spompas Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 player_behavior_seq_num_last_report: 999 player_behavior_score_last_report: 8138 player_behavior_report_old_data: true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 player_behavior_seq_num_last_report: 448 player_behavior_score_last_report: 9628 mr nice guy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 player_behavior_seq_num_last_report: 518 player_behavior_score_last_report: 9501 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Seele said: Flassh said: redditte gördum konsola >developer 1 >dota_game_account_debug yazdığınız zaman accountunuzun istatiklerini gösteriyo bunların arasında sizin report mmrınız da var söylenene göre report mmr ı 5k altı olanlar shadowpool giriyor söylence tabi shadowpool nedir şey işte eğer şu report mmrın 5 k altında ise oyun arattığın zaman sende o tarz kişilerle eşleşiyorsun saçmalığı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2016 beni şimdi seele ve spompas gibi adamlarla eşleştiriceğine 300 tane report yemiş adamla eşleştirsin onları tercih ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2016 bencede bok gibi oynayanlar bok gibi oynayanlarla eslessin.(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=5G9O9j0DSII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Karşının ve senin takımının pick'ine göre sana öneri yapan addon fln var mı ya . Şu oyunda ne çekiyorsam iğrenç picklerden cekiyorum. Solo oynadın mı takımın seni aptal aptal pickler almaya itiyor. Karşıya bakıyorum 3 inv. slardar gider bi bakıyorum takıma 4 melee support yok fln. 30 saniye yetmiyor ne alıyım diye tekrar düşünmeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Abi addon oneri yapinca ne zevki kalir ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Flassh said: http://www.youtube.com/watch?v=5G9O9j0DSII bu yazılanlar ceviri mi yoksa sonradan makara olsun diye mi eklenmis videoya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2016 kazanmak icin oynamiyormuyuz ? Kanser olmanın ne zevki var ? Takımca girsen eyvallah... Solo olunca problem herşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2016 Özel oyunlar da 1vs1 var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2016 Masticore said: kazanmak icin oynamiyormuyuz ? Kanser olmanın ne zevki var ? Takımca girsen eyvallah... Solo olunca problem herşey. dotapicker.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 bu addon degil ya websayfasi. Tek tek giricen fln. 30 saniyen var ve senin takımın picklerini baz almıyor hiç ayrıca cok kotu design edilmis. Buna gelene kadar şunu kullanırsın. http://www.dotaedge.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2016 Delikanlı olup bileğinizin hakkıyla kazanın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 http://www.youtube.com/watch?v=sQ8JFJZTfq0 gerçke mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Densiz Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2016 Gerçek olabilir. Oyunun önizlemesinden alıyor gibi. Bu sebeple eğer gecikme yoksa gerçek olabilir diye düşünüyorum. Bunuda hemen düzeltirler zaten (kısa çözüm olarak, oraya ekleyecekleri gecikme zaten kullanışsız yapar. Herifler gank için dakikalarca aynı pozisyonda duracak değil). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 niye kimse stream yapmıyo:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2016 ben yapıyorum hatta bugun rampaj aldım yayında dfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 abi seni izledim geçen öylesine tıklamıştım kim bu stream yapan türkler diye mulgear görünce patideki filan heralde bu dedim ama çok rage yapıyonuz ya sen dahil bütün türkler dün gece yine birini izliyorum OD almış şey filan diyo sürekli "mana da dolmuyo başkası olsa hep fullenir mana bizim adamlar kötü hep bana denk geliyo böyle şeyler" bilmemne full ağlıyo sdfsdf bu arada turnuva varmış heralde bi anda rtz buldong merlini filan kesti stream yapmayı nereye gitti bunlar diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 ragelemeden dota oynanmaz tek başıma girince rageliyorum arkadaşla normal maça giriyoruz ez ez takılıyoruz naix + spec alıp ilk item ikimiz de radi drum ac gittik mesela sırf eğlencesine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2016 kzpmaza said: bu arada turnuva varmış heralde bi anda rtz buldong merlini filan kesti stream yapmayı nereye gitti bunlar diyorum baslıyor bu sabah, major turnuva çinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Gece bakamadim ben su an twitch actim konusuyolar secret vs ehome var sanirim ne oldu simdi kac mac oynandi kim yendi vs bi ozet gecsenize:D bu draskly turk gibi o kiyafetler ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kzpmaza Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2016 Secret vs ehome basladi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2016 ACAYİP drama dönuyor şaka mı gerçek mi anlamadım bile shanghai turnuvasında host ve produksiyon ekibini komple kovdular suan yayın bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar