Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kep

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Çok kitledim sizleri bir konu yorum isterim. Bas bas bağırmalarımdan bildiğiniz üzere mezun oluyorum. Sorun şu. İki tane farklı törenimiz var hafta içi ve 3 gün arayla. Biri fakülte içindeki yemin töreni (daha önemli gibi) öbürü bütün üni ile ortak kep töreni.

Ailem iş,güç dolayısı ile kep törenine kalamayacaklarını söylediler.. (ailem istanbulda okul ankara) Hani önemli değil ya yemin törenine gelin yeter falan dedim ama bir içim buruldu.

Bize ne ? derseniz eğer konu şu. tanıdığım insanlar "saçmalama ne olcak" diceğine siz diyin. teşekkürler
Mesaj tarihi:
Ben de üniversitenin hiç bir şeyine katılmadım. Marmara'dan kurtuldum diye havaya kurşun sıkacak kadar mutluydum gerçi ama 50 lira (yıl 2009 btw) istedi pezemenkler kep + cüppeye.
Mesaj tarihi:
ben liseden ve ortaokuldan mezun olurken de kep töreni yapılmıştı okulda, ortaokuldakinden güç bela kaçtım, lisedekine de gitmedim, üniversiteyi bitirince de gitmeyi hiç düşünmüyorum(pankart vs açmak amacıyla olmazsa)

ek: kısaca zerre takma gereksiz bi atraksiyon zaten
Mesaj tarihi:
Neyse ki ilgisiz alakasız değil birinci önceliği ben olan bir ailem var. Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettim teşekkürler op =)

Sana da yeniden geçmiş olsun bu arada =/ Atlatırsın ya boşver sıkma canını. Yüksek lisans yap, belki ona gelirler...
  • Yeni Oluştur...