Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 pontipati said: selam patiler, yarın mangal yapcaz grupça, mangalların birine de ben bakcam. etleri falan yarın alcaz, tavuk şiş vs. de olcak bikaç çeşit. nedir püf noktalar, sos falan bi el atın plx :)o Tavuk ise: Çok az zeytinyağı, biraz ayçiçek yağı, kekik, karabiber ve pul biber + 1 kaşık köriyi tacukla beraber bi güzel yoğur, sonra 20 dk dinlenmeye bırak. Enfes olacak. Et için kaburga felan ise yağlı yerinden al, kendi üzerinde yağı olsun yani. Et mangalda çabuk pişer, çabuk kurur. Sos mos istemez. Bir tarafı döndürünce üzerine tuz+pul biber+kekiki karıştırıp bi tutam at, sonra diğer tarafı çevirince po tarafa da at suyu içinde hapsolunca kaldır mangaldan yesinler. Et kurumasın diye birer kez, çevirdikten sonra, bıçakla her bir parçaya yarık aç. PS: Antepliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 oy oy tenks (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bence zor ama keyifli iş mangal :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Yemesi çok zevkli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 karnım acıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 bittim lan............ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 kızlı erkekli et yiyip seviştiler gecenin sonu 2 ölü ghkgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Uyguladın mı lan tarifimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 körisiz uygulandı (tu) efsane oldu ya valla ama bittim ben de :D teşekkürler tarif için hehe B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 pontipati said: mangal şömine gibi, telle pişircez @vivavale yabancı istemiyo çocuklar ya :k DENIED AHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2014 LA KEZBANLAR CİYAKLIYO BEN NAPAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Asıl körili deneyecektiniz(allerjisi olan yoksa tabi). Efsane aromayı o veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Red said: mangalda tavuk üstüne et pişmez cahil ya Eger tavuk, kirmizi et, kofte pisecekse sira boyle. Tavuk duzgun pismez yoksa, ates gecer akan yagdan vs. Tavugun tadi kirmizi ete gecer diyosaniz tel degistireceksiniz. Ama fircalayip soganla ovmak yeter (kuyruk yagi ya da. Ben sevmiyorum gerci.) Omrumu mangal basinda raki icmeye adamis adamim. 77 millete mangal yaptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Akhlaur said: deadwoll un sıralamasını bilmiyorum da ben öyle yapmıyorum.Et bütün et mi şiş mi ? En son da tavuğu koyun biraz uzun kalsın yoksa tavuğun dışı kömür olur içi pişmez. Et şişse sebzelerle birlikte koyun.Bi tarafı tamamen pişirip öbür tarafa geçme her taraf 2 3 kere ateşe baksın.Etin rengi kahverengiye dönmesin hiç bi yerde.Birazcık kızartabilirsin ama iki tarafı da kızartma sakın. Et bütünse o biraz farklı.Onu yazmaya üşendim ama tavada yapar gibi düşün. Tavukta beyaz et değilse.Üstünde deri falan varsa çok ısıda hemen kömürleşir deri.İçinin pişip pişmediğini ilk defa yapıyorsan hele anlayamazsın. Abi komur olmasin diye soyle yapcaniz. Mangalin her yerine esit komur koymak yerine bi tarafta komur ya a olcak ya da gelen isi o bolgeye yetcek gibi. Deriis iyice kavrulan tavuklari o az atesli kisma alacaksiniz. Tavuk sona kalirsa o gecmis ateste hele de derisi varsa duzgun pismez. Dedigim gibi yap citir citir yiyin. Ayni seyi orda yazdigim gibi kirmizi ete de yapabilirsiniz eger steak vs yapiyorsaniz. Ayriyetten sucugu da kasap sucugu aliyorsaniz kurumusundan alin. Adamlar genelde yas satiyolar; hem duzgun kesilmiyor hem duzgun pismiyor hem de tartida agir geliyor lol Daha once gormedim o yuzden simdi giristim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2014 bu konu sabitlensin,şu son sucuk olayını unutmim bi dahakine fdgdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 pontipati said: selam patiler, yarın mangal yapcaz grupça, mangalların birine de ben bakcam. etleri falan yarın alcaz, tavuk şiş vs. de olcak bikaç çeşit. nedir püf noktalar, sos falan bi el atın plx :)o Bu soruyu sorduğuna inanamadım Osman :) yani daha öğrenemedin mi bir erkek mangalı bilmeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar