sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Çok kitledim sizleri bir konu yorum isterim. Bas bas bağırmalarımdan bildiğiniz üzere mezun oluyorum. Sorun şu. İki tane farklı törenimiz var hafta içi ve 3 gün arayla. Biri fakülte içindeki yemin töreni (daha önemli gibi) öbürü bütün üni ile ortak kep töreni. Ailem iş,güç dolayısı ile kep törenine kalamayacaklarını söylediler.. (ailem istanbulda okul ankara) Hani önemli değil ya yemin törenine gelin yeter falan dedim ama bir içim buruldu. Bize ne ? derseniz eğer konu şu. tanıdığım insanlar "saçmalama ne olcak" diceğine siz diyin. teşekkürler
Fin Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ne gerek var ya,ben istemedim gelmesinler demiştim zamanında hatta
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yemin daha önemli, ben kendi üniversitemde binlerce kişiyle kep atma törenine katılmadım ama fakülte içi özel bir durum lsaydı kesinlikle ailemin orada olmasını isterdim
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Ben de üniversitenin hiç bir şeyine katılmadım. Marmara'dan kurtuldum diye havaya kurşun sıkacak kadar mutluydum gerçi ama 50 lira (yıl 2009 btw) istedi pezemenkler kep + cüppeye.
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ben liseden ve ortaokuldan mezun olurken de kep töreni yapılmıştı okulda, ortaokuldakinden güç bela kaçtım, lisedekine de gitmedim, üniversiteyi bitirince de gitmeyi hiç düşünmüyorum(pankart vs açmak amacıyla olmazsa) ek: kısaca zerre takma gereksiz bi atraksiyon zaten
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 yemine gitsinler yaw ailenle aran nasıl bilmiyorum ama
aquila Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ben kendim bile gitmedim kep seyine.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 ne kepi ne yemini ya ver coskuyu güney sahilleri ezikler taksın kepi
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 oh iyi bari. güneye vuramıyorum kendimi uzmanlık sınavına hazırlandığım için. Gidiyim karı,kız falan takılırım ne de olsa giderim var
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bi BÜ bi ODTÜ bi MSGSF mezunu olamadık ki gidelim keyfimizle kep atalım :( marmara pişmanlıktır
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Benim peder gelmişti yemin törenine, herif kalabalıktan sıkıldığından başka yere gidip sigara içmişti sdfsd.
telnedim Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bi de bu lisede kep fırlatma sigi çıkmış. Sanarsın Oxford'dan mezun oluyolar.
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 biz 30 senedir falan lisede kep atıyoruz?
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Bizimkiler 15 saat yol yapıp geldiler, ne oldu? Hiç. Osuruktan tören yani.
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Oha çok kötüymüş ya. Benim ailem kep törenine gelmeseydi herhalde 1 yıl onlarla konuşmazdım =(
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Neyse ki ilgisiz alakasız değil birinci önceliği ben olan bir ailem var. Tekrardan ne kadar şanslı olduğumu hissettim teşekkürler op =) Sana da yeniden geçmiş olsun bu arada =/ Atlatırsın ya boşver sıkma canını. Yüksek lisans yap, belki ona gelirler...
Öne çıkan mesajlar