Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güney Asya'da 8.9 şiddetinde deprem.

chrounos

Öne çıkan mesajlar

SuRg3ON_M3tAliCC;

o resimle bize ne anlatmaya çalıştığını da açıklasan, aydınlansak :D
ben sanki bir uydu fotoğrafından hava durumunu izliyormuşum gibi hissettim de belki bilmediğimiz bir şey vardır[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

ölü sayısı 10.000'i aşmışş..
Asrın en büyük 5. depremiymiş..

Ya dün izledim..En çok kayıp veren depremlerde...

1276 Çin
Şiddet : Bilinmiyor
Ölü Sayısı : 1.100.000...
(tarih yanlış olabilir ama ölü sayısı gerçek)[signature][hline]Uyanda Gel Tuana Yüreğim Kan Ağlıor.Sana Söz Yine Baharlar Gelecek Sana Söz Işık Sönmeyecek.Ölüm Yok ki Tuana Uyan Şimdi Yaşanacak !!!
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Arkadaşlar üzülerek söylüyorumki resmi rakamlara bakılısa 200 bini aşmış ölü sayısı,gayrıresmi rakamlarsa ölü sayısının 300 binin üstünde olacağını söylüyor.Ve UNICEF in yaptığı açıklamaya göre löenlerin büyük çoğunluğu çocuklarmış.Çevre ülkelerin bir neslinin tamamen yok olduğunu söylemiş.[signature][hline]www.atitd.com
info.atitd.net/
wiki.atitd.net/tale2
Sosyal ağlarda paylaş

ve Hafta sonuna kadar yardı ulaşmazsa ölü sayısının 300bin i hayli hayli aşacağını belirtiyor Unicef. Haber Sitesinde okudumda Bush(t) 10bin doLar Bağışlamış afet bölgesine yazık vaLLahi yazık[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...