Densiz Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2016 adamlar oyuncu çıktı yahu.. Navi maçlarını izledim, resmen maymun ettiler naviyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maivresnon Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 og harbi şuan eziyor önüne geleni bakalim büyük turnuvada ne olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2016 og iyi ya ez rares hep sdfg http://i.hizliresim.com/aEgy5B.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rexr0th Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2016 Alliance hariç daha eski TI'larda en favori takım hiç kazanmadı. Rehabet mi çöküyor , panik mi oluyorlar bilemiyorum. Dolayısıyla ben olsam her ne kadar OG çok iyi görünse de onlara yatırmam paramı. Liquid ve Newbee diğer favoriler. EG süpriz yapabilir demedi demeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 şu pugna huskar combosuna bi çare bulsunlar ya, kaç oyundur denk geliyo, yeter dedirtti. pugna'nın decrepify üstüne bide veil of discord basıyo, sonra huskar ultiyle instant death hp falan farketmiyo, veya magic resistance, anca anti mage alıp pipe falan yapıcan ki %20 hp kalsın, öyle bi combo bide hemen doluyo skiller, arada refresher falan yapıyolar fantaziye gidip huskar ilk aghanim cıkıyo bide lönk diye, sanki normal vuruşları az vuruyo gibi related video https://www.youtube.com/watch?v=WUHxoyGs2wI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mrlee Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 bkb? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2016 iki hareket yapıcak amma çok konuştu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taru Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2016 Abi gecen ay bi 50 oyun falan atmisimdir bi kere bile rastlamadim buna. Support olarak da zaten latede yakalandim mi nerdeyse tek yedigim icin cok sikinti yaratmaz sanki :D carry de bkb falan kasar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2016 para yoksa blade mail? eul? alternatif çok değil mi. birazcık reflex lazım derdim ama göstere göstere yapılıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 battle cup için takımı olupta 4.5k mmr oyuncuya ihtiyacı olan var mı? ticketlar boşa gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2016 ben de oynarım valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 su anki mac canli mi navi vs secret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2016 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Perfect World serverlarında oynayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 international başladı bugün yok mu takip eden :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vasfi Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2016 ben arada bakıyorum OG sağlam gidio, EG de fena deil birazdan OG vs EG var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 alyans neden toparlayamadi hala meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2016 Pordakal said: şu pugna huskar combosuna bi çare bulsunlar ya, kaç oyundur denk geliyo, yeter dedirtti. pugna'nın decrepify üstüne bide veil of discord basıyo, sonra huskar ultiyle instant death hp falan farketmiyo, veya magic resistance, anca anti mage alıp pipe falan yapıcan ki %20 hp kalsın, öyle bi combo bide hemen doluyo skiller, arada refresher falan yapıyolar fantaziye gidip huskar ilk aghanim cıkıyo bide lönk diye, sanki normal vuruşları az vuruyo gibi related video https://www.youtube.com/watch?v=WUHxoyGs2wI MMR kac 1k mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 TI6 maç aralarında çalan tema müziği (şu flamaların uçustuğu müzik) ne kadar alakasız olmuş. Sanki oyuncular maç sonrasında kaybettilerse idam edilecekmiş izlenimi veriyor. Oyunun atmosferi ile ilgisi yok, çok garipsedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yumy Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 O.O https://www.youtube.com/watch?v=h5I5UYxajnQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 BİR ALLIANCE FANGAYI OLARAK TÜYLERİM DİKEN DİKEN OLDU İZLERKEN EVDE ÇIĞLIK ÇIĞLIĞA KOŞTUM ding ding motherfucker ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 cok kral rebounddu cidden. durduk yere ayaga kalktim izlerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2016 spoiler bundan sonrası izlemek isteyen varsa okumasın escape'le ilk maçta s4 dieback attı gereksiz sayılabilecek bi yerde ordan maçı aldı escape dedim aha gitti maç yine aynı şekilde alıcak EG BİR KAMBEK YAPTILAR OF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Hey Donger, can you ask EGM is he remembers the $300k DING DING DING MOTHERFUCKER? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2016 abi gabe parmak arasi terlikte cikti sahneye DAHHDAHDAdsahhda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar