Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dota 2

DoruK

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Alliance hariç daha eski TI'larda en favori takım hiç kazanmadı. Rehabet mi çöküyor , panik mi oluyorlar bilemiyorum. Dolayısıyla ben olsam her ne kadar OG çok iyi görünse de onlara yatırmam paramı.

Liquid ve Newbee diğer favoriler. EG süpriz yapabilir demedi demeyin.
Mesaj tarihi:
şu pugna huskar combosuna bi çare bulsunlar ya, kaç oyundur denk geliyo, yeter dedirtti.

pugna'nın decrepify üstüne bide veil of discord basıyo, sonra huskar ultiyle instant death

hp falan farketmiyo, veya magic resistance, anca anti mage alıp pipe falan yapıcan ki %20 hp kalsın, öyle bi combo

bide hemen doluyo skiller, arada refresher falan yapıyolar fantaziye gidip

huskar ilk aghanim cıkıyo bide lönk diye, sanki normal vuruşları az vuruyo gibi

related video

https://www.youtube.com/watch?v=WUHxoyGs2wI
Mesaj tarihi:
Abi gecen ay bi 50 oyun falan atmisimdir bi kere bile rastlamadim buna. Support olarak da zaten latede yakalandim mi nerdeyse tek yedigim icin cok sikinti yaratmaz sanki :D carry de bkb falan kasar
  • 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Pordakal said:

şu pugna huskar combosuna bi çare bulsunlar ya, kaç oyundur denk geliyo, yeter dedirtti.

pugna'nın decrepify üstüne bide veil of discord basıyo, sonra huskar ultiyle instant death

hp falan farketmiyo, veya magic resistance, anca anti mage alıp pipe falan yapıcan ki %20 hp kalsın, öyle bi combo

bide hemen doluyo skiller, arada refresher falan yapıyolar fantaziye gidip

huskar ilk aghanim cıkıyo bide lönk diye, sanki normal vuruşları az vuruyo gibi

related video

https://www.youtube.com/watch?v=WUHxoyGs2wI

MMR kac 1k mı
Mesaj tarihi:
TI6 maç aralarında çalan tema müziği (şu flamaların uçustuğu müzik) ne kadar alakasız olmuş. Sanki oyuncular maç sonrasında kaybettilerse idam edilecekmiş izlenimi veriyor. Oyunun atmosferi ile ilgisi yok, çok garipsedim.
Mesaj tarihi:
spoiler bundan sonrası izlemek isteyen varsa okumasın

escape'le ilk maçta s4 dieback attı gereksiz sayılabilecek bi yerde ordan maçı aldı escape
dedim aha gitti maç yine aynı şekilde
alıcak EG

BİR KAMBEK YAPTILAR OF
  • Yeni Oluştur...