Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem, tv, ps4 arizasi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ps açtığında tv'den ps açılış sesi geliyor ama görüntü yok ise çözünürlük ayarındandır (tv'nin 1080p olmadığını varsayıyorum)

birde tv nin modelini yazsaydın servis menüsünden yardımcı olabilirdik
Mesaj tarihi:
fizban said:

Alamadim. Ama gariptir bunda eski ps3 um de bazen goruntu vermiyodu.

Ps3-ps4 otomatik 1080p ayarında duruyordur diye TV den görüntü alamadın diye düşündüm. Monitöre bağlayınca görüntü gelmesi lazımdı.
Mesaj tarihi:
valla bence de gelmesi lazımdı görüntünün. hdmi portunun bir şekilde bozulduğunu falan düşünüyorum ciddi ciddi.

safe mode boot var, ama onu da beceremedim ama sanırım çok emin değilim.
Mesaj tarihi:
sonuç alamazsan garantisi yok mu sonuçta? gönder gitsin. Voltajdan bu şekilde bozulma olması için çok büyük değerlerde düşme veya yükselme olması gerekir. Hiç bir şey kullanmıyor olsan bile, modern sigortalada otomatik koruma mevcut zaten. Aşırı yük binmede şalterin atar. Her şeyi geçtim; ps, tv lerde bile sigorta koruması mevcut. Yani artık günümüzde elektrikten bozulma o kadar kolay bir şey değil. Çok anormal değerlere çıkması veya düşmesi lazım.
Mesaj tarihi:
garantisi hicbirinin yok :) tv 7 ya da 8 yillik, ps4'u amerikadan aldim eheh. bu arada ps4'un de tv'nin de bir external adaptoru yok, sadece soyle bir guc kablosu var ps4'un:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/elba-c0666-1-5mt-teyp-power-kablo-114192602

tv'ninkini hatirlamiyorum. ama deneyecegim bu kabloyu ve prizi degistirmeyi.
Mesaj tarihi:
yeni adaptor, priz vs fayda etmedi. uydunet servisini cagirdim, adamin soyledigine gore bizim yan siteye yildirim dusmus, ve bu dusme sirasinda bircok dairede benzer arizalar olmus.

fml.
Mesaj tarihi:
fizban said:

şunu kullanıyorum priz olarak http://www.incehesap.com/philips-koruyucu-priz-fiyati-21943/

şunu kullanmış da yetememiş herhal..

philipse dava açsan ya.. ha bir de sigorta poliçene bak yıldırım maddesi avrdır elbet tv yi falan yenilersin ps4 gitti de..
Mesaj tarihi:
Philips inkiler bi boka yaramiyo, isi bilmeyen yeni evli kekelere okutuyolar onu.

Ya TUNCMATIK alip turk gucunu elektronige yansitacaksin,

Ya da icinden ingilizce kullanim klavuzu bile cikmayan solingen uretimi hakiki alman mali kullanacaksin.

hakiki alaman
Mesaj tarihi:
Bright said:

17 Jun 2014, 14:49
HDMI portlar aman tanrim sdsfsfsf

Adamin yan sokagina yildirim dusmus, statik elektrikten bunun aletlerin HDMI portlari yanmis ahahahaha

fizban said:

18 Jun 2014, 09:44
yeni adaptor, priz vs fayda etmedi. uydunet servisini cagirdim, adamin soyledigine gore bizim yan siteye yildirim dusmus, ve bu dusme sirasinda bircok dairede benzer arizalar olmus.

fml.

AVS forumlarini karistirip anekdot olarak oyle yazdiydim, icime dogmus sdfsfs

Isin aci yani istedigin shock surge'lu prizi tak, o HDMI portlari her turlu yaniyor statik elektrikten, frigging HDMI ya.
Mesaj tarihi:
fizban said:

evdeki elektrik hatti elektrikten once cekilmis abi, philips napsin.

Sirf tipi yuzel diye philips aldin, ama icinde sigorta bile yok onlarin.

Gayet skimsonik bi priz o.

Ha duz priz almissin ha philips hicbirsey farketmiyor
  • Yeni Oluştur...