Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Modem, tv, ps4 arizasi

fizban

Öne çıkan mesajlar

sonuç alamazsan garantisi yok mu sonuçta? gönder gitsin. Voltajdan bu şekilde bozulma olması için çok büyük değerlerde düşme veya yükselme olması gerekir. Hiç bir şey kullanmıyor olsan bile, modern sigortalada otomatik koruma mevcut zaten. Aşırı yük binmede şalterin atar. Her şeyi geçtim; ps, tv lerde bile sigorta koruması mevcut. Yani artık günümüzde elektrikten bozulma o kadar kolay bir şey değil. Çok anormal değerlere çıkması veya düşmesi lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

garantisi hicbirinin yok :) tv 7 ya da 8 yillik, ps4'u amerikadan aldim eheh. bu arada ps4'un de tv'nin de bir external adaptoru yok, sadece soyle bir guc kablosu var ps4'un:

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/elba-c0666-1-5mt-teyp-power-kablo-114192602

tv'ninkini hatirlamiyorum. ama deneyecegim bu kabloyu ve prizi degistirmeyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

17 Jun 2014, 14:49
HDMI portlar aman tanrim sdsfsfsf

Adamin yan sokagina yildirim dusmus, statik elektrikten bunun aletlerin HDMI portlari yanmis ahahahaha

fizban said:

18 Jun 2014, 09:44
yeni adaptor, priz vs fayda etmedi. uydunet servisini cagirdim, adamin soyledigine gore bizim yan siteye yildirim dusmus, ve bu dusme sirasinda bircok dairede benzer arizalar olmus.

fml.

AVS forumlarini karistirip anekdot olarak oyle yazdiydim, icime dogmus sdfsfs

Isin aci yani istedigin shock surge'lu prizi tak, o HDMI portlari her turlu yaniyor statik elektrikten, frigging HDMI ya.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...