Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 http://turk.internet.com/netkul/ sonunda bu olaylarada karşı çıkan oldu kesinlikle katılıyorum ve imzamı ekledim bile!. adamlar doğru diyor bir bakıma..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Bu site sayesinde bir şeylerin değişeceğine gerçekten inanıyor musun?[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Madem hepimiz bu kadar sikayetciyiz o zman ciddi ve düzeyli bir şekilde tepki gösteren bir yere imzamızı atmamız kadar doğal bir durum olamaz. Bunu düzeltecek kişiler ne forumlarda geziyorlar ne de kullanıcıları tek tek arayıp memnunmusunuz diye soruyorlar. Eğer bir şikayetiniz varsa bunu düzgün bir dille dilekçe şekline sokup onlara göndermek en iyi yoldur. İşe yarayıp yaramıyacağı belli olmasa da bu yapmak gerekir. Zaten hiç yaramasa seçim zmanına doğru tepkiler çok büyük ise yarayacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 ben bu tepkilerin yinede işe yarayacağına inanıyorum.. türkiyenin en büyük isslerinden biri arkasında varken..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurefin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 deiştirmese bile bi stres atmış olursunuz[hline]feel nature's wrath... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 (bkz: 9 haziran)[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 o formu doldurmak bizim bir görevimizdir arkadaşlar yararlı olmıcak veya olucak diye yorum yapmak yerine burda protesto ettigimiz birşey için ses cıkartmamız gerekmekte unutmayın birlikten kuvvet doğar[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net DynamicK FM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2003 yalnız olaya bakın daha öncede protesto için mail atmıştım isslere gelen zam konusunda heriflere o kadar çok mail gitmişki çok geç cevapladıkları gibi doğru düzgün bir cevap verememişlerdi :) bu forum bence daha gerçekci ve iyi duruyor..[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar