felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 yazlığa böyle bi soba kurmak düşünüyorus, evinde kullanan varmı acaba? iyimi-kötümü? iyi yemek pişiriyomu[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 super kestane pişirirsin[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Güzine soba diyince tırstım =)[signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 güzine soba dediğin şey şu borusu odadan çıkmak için sağa sola dönen, alttan kapağını açıp maşa ile kurcaladığın metal yığını ise mükemmel bir şey :D.. bizim köyde bunla ısınılıyor üstünde ocak var, yemeğinde pişiyor , terliyosunda sıcaktan.. kestanen de çayın da hoş artıları tabi :)[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Guzin_Abla, 05 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Güzine soba diyince tırstım =) Ahaha, güzeldi, baya güzeldi :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 "kuzine"[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
magecy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Hele birde üzerinde ekmek kızartıp sana yağı sürüp birazda tuz oy oy oy oyy[signature][hline]Image is everything, so play with it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bi de fırını vardır derler[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 sobanın fırınlısı maşingadır tadına doyum olmaz :)[signature][hline]k i n g p i n the striked sazan GÖZLER TELEVİZYONDA ELLER ÇEZZODA HOBAREY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet fırını var modeline göre.. dikdörtgenler prizması olanlarda alttan bir cep var fırın.. ortalama büyüklükte.. bu ara o fırında yapılan herşey farklı bir güzel oluyor neden derseniz her taraftan homojen pişiyor kesinlikle tavsiye ederim :D Bu arada yemek muhabbeti yapılmasın annem kızmaya başladı mutfağa yaptığım turlara artık.. :D[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
batuhan Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Vay be anılarım depreşti eskiden vardı evin bi odasında genellikle salonda olurdu.Ahh üzerine kestane atardık süperdi ya o yanarken çıkardığı ses hışırtılar üzerine çamaşır asan bile vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 elimize geçen herbişeyi yakabilirmiyiz? yancak olan kağıt-kalem-tahta-kömür[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bende bi an neden dovuyolar kadını diye dusundum[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 evet yakabilrsin.. yanma odası var orda (öğ çok teknik oldu) oraya at ne istersen. plastik atarsan kokusuna katlanıcaksın tabi :) ama genelde odunla yanıyor diye biliyorum.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eskiden bizdede vardı kestane yapardık,süt ısıtırdık, hatta ızgara bile yapmıştık bide calsium sandoz kutusunu(eskiden demirdi kutuları) içinin su ile doldurup kapağınıda kapatmıştım 10 dk sonra sobadan fırladı önce kapaığı sonrada kendisi kesinlikle al super zevklidir pardon bu normal sobalar içindir asıl sorduğuna gelelim bizim köyde var, amcam kışın kullanıyodu, hem baya iyi ısıtıyomuş hemde yemekte pişriliyomuş, özellikle fırında patatesi tavsiye etmişti [Bu mesaj forgiver tarafından 05 Ocak 2005 23:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Off dedemlerde vardı, bayılırdım kestaneye, dedem sürekli dışarıdan kese kağıdıyla alırdı gelir soba üstünde yapar yerdik... Soba salonlarında olduğundan başka odaya geçemez ancak tuvalete giderdik... Büyük bi salonları vardı, bi kısmında yemek masası vardı, kuzenim ben kardeşim orada oyuncaklarla oynardık. Sora yine salondaki çekyatı açar gece orda yatar sabahın altısında çizgifilm seyretçez diye kalkardık... Dedem zaten asker adam olduğundan bizden önce uyanmış olurdu. Ananem de alışıktı... Offf gece gece hüzünlendim ya... :([signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KireiMerodii Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Way be! Ne efsane bişeymiş bu güzine-soba! Hemen odama getirtmeliyim...:D[signature][hline]-Bang! Cowboy Bebop... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 teessüf ederim =([signature][hline]Aşk acısı,gönül yarası... Derdiniz ne olursa olsun... Anlatın ablanıza,bulsun size çare... www.guzinabla.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gwindon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 said: Guzin_Abla, 05 Ocak 2005 22:34 tarihinde demiş ki: Güzine soba diyince tırstım =) bende nooluyo dedim yazık güzin ablanın sobasımı yokmuş dedim :D hehe semra teyzenin war[signature][hline]Shewky Goldbreaker Eclipse - Zabrak Doctor 4444(yarı master) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben küçükken hep bu sobaya sarılmaya çalışırken yanıyodum. (hafif deliydim çocukken şimdi tam deli oldum inhooho :P) o yüzden çok sıcak[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 ee demek almaya değer bişey bu güzine. Praktiker'de veya koştaş'ta iyi sobalar vardır heralde...[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2005 kuzine soba rulaz. RULAZZZZ OWNZ!!! allahım. ateşin üstünde etli kurufasulye, yandaki gözde çay, fırında nohutlu fındıklı ekmek, közde mısır.... böhüh. köye gitmem lazım benim acilen.[signature][hline] Ne sen, Ne ben, Ne de hüsnünde toplanan bu mesa, Ne de alam-fikre bir mersa, Olan bu mai deniz Melali anlamayan nesle aşina değiliz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar