tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Flassh said: dün mü ne bi takım adha slark picklemişti kimdi o mvp sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 evet 3 kere slark pşcklenmiş 3ude mvp phoneşx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 3. oyun E F S A N E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 beleş oyun verdiler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ne belesi abi, cok guzel combatlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 son fight için diyorum ya çok sacmaladıalr orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Epey keyifli oyundu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 iyiydi ya harbi. universe tatlı oynuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Beles olur mu abi ya, eg cok gusel surdu adamlari. Sadece Slark erken bkb kullandi sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Flassh said: son fight için diyorum ya çok sacmaladıalr orda cok kotu positionda yakalandılar ya, teker teker avlandılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Bir tane rosh combat dönmedi lan adam akıllı hep kesilince falan kesilmeden gitseler cdec açık ara daha iyi teamcombatta pick yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 2. oyundada roshu vermişdi yine böyle kolayca cdec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lunatari Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 abi o kırmızı gömlekli çinli kim? bir daha çıkmasın ti'a falan. uyuz oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 tamam söylerim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 gabe'e pm attım durumu bildirip linki attım bu arada eg pickler daha iyi gibi bakalım ne olcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 cdec üzgü beni ya redneck bebelere şampiyonluk vericekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Clock ne failladı lan bu ne amk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 bu ismail gercek ruh hastasıymıs. 16 yasında, okulun yok mu senin lan agresif ergen. o nası mid play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 ABIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 AA ES rekt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 böyle hata olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hypnotize Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Assddfhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Şunu varya oyuna yeni başlayan adam yapmaz lan ancient ve blink shaker var ne yaptın cdec ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 abi cok cdec fanı var burda biliyorum ama EG hakediyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2015 Valla ikiside favorilerimdi bana fark etmez ama böyle hatalarda çok komik be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar