Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Turancı Cemaati

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

merhaba

bir arkadaşın zamanında kurdugu bir guildi tekrar yaratmak istiyorum ancak oyuncu eksikligi çekiyoruz.

bu videodaki şeyi tekrardan gerçekleştirelim diyorum.

olayımız genelde akşam vaktinde 2-3 saat action yapmak üzerine.
brit köprüde toplanıyoruz çok kalabalık gelirlerse arkadaki archery kalesine kaçıp orayı savunuyoruz.

tek problem loncamıza adam eksigi var, eski arkadaşlarımız yurtdısında vs oldugundan giremiyorlar bu sebeple elimde 7 adet karakter var, bu sebeple skill kasmanıza gerek yok yalnızca item kasıp dogrudan action'a çıkacagız.

katılmak isteyenler varsa mutlu olurum.

ps: server dot.gen.tr
Mesaj tarihi:
Karakterlerinden birini alıp ekşın saatinde destek veririm ancak item falan kasamam.Ya sizden otlanırım yada a crossbowla takılırım.Dio tüm vaktimi alıyor şuanda çünkü gayette eğleniyorum
Mesaj tarihi:
zaten a crossbow takılıyoruz +lı yok set bile yok üstümüzde don fln takılıyoruz ama kalabalık olunca birde dismount yapınca baya makara dönüyor o +9lu adamların dokunamaması fln :)

yazdım seni o halde müsait olursa diyerekten
Mesaj tarihi:
2. yazdım
oyundan birini buldum kngs diye

3. onu yazdım

4 tane daha kaldı elimde karakter güzel eglenecegiz beyler sürekli girmenize gerek yok actiondan actiona geceleri 1-2 saat :)
Mesaj tarihi:
Birbirimizin oyun stiline alışana kadar çok reskill yiycez biliyorsun dimi (:D işini iyi yapan 2-3 support mage lazım birde sadece support olarak oynamaya dayanabilecek insanlar olmalı
  • 1 ay sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...