Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 merhaba bir arkadaşın zamanında kurdugu bir guildi tekrar yaratmak istiyorum ancak oyuncu eksikligi çekiyoruz. bu videodaki şeyi tekrardan gerçekleştirelim diyorum. olayımız genelde akşam vaktinde 2-3 saat action yapmak üzerine. brit köprüde toplanıyoruz çok kalabalık gelirlerse arkadaki archery kalesine kaçıp orayı savunuyoruz. tek problem loncamıza adam eksigi var, eski arkadaşlarımız yurtdısında vs oldugundan giremiyorlar bu sebeple elimde 7 adet karakter var, bu sebeple skill kasmanıza gerek yok yalnızca item kasıp dogrudan action'a çıkacagız. katılmak isteyenler varsa mutlu olurum. ps: server dot.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Karakterlerinden birini alıp ekşın saatinde destek veririm ancak item falan kasamam.Ya sizden otlanırım yada a crossbowla takılırım.Dio tüm vaktimi alıyor şuanda çünkü gayette eğleniyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 zaten a crossbow takılıyoruz +lı yok set bile yok üstümüzde don fln takılıyoruz ama kalabalık olunca birde dismount yapınca baya makara dönüyor o +9lu adamların dokunamaması fln :) yazdım seni o halde müsait olursa diyerekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 gelirim ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 2. yazdım oyundan birini buldum kngs diye 3. onu yazdım 4 tane daha kaldı elimde karakter güzel eglenecegiz beyler sürekli girmenize gerek yok actiondan actiona geceleri 1-2 saat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Birbirimizin oyun stiline alışana kadar çok reskill yiycez biliyorsun dimi (:D işini iyi yapan 2-3 support mage lazım birde sadece support olarak oynamaya dayanabilecek insanlar olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Support mage cok önemli doğru onu unutmuşum ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 yok mu başka ultima oynayacak deli action yapıcaz diyorum + marketten 500 liralık kupon veriecm herşeyi alıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 kngs ne lan kgns asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 +1 getiririm ben lazımsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Somon said: yok mu başka ultima oynayacak deli action yapıcaz diyorum + marketten 500 liralık kupon veriecm herşeyi alıcaksınız kupon olayı gerçekse gelim bende zaten orda karakterlerim var dsfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 itemlar bitmek üzere 5k expo gheal gcure bandaj zart zurt ayarladım az kaldı arkadaşlar ekledim listeye sizide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 20, 2014 Yer var mı la Somon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 bende gelirim varsa yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2014 site patlamış dfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 en son 1000 player flndı sürekli çökmeler başladı kapattılar heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2014 ben en son 1227 gibi bişey gördüm sonra gitti zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Umuruk Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2014 Şu üstte ki arkadaşlar ciddi olmadıklarını söylesin lütfen Ciddi mi la ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Certhas Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2014 runuo mu server? link patlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 server gg no rmk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar