünlü bi dolandırıcı vardı galiba eski zamanlarda.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 kemal sunal filmi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben dicektim şimdi kemal sunal filmi boğaz köprüsünü satış olayı falan huea[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StRencher Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yıllar önce bununla ilgili Discovery Channel'da bir belgesel seyretmiştim (ülkemizle ilgili değilde bu galata k. boğaziçi k. gibi olaylarla ilgili) Adam dünyanın sayılı dolandırıcılarından. Kendi ağzından hikayesini anlatıyordu. İngiltere'de Amerikadan gelen turist topluluklarına Saat Kulesini(Şu ingilteredeki ünlü saat kulesi şu an adını anımsayamadım) kiralayabileceklerini, bunun turistlere özel bir hizmet olduğunu söylerek yüklü miktarlarda para çarpıyor... Sermayesi Milyon Dolarları aştığı yıllarda artık nerede ise tüm ülke polisi bunun peşinde iken uçakla Amerikaya gidiyor ve bu seferde yıllar yılı burada ingiliz turistlere özgürlük anıtını kiralıyor.... Yani sizin anlayacağınız bu bizim insanımıza özgü bir saflık değil...[hline] Reality Isn't What You See Reality Is What You Feel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Big Ben 'imi :D[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yüzde yüz tahtakale santralin önündeki heriflerin tezgahlarıdır. ahanda barnak basıyom bu noktaya..... orda 10.000 $ havada uçuşuyor . inanmazsınız ama öyle....[hline]Camelot Knight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Oha nerden buLuyo miLLet o kadar parayI...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 TahtakaLede değiL zaten AyvaLıkta...[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Yaf konuyu saptırmayın ... Benim dicek de bisiyim yok ama cok geik bi durum.. Yani asıl sorun dolandıranda deil de bunu yiyendedir bence :)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim." A. Eınsteın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bencede....[hline]Ultima Online Sunucusu -------- XeriA -------- www.xeria.com.tr.tc [Xeria, Gm] Joe IcQ=135954330 Mail dIkLama Kötü oLur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 bu kadar olmaz yaaaa[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Mars'ta 5 dönüm yer satılıktır....[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 hms 5 dönüm az ya orda simdi kimse yok bi 50 donum kapatsam fena olmaz :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ya bence dolandıranda suç yok dolandırılanda suç var bu kadar da salak olunurmu bee sinir oldum ha :)[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar