Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 neutrino said: Fistan kimse ben süperim, aşırı zekiyim, o yüzden hepsi boş meh demiyor. Önceden de yazmışlar işte; futbol muhabbetleri, acun, survivor, check-in, facebook falan sığ geliyor sadece. Napalım bunlarla eğlenemiyorsak. Mainstream bos geliyosa gidin Rafi Portakal'la sergi kuratorlugunu tartisin. Ne bileyim elif safakla san fransiscodan ; turk penis boyunun irkciliga olan etkilerini skypelasin. Sen neysen arkadasin da odur, 'ben boyleyim ama yanimdakiler cok ezik' tumcesi en son lisede nietzsche okuyan kayip genclikle bitti. Yalniz benim anlamadigim -hani digerleri neyse de- acun sohbeti yapan adamla neden arkadas oldunuz lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bu topic nasil 9 sayfa simdi turabi diye bagiricam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Istari Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Esh said: Mainstream bos geliyosa gidin Rafi Portakal'la sergi kuratorlugunu tartisin. Ne bileyim elif safakla san fransiscodan ; turk penis boyunun irkciliga olan etkilerini skypelasin. Sen neysen arkadasin da odur, 'ben boyleyim ama yanimdakiler cok ezik' tumcesi en son lisede nietzsche okuyan kayip genclikle bitti. Yalniz benim anlamadigim -hani digerleri neyse de- acun sohbeti yapan adamla neden arkadas oldunuz lan? arkadaş, ne ara ve neden bu kadar bilendin bilmiyorum; ama şu tepeden bakıp, alttan alta vermeye çalıştığın ''peh ergenler ve onların sorunlarına bak, biz neler gördük geçirdik'' temalı yorumların can sıkıyor. kaldı ki kimse ben çok zekiyim demezken senin ısrarla ''hayır, siz çok salaksınız'' demeye getirmen de hoş değil. konuyu ben açtığım için alınganlık göstermemeye ve alttan alan bir üslupta olmaya çalışıyorum, ama bir değil iki değil. yazılanları anlamama konusunda gösterdiğin gayeti de tebrik ederim. hayır, sen sosyal hayatında muhatap olmak zorunda olduğun kitleyi kendin seçiyor olabilirsin ama maalesef bizim o lüksümüz yok. günlük hayatta bir dünya hiç bulunmak istemeyeceğin ortamlarda bulunmak zorunda kalabiliyorsun, öyle bilmiş bilmiş ''acun izleyen adamla konuşmayın o zaman'' demekle bitmiyor.(biz de hiç düşünememiştik bu çözümü, sağol) beni tanımıyorsun, muhtemelen diğer arkadaşı da tanımıyorsun. nasıl olupta kim olduğumuz konusunda bu kadar eminsin? ayrıca, merakın olmasın, benim elimde olsa ne acun izleyen adamla ne de 2 cümlede karşısındakini çözdüğünü ve tüm hayatı içindekilerle beraber anladığını ve her şeyi bir iki beylik laflarla açıklayabildiği zanneden adamla arkadaş olmam, ''lan''! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Yaptigim is dolayisiyla bir cok beyaz yakali koleyle bir arada oluyorum. Hepinizin sorunlari ayni. Is arkadaslariniz salak, patronlariniz aptal, memleketi yonetenler mal falan. Ama anlatmaya calistigim, senin de anlamamak istedigin; is arkadasin da seni salak olarak goruyo. Ona gore de acun izlemeyen salak. Sana karsi bilenmek gibi bir durumum yok, basliga ikinci defa 'son basliklar' bolumunden girmisim, takip ettigim bir konu da degil. Baslik 'Hataliysam Ara' seklinde yazildigi icin, ona gore davraniyorum. Ama inatla 'acun izleyen salaktir' psikolojisi uzerinden kendinizi hakli cikarip mutlu olmaya calistiginizi goruyorum. Amacim bu mutlulugu , ortak masturbasyonu size yasatmamak. Ben kotuyum. Arabesk'te diktiginiz cicege iseyen Kaya'yim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yine köle olduk amk. keşke benim de babamın hotel zinciri olaydı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Istari said: son 2-3 senedir, asosyal olmaktan büyük keyif alıyorum. hatta, sosyal olmak zorunda kaldığım durumlarda yoğun bir şekilde yalnız olma özlemi çekiyorum. çevremdeki insan sohbetleri bana çok boş geliyor. hatta bana karşı ilgi gösteren kızlara bile bu yüzden soğuk davranıyorum. diyelim sevgili olduk, sonra ne olacak? gün boyu mesajlaşıcaz, ben mesaj atmazsam o bana trip atıcak, beraber bir yerlere gidip mutlu oluyormuşuz gibi yapıcaz, ya da en kötüsü beraber çektirdiğimiz berbat fotoları o facebook hesabında paylaşıp millete nispet yapacak (kıyamet senaryosu :?). belki belli bir aşamadan sonra sarılıp öpüşeceğiz. e yani bunlar için bu kadar uğraş bana gereksiz geliyor. ayrıca ilişki olayı, biraz da sorumluk meselesi. ben hayatımda benimkiler dışında kimsenin derdini, sorununu, arkadaşlarını, istemiyorum. neyse, konuyu kızlar odak noktasında toplamıyım, anlatmak istediğim şey başka. ben yalnız olmaktan mutluyum, bunda anormal bir durum var mı? sırf sosyal olmak adına, sevmediğim, samimiyetsiz ortamlar da mı bulunmam lazım? şu noktayı daha iyi açıklayayım; insanlarla ilişki kurmayı sevmiyorum derken, insanlarla ilişki kuramıyorum demiyorum, insan görünce kaçan birisi değilim. dışarıdan bakan birisi için gayet normal gözüküyorumdur. ayrıca benden daha bilgili, bilgisine saygı duyduğum kişilerle de konuşmaktan keyif alırım. ama içi boş konuşmalardan hoşlanmıyorum. ''insanlar çok aptal, bense çok zekiyim'' tonun da şeyler değil yazdıklarım. ''sen çok mu mükemmelsin'' derseniz, değilim tabi ki hatta en çok kendimden sıkılıyorum. neyse, çok uzattım. aslında yazıya başlarken kısa bir şeyler yazmak hedefindeydim, ama böyle oldu işte. oradan bakınca durumum nasıl gözüküyor? dileyen trolleyebilir. benim için mahsuru yok. Normal bir insansın. Tabi eğer bu durumun aylarca devam ermezse Bir çok kişi belli dönemlerde yalnız kalmak ister.Hem de günlerce. Birçok çevremdeki kişiden birebir senin cümlelerin benzer şeyler duydum. Ben de zaman zaman senin gibi hissediyorum. Örneğin, 2 hafta önce eşim ve kızım haftasonu il dışına gittiler.Ben gidebilecekken gitmedim.Cuma gecesi CAKA CAFE'ye gidip River wind ve Bellowla görüştüm. Cumartesi ve Pazar ise tek başıma 13-14 bölüm BEHZAT Ç. izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Esh said: Ama inatla 'acun izleyen salaktir' psikolojisi uzerinden kendinizi hakli cikarip mutlu olmaya calistiginizi goruyorum. İyi de aga acun izleyen salaktır? Şimdiye kadar utana sıkıla itiraf eden, ya izleyecek bişey yok akşam evde ses olsun diye açıyoruz yalanlarıyla kendini aklamaya çalışan adam ve kadınlar harici bişey de görmedim, öyle izlemediğiniz için siz salaksınız diyen yok yani. Kafam yoğun ondan izliyom yeaaa cılar var en fazla. Onlar da yeterli zekaya sahip olmadıkları için elit aktivitelerle değil acunla vakit geçiriyor işte, bence gayet ortada olan bi durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Bana gore herkes salak abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Kahrolsun halklarin salakligi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Gel orta yolda buluşalım, acun izleyenler diğerlerinden daha salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 buluşamazsınız abi adam bariz acun izleyicisi. onu gizlemek için iki sayfa tespit yapmış. o öteki piskolojisi hepinize acun izlettirene kadar dışa vurulacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Giovanni said: Theridone said: Iliskinin guzel yani pompasi olm. Digerleri onun diyeti, pompasi icin katlaniyosun iste Bence bu cumle sikintili bir psikolojiyi ifade ediyor. Sikintili bir psikoloji degil, gercekciyim ben. Esh said: Bana gore herkes salak abi. Su dogru, Esh said: Kahrolsun halklarin salakligi Su cok dogru. Kendi salakligima bile tahammulum yok lan benim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Istari said: diyelim sevgili olduk, sonra ne olacak? gün boyu mesajlaşıcaz, ben mesaj atmazsam o bana trip atıcak.. Niye bütün gün mesajlaşıyorsun ki bütün gün seks yapmak varken ? Senin sorunun gerçekliği olduğu gibi bir konuk ve tanık olarak tüm süprizleri yaşamak yerine aklına hakim olamayıp her duruma ve olasılığa dair aklının döndüğü kadar analizler yapıp kendince en dandik sonuçlara bağlıyorsun. Eğer bundan kurtulup belirsizliğe kendini teslim edip her durumu yönetme çabasından vazgeçersen oldukça fazla rahatlıcaksın. Sana bir reçete keseyim. Sana ilgi duyan bir kız ile seviş ve sevişirken kondüsyonunun yettiği süreye meydan okurcasına hardcore takıl ve bu esnada tek umrumda olan şey hiç birşey düşünmeksizin o kız ile varlıklarınızın ahengi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 oglum pompa istiyosaniz cok basit lan bu kadar mi failsiniz abo? kafa kiz hic mi kalmadi turkiyede ya? benim tanidigim sex hastasi kizlar var istanbulda falan filan bide zeki seyler oyle sabah aksam mesajlasmaktzn nefret eden tipler sizin etrafiniz mi garip siz mi failladiginizdan dolayi etrafi garip olarak soyluyosunuz anlamiyorum bazen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 numaraları öm bekliyoruz o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkwingduck Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 bu yaşıma geldim şu seks hastası kızları bir türlü göremedim yahu. nasıl oluyorlar acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 sümükleri akıyormuş seks yaparken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 yalarım o sümükleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 incdarkness said: oglum pompa istiyosaniz cok basit lan bu kadar mi failsiniz abo? kafa kiz hic mi kalmadi turkiyede ya? benim tanidigim sex hastasi kizlar var istanbulda falan filan bide zeki seyler oyle sabah aksam mesajlasmaktzn nefret eden tipler sizin etrafiniz mi garip siz mi failladiginizdan dolayi etrafi garip olarak soyluyosunuz anlamiyorum bazen numara bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theridone Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 darkwingduck said: bu yaşıma geldim şu seks hastası kızları bir türlü göremedim yahu. nasıl oluyorlar acaba Kadıköy'ün ara sokaklarinda ve Taksim'de bulabilirsin. Gerci simdi yaz, ketamin ve oroyin bagimlisi tahta kurusu karilar tarakfest/kurekfest lere gitmeye basladilar. Nemli ortam ve rastali sac severler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kolektifinsan Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2014 incdarkness said: oglum pompa istiyosaniz cok basit lan bu kadar mi failsiniz abo? kafa kiz hic mi kalmadi turkiyede ya? benim tanidigim sex hastasi kizlar var istanbulda falan filan bide zeki seyler oyle sabah aksam mesajlasmaktzn nefret eden tipler sizin etrafiniz mi garip siz mi failladiginizdan dolayi etrafi garip olarak soyluyosunuz anlamiyorum bazen öm atçağına hiç umudum yok ama eğer attıysan mesaj kutum dolmuş şimdi boşalttım tekrar atar mısın sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incdarkness Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 nasil sapik insanlarsiniz ya sdfgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kyra Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2014 Theridone said: darkwingduck said: bu yaşıma geldim şu seks hastası kızları bir türlü göremedim yahu. nasıl oluyorlar acaba Kadıköy'ün ara sokaklarinda ve Taksim'de bulabilirsin. Gerci simdi yaz, ketamin ve oroyin bagimlisi tahta kurusu karilar tarakfest/kurekfest lere gitmeye basladilar. Nemli ortam ve rastali sac severler. ehuehheu Rıdvan ya .. Evet Kadıköyde kızlar teklif ediyor doğru. ama yazının geri kalanında drug kullanan marjinal kadınlara gizli bir serzeniş sezdim. ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar