sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Beymen business. Donumu da oradan alacağım neredeyse. Gömlek, kazak, ayakkabı hepsi şahane. Fabrika'ya da bak, bendeki gömleklerinde logo yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 senko said: abi kaltieli gömleklerin hiçbirinde logo yok ki?! waikiki fln koyuyordur belki de, beymen sarar vakko vs logo koymuyor Sararı karıştırmayaydın keşke araya. Altınyıldız'dan bir kalem yukarıda adamlar benim gözümde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Emaleth said: seni kınıyorum ve sana laflar hazırladım şükrö. yumuşacık penyelere kendini sarmalamak istemeyen nesle aşina diilim. gidip butun dukani alayim o zaman bu hafta sonu, madem apla seal of approveli var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar