PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ilk başta chromela ilgili sanıyordum, firefox'a geçtim devam etti, ie ile denedim onda da oluyormuş meğer sdfsv. sistem w7 x64. tarayıcı rastgele zamanlarda rastgele süreler boyunca diğer pencerelerin arkasına düşüyor. ne olduğu fark etmiyor, skype oluyor word oluyor yeri geliyor hava durumu zımbırtısının bile arkasına düşüyor. normalde tıklarsın diğer pencereler tıkladığın şeyin arkasına gider ya ı ıh işte. diğer uygulamalarda hiçbir sorun yok, ama hepsi browserın üstünde kalıyor anlam veremediğim bir şekilde. aradım falan ama hiçbir sonuca ulaşamadım. bazen kapatıp açınca düzeliyor, bazen düzelmiyor kafasına göre saatler sonra düzeliyor. tarayıcılar sanki always on top'ın tersi olmuşçasına davranıyor. yardım edin lan çok sinirim bozuluyor bazen :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Mavi ekran yoksa sorun yok devam http://store.donanimhaber.com/23/cf/6b/23CF6BFA982F31EA5509F03E28D21F25.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 çıkartırım bi şekilde abi derdin oysa ;)B)-B)-B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 o zaman aero peek'i disable yap. görev çubuğu/ sağ tuş /özellikler/ aero peek ile ilgili bir şey tıklanmış ise kaldır. hiç bu kadar kıçımdan uydurmamıştım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 olunca denerim sağ ol abi uydurduğun için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_7-desktop/windows-lose-focus-seemingly-at-random/43482cc3-cad3-499f-882c-a436b3ec4798 O problem bu galiba?Anlattığına benzedi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yok bu değil, bunda focus geçiyor direk. bende focus kalıyor yazılar tuşlar vs çalışıyor, görüntü olarak arkasında duruyor sadece saçmasapan bi şekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 aynisi sirket laptopunda oluodu benim megersem touchpade tikliyormusum yazi yazarken sonradan fark ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 touchpadim bile yok :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar