Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SphereServer'da Acilis Hatası -3

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evde acamaya calısıyorum ama olmuyor onu spehere server 55i yi yükledim ve icindeki dosyada server portunu server ismini felan degistirtdim ama icine hic bir script koymadım daha serverı acmaya calısınca -3 hatası veriyo ve server acılmıuyo bmana nasıl yapacagımı ayrıtılı bir sekilde yazın ve yardım edin lütfen

SAYGILAR !!!!
Mesaj tarihi:
-3 hatasi dedigin seyin sag tarafinda neler yaziyor?copy/paste edebilirsen yardimci olmaya calisiriz[hline]Warning: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48
Warning: MySQL Connection Failed: Too many connections in /home/www/www.abandongames.com/admin/config.php on line 48
Database Connect Error
Mesaj tarihi:
said:
Gerilla, 11 Şubat 2003 11:15 tarihinde demiş ki:
Evde acamaya calısıyorum ama olmuyor onu spehere server 55i yi yükledim ve icindeki dosyada server portunu server ismini felan degistirtdim ama icine hic bir script koymadım daha serverı acmaya calısınca -3 hatası veriyo ve server acılmıuyo bmana nasıl yapacagımı ayrıtılı bir sekilde yazın ve yardım edin lütfen

SAYGILAR !!!!

Pff.

Eğer Ultima C: ye kurulu ise, 55i yi yüklediğinde C: olarak extract ediceksin.C:sphere olarak değil.Çünkü zaten kendisi bölümlere ayırıyor.Ve yine kendisi sphere die bir klasör yaratıyor.

Azcık araştırıp birşeyleri sorsanız?[hline]Shock The Bizkit

Locus&Sylveria Emeklisi
Mesaj tarihi:
sphere acılırken spheretables.scp dosyasını kontrol eder.
sphere.ini de scripts/ klasorunun yolunun dogru olup olmadıgını kontrol et.spheretables.scp yi gormezse -3 hatası veriyor.

Bu arada sphere acmak icin axis e ne gerek var anlamadım ..[hline]*This is my gift and my curse*
  • Yeni Oluştur...