mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 powerpointte çok salak bi problemle karşıkarşıyayım ve hiçbir şekilde çözümü bulamadım sorun şöyle ki protected view'da hiçbir sorun yok aşağıda ki gibi http://i.imgur.com/bb70oYc.png ancak daha sonra yukarıdan "enable editing"e tıkladığım anda bütün fontlar bu şekle geliyor http://i.imgur.com/SINPcBg.png hiçbirşekilde geri dönüşü yok bu boktan hale döndükten sora. dosyayı tekrardan indirmem gerekiyor. eğer protected view'da açmayacak olursada direk olarak aşağıdaki resimdeki gibi boktan şekilde çıkıyo bütün pp dosyaları. farklı fontlarda da durum aynı. bunu yaşayan sorunu çözen nolursunuz yardım etsin bana. şirketin IT'si bile çözemedi. pp'te çalışamıyorum hiçbir şekilde... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 valla ilk defa duydum bunu da http://office.microsoft.com/en-us/powerpoint-help/change-all-your-fonts-at-once-HA001166976.aspx geri çevirmeyi deneyebilirsin eğer izin veriyorsa pp autofit özelliği var, acaba sorun orda mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 fontu değiştirsemde aynı harf arası boşluklar, harflerin kaymış olması falan aynı şekilde kalıyo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ya ben bunu çözmüştüm 2 sene önce nasıldı hiç hatırlamıyorum ama sadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi yapma ya nolursun bi zorla falan beynini. malbuş ısmarlarım valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 upup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Bana atabilirsen pp yi halledebilirim muhtelemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sorun sadece bu pp dosyasında değil. her pp dosyasında aynı sorun var. düzgün olarak gelen dosyalar bile bozuluyor. spesifik olarak düzeltilmesi gereken bir dosya değil yani olay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Office 2003 mu kullaniosun? Pek benzemio gerci :) Normalde bunu ppt leri acinca yapiyor uyumlu moda aldigi icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 sorunu çözdüm beyler. dünyanın en gerizekalı sorunu dünyanın en gerizekalıca şeyi yapıyormuş. denetim masasından default printer'ı değiştirdim ve daha yeni ve düzgün bir printer'a aldım ve düzeldi olay. aynı şeyi yaşayan olursa direk default printer'ı değiştirsin sistemindeki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 çözüme gel şaskldşak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Default Printerın çok dandikmiş demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 abi.. n'alaka lan? oha çok saçmaymış ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 ahahah bunelan nerden buldun cozumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 o diil de bi sap danışmanı daha :D hangi projenin kavramsalı bu? abapçı lazımsa gelek :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar