Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu Memleketin Enayisi Bitmez...

Todesengel

Öne çıkan mesajlar

Bu haberi gazeteden okudum yazmak istedim...

UyanIk geçinen seyyar satIcI,cadde üzerindeki 2 metrakarelik kaLdIrIm için tanImadIğI birine 1.5 miLyar ödedi.Sonra'da 'doLandIrILdIm' diye poLise ko$tu...

ZabIta geLdi rüya bitti
Tezgah açmak için yer arayan Mustafa ÇeLik'e,yer bulma konusunda yardImcI oLabiLeceğini söyleyen Eskul Ü, ''TeLekom binasI önündeki yeri beLediyeden kiraLadIm.Sana 1.5 miLyara devredebiLirim'' dedi.TekLifi kabul edip satIn aLdIğI yere tezgahInI açan ÇeLik,ertesi sabah kar$IsInda zabItayI görünce doLandIrILdIğInI anLadI....

Eheuhueh :D[hline]Ultima Online Sunucusu
-------- XeriA --------
www.xeria.com.tr.tc
[Xeria, Gm]
Joe
IcQ=135954330
Mail
dIkLama Kötü oLur...

Sosyal ağlarda paylaş

Yıllar önce bununla ilgili Discovery Channel'da bir belgesel seyretmiştim (ülkemizle ilgili değilde bu galata k. boğaziçi k. gibi olaylarla ilgili) Adam dünyanın sayılı dolandırıcılarından.
Kendi ağzından hikayesini anlatıyordu. İngiltere'de Amerikadan gelen turist topluluklarına Saat Kulesini(Şu ingilteredeki ünlü saat kulesi şu an adını anımsayamadım) kiralayabileceklerini, bunun turistlere özel bir hizmet olduğunu söylerek yüklü miktarlarda para çarpıyor... Sermayesi Milyon Dolarları aştığı yıllarda artık nerede ise tüm ülke polisi bunun peşinde iken uçakla Amerikaya gidiyor ve bu seferde yıllar yılı burada ingiliz turistlere özgürlük anıtını kiralıyor....
Yani sizin anlayacağınız bu bizim insanımıza özgü bir saflık değil...[hline]
Reality Isn't What You See
Reality Is What You Feel
Sosyal ağlarda paylaş

Yaf konuyu saptırmayın ... Benim dicek de bisiyim yok ama cok geik bi durum.. Yani asıl sorun dolandıranda deil de bunu yiyendedir bence :)[hline]"Eger III. Dunya Savas'ı Nukleer ve Kimyasal silahlarla olacaksa, IV. Dunya Savası'nın Tas ve Sopalarla Yapılacagından eminim."
A. Eınsteın
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...