Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 0,25 mw ye bile para yetmiyor ben memur maaşı kazandırcak kadar bir şey bakıyorum onların da prosedürü daha az belli bir kapasiteye kadar kısıtlama yoksa yer var yani santral kurmuycam para olsa zaten doğalgaz dönüşüm santralleri daha verimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Fizik dersi falan diyo adam, olm bi dakka? kermit said: bu gün antalyalılar bilir acayip bi rüzgar vardı fizik dersinde aklıma geldi bu kadar rüzgar var niye bizim milletimiz bu rüzgar enerjisinden yararlanmıyor hollandada felan olduğu gibi enerjiyi kullanmıyoruz ?? zor bişimi bunları yapmak[signature][hline] Those who have long enjoyed such privileges as we enjoy forget in time that men have died to win them [i]Franklin D. Roosevelt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Abi 2005ten baslik mi hoplatilir ya ben de diyorum zamanda kirilma oldu heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Güneş iyidir güneş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Su an tam kasimda ruzgar tribunleri var. tepelik degersiz araziler eger ruzgar olmasa. Yerlesime uzak sanirim. Denizi gormesi sebebiyle degerli olabilir bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Editor said: Güneş iyidir güneş değil çünkü çevre şartları kullanım ömrünü tüketiyor panelllerin "güneş bacası" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Editor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2015 bio panelleri incele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar