pulkas Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Bu arada sadece wifi olanına gps koymamışlar.Navigasyon cihazları o yüzden çalışmıyo o meretlerde.Telefondan gpsi tether edip gideyim diyosun ama ben verim alamadım o konuda.Eğer navigasyon amacıylada kullanacaksan 3g şart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Selam, Mini ile manga okunmuyor mu? Bende Acer'ın o meşhur 7"'lik modeli var; azcık zorlanıyorum ama 7.9" ekran ve retina ile sorun olmaz diye düşünmüştüm. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 pulkas said: Bu arada sadece wifi olanına gps koymamışlar.Navigasyon cihazları o yüzden çalışmıyo o meretlerde.Telefondan gpsi tether edip gideyim diyosun ama ben verim alamadım o konuda.Eğer navigasyon amacıylada kullanacaksan 3g şart. Bu cok sacmaymis be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 paramecium said: Selam, Mini ile manga okunmuyor mu? Bende Acer'ın o meşhur 7"'lik modeli var; azcık zorlanıyorum ama 7.9" ekran ve retina ile sorun olmaz diye düşünmüştüm. Saygılar. 9-10" gibisi yok abi. Rahat rahat, genis genis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 7 çok saçma ya, telefonlar o kadar oldu zaten, 9,5-10 olmalı tablet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Selam, @di Abi 10" de pek taşınabilir olmuyor. At çantaya veya al eline git dediğinde mini daha iyi gibi. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 10luk Air alcaksın işte hafif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 1000 liraya falan 3gli olan bir modeli lazım hediyelik... eski modellerden sıfır 3gli bulunamazmı bu fiyata yea mini olmayacak, gözü zor gören anne facebookta çılgın atsın amaçlı.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Bende ipad air var. Muhtiş.. Tavsiye ederim O zaman samsung galaxy 10.1 alacaksın. 3glisini alırsın. Tam aradığın özellikleri içeriyor. Benim eski çalınan tablet, gayet memnundun. Ondaki rahatlık ipad airde yok http://cdn2.ubergizmo.com/wp-content/uploads/2012/09/samsung-galaxy-note-10.1-review-01-640x426.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 İos icin uygulama yaziyorum hobi amacli. Bi yandanda onlari test ederim arada hacilayip hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2014 Dynun said: vardır ya bütçe sıkıntın biraz olsun azcık ~ hafvhafdgaerg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2014 android tabletleri bilmiyorum ama ipad air 'da wireless hotspot açma hayaliniz varsa unutun. Sadece lte şebekelerde açılabildiğinden TRde yok öyle bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar