BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yaratıcı olarak ihanet ediyore bir de deyyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ps açtığında tv'den ps açılış sesi geliyor ama görüntü yok ise çözünürlük ayarındandır (tv'nin 1080p olmadığını varsayıyorum) birde tv nin modelini yazsaydın servis menüsünden yardımcı olabilirdik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 denediğim ilk tv sony bravia 7-8 yıllık bir hd-ready lcd tv. diğeri bu http://www.lg.com/levant_en/monitors/lg-M2762D/technical-specifications Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bu monitör 1080p. buna bağladığın zamanda görüntü alamadın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Alamadim. Ama gariptir bunda eski ps3 um de bazen goruntu vermiyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ne ismis abi bu zubuk aletlerden goruntu almak. Yok mu bi reset tusu falan bunlarin PC monitorune baglayip bak vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fizban said: Alamadim. Ama gariptir bunda eski ps3 um de bazen goruntu vermiyodu. Ps3-ps4 otomatik 1080p ayarında duruyordur diye TV den görüntü alamadın diye düşündüm. Monitöre bağlayınca görüntü gelmesi lazımdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 valla bence de gelmesi lazımdı görüntünün. hdmi portunun bir şekilde bozulduğunu falan düşünüyorum ciddi ciddi. safe mode boot var, ama onu da beceremedim ama sanırım çok emin değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Bi adaptoru degis dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 sonuç alamazsan garantisi yok mu sonuçta? gönder gitsin. Voltajdan bu şekilde bozulma olması için çok büyük değerlerde düşme veya yükselme olması gerekir. Hiç bir şey kullanmıyor olsan bile, modern sigortalada otomatik koruma mevcut zaten. Aşırı yük binmede şalterin atar. Her şeyi geçtim; ps, tv lerde bile sigorta koruması mevcut. Yani artık günümüzde elektrikten bozulma o kadar kolay bir şey değil. Çok anormal değerlere çıkması veya düşmesi lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ayni sekilde, aletlerden once adaptorlerin bozulma ihtimali daha yuksek, ondan adaptorleri degis dene diyorum bir suredir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 garantisi hicbirinin yok :) tv 7 ya da 8 yillik, ps4'u amerikadan aldim eheh. bu arada ps4'un de tv'nin de bir external adaptoru yok, sadece soyle bir guc kablosu var ps4'un: http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar-tablet/elba-c0666-1-5mt-teyp-power-kablo-114192602 tv'ninkini hatirlamiyorum. ama deneyecegim bu kabloyu ve prizi degistirmeyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 benim derdi yasamis bir abi buldum: http://www.avsforum.com/forum/168-hdmi-q-one-connector-world/1331747-hdmi-surge-suppression.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 HDMI portlar aman tanrim sdsfsfsf Adamin yan sokagina yildirim dusmus, statik elektrikten bunun aletlerin HDMI portlari yanmis ahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 yuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 yeni adaptor, priz vs fayda etmedi. uydunet servisini cagirdim, adamin soyledigine gore bizim yan siteye yildirim dusmus, ve bu dusme sirasinda bircok dairede benzer arizalar olmus. fml. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 200 liralik akim koruyuculu priz nelere kadir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fizban said: şunu kullanıyorum priz olarak http://www.incehesap.com/philips-koruyucu-priz-fiyati-21943/ şunu kullanmış da yetememiş herhal.. philipse dava açsan ya.. ha bir de sigorta poliçene bak yıldırım maddesi avrdır elbet tv yi falan yenilersin ps4 gitti de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Philips inkiler bi boka yaramiyo, isi bilmeyen yeni evli kekelere okutuyolar onu. Ya TUNCMATIK alip turk gucunu elektronige yansitacaksin, Ya da icinden ingilizce kullanim klavuzu bile cikmayan solingen uretimi hakiki alman mali kullanacaksin. hakiki alaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 evdeki elektrik hatti elektrikten once cekilmis abi, philips napsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Bright said: 17 Jun 2014, 14:49 HDMI portlar aman tanrim sdsfsfsf Adamin yan sokagina yildirim dusmus, statik elektrikten bunun aletlerin HDMI portlari yanmis ahahahaha fizban said: 18 Jun 2014, 09:44 yeni adaptor, priz vs fayda etmedi. uydunet servisini cagirdim, adamin soyledigine gore bizim yan siteye yildirim dusmus, ve bu dusme sirasinda bircok dairede benzer arizalar olmus. fml. AVS forumlarini karistirip anekdot olarak oyle yazdiydim, icime dogmus sdfsfs Isin aci yani istedigin shock surge'lu prizi tak, o HDMI portlari her turlu yaniyor statik elektrikten, frigging HDMI ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 fizban said: evdeki elektrik hatti elektrikten once cekilmis abi, philips napsin. Sirf tipi yuzel diye philips aldin, ama icinde sigorta bile yok onlarin. Gayet skimsonik bi priz o. Ha duz priz almissin ha philips hicbirsey farketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 lan ne kötü bişeymiş bu bizim evde öyle akım koruma filipis milipis ne arar yıldırım düşerse kader kısmet deyip geçicez artık safadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 18, 2014 şu thread öyle bir korku saldı ki içime 200 lira basıp alasım geldi alman kalitesini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar