fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Evde salonda soyle bir set var: - ps4 hdmi ile tvye bagli - teledunya hdmi ile tvye bagli. Bugun aksam eve geldigimde internetin olmadigini ve pcnin resetlenmis oldugunu farkettim. Daha sonra modeme bakiyim dedim ki modem ip alamiyor. Turksati aramadan once tv yayini var mi diye bakayim dedim (malum alm-por maci var), tv yayini da yok. Yalniz tv yayini yok derken sunu farkettim, teledunyadan tvye hic goruntu gitmiyor. Yani hizmet hatasi, frekans hatasi falan yazar ekranda normalde. Hicbirsey yok. Cihazi kapayip actim, duzelmedi. Tvyi kapayip actim, duzelmedi. Teledunya setbox uzerinden kanal degisikliklerini led ekrandan gorebiliyorum, tv uzerinde ses kapama acma gibi olaylari gorebiliyorum ama tvye goruntu gelmedi. Hayda, teledunya bozuldy diye dusundukten sonra bari ps4 u acayim dedim. Ps4 acildi ama ondan da goruntu gelmedi televizyona. Anaaaam tv patlamis dedim. Hemen bosta duran appletv yi bagladim tvye, yine goruntu yok. Eyvah canim tv bozuldu dedim, neyse maci acmak icin odamdan tvyi tasiyayim diye dusundum. Odamdaki tvyi salona getirdim, teledunya veya ps4u bagladigimda yine goruntu alamadim. Kucuk tvde diger appletv, laptop vs goruntu veriyordu ama ps4 acilmasina ragmen goruntu vermiyordu. Hal boyleyken, soyle bir olay gerceklesmis olabilir mi? - kablotv sebekesinde bir problem olur (yuksek voltaj gibi) - teledunya setbox u bozar - hdmi uzerinden sicrayip tvnin hdmi alicilarini bozar - hdmi uzerinden sicrayip ps4 un hdmi cikisini bozar Biliyorum cok surreel geliyo kulaga ama baska mantikli aciklama getiremedim. Fikir verin pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 2. asamaya kadar makul bi cikarim ama hdmi dan sonrasi baya long shot. Daha buyuk ihtimalle bi elektrik problemi var ortada. Akim koruyuculari ve farkli sigortali salon outlet lerini bu yuzden kullaniyoruz. gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 o ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Büyük ihtimal voltaj anlık yükseldi ve bağlı cihazları cortlatti. Buzdolabı vs calisiyormu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Pc vs calisiyor. Ayni yerdeki appletv de calisiyor, xbox 360 da. Hatta digerleri de calisiyor ama sadece goruntu gelmiyor. Philips koruyuculu priz kullaniyordum bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Istesen beceremezsin ya Gecmis olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 sacmaladigimi farkettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 fizban said: Pc vs calisiyor. Ayni yerdeki appletv de calisiyor, xbox 360 da. Hatta digerleri de calisiyor ama sadece goruntu gelmiyor. Philips koruyuculu priz kullaniyordum bu arada. abi madem saçmalayabiliyoruz, komşudan tv yi ödünç alıp denesen ya. ya da sizin ps4 ü komşuya götürüp denesen fln vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 onu dusundum de, icerideki pc monitorune taktigimda da goruntu gelmiyor. bu arada, goruntu gelmemesi olayi resolution olabilir. onu yeni monitorden deneyecegim. cunku modemin dhcp ayarlarina baktigim zaman ps4'un ip aldigini ve normal bir sekilde boot ettigini goruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 baska bi hdmi kablosu dene denemediysen. tabi 2 kablonun aynı anda bozulma ihtimali baya dusuktur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 3 hdmi kablosu denedim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 bendeki ps4 de denemedim ama res. olduğunu düşünüyorsan ps3 de power düğmesine uzun basınca resetliyordu res. i, ps4 de muadili düğme pek ps3 ünkü gibi değil ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cute Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Şok korumalı çoklu priz kullanıyormusun.Başıma gelen bir olaya benziyor. Bu tip elektronik cihazlarda, bashettiğim konu garanti dışıdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 şunu kullanıyorum priz olarak http://www.incehesap.com/philips-koruyucu-priz-fiyati-21943/ @drea; denedim de beceremedim. ama safe mode'da boot ettiğini duyuyodum. daha yüksek çöz. bi tv ile deneyeceğim ps4'ü yarın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 kabloyu da değiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ilk once aletlerin arasindaki baglantilardan ote elektrik baglantilarini kontrol et kanimca. Farkli priz/adaptor/alet kombinasyonlarina bir bak. Adaptorler de gidik olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ama guc geliyor, sorun adaptorde/guc kablosunda vs olsaydı hdmi sorunu olusur muydu ki? yani sorun olusurdu da, sorunun boyle devam etmesi güc kablosu degistirerek çözülür mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Adaptorlerde sorun varsa, gerekli amperaji veremiyorlarsa, muhtemelen aletin isiklari yansa da duzgun calismayacaktir. Bir noktadan sonra aletler de bozulacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ok aksam bi deneyeyim madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 En kotu al adaptorleri git bir elektrikciye ugra, voltaji ayarlanabilir adaptorlerden verir sana, o adaptorler de coguna uyar muhtemelen o aletlerin, onlarla denersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 ps4 güç kablosu zaten 5 lira falan, taşımaya değmez. bi aliyim evde farklı bir korumalı priz ile hatta farklı sigorta üzerinden bağlayıp deneyeyim. sonra elektrikçiye götürürüm. yalnız tv çok ağır onu farklı prizde denemek sıkıntı olacak ehueh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Ben olsam herseyi tek tek tasimak yerine soyle uzuncana bir uzatma kablosu alirdim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Yok o yüksek kimya mühendisi olduğu için televizyonu içeri taşır. Yemin ediyorum konsol aldıktan sonra bu hale geldi çocuk, pcde oynarken ne kadar akıllıydı halbüki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 eheh ps4 taşımak uzatma kablosundan daha kolay. neyse akşam güncelleme yapacağım, fikirler için teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2014 pc'de oyun oynamıyorum ben axedice, resource management optimization in supercomputers konulu tez yazıyorum, masterrace'in yaratıcısı benim lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar