Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

230.000 tl ile yapılabilecek yatırım

E

Öne çıkan mesajlar

bingildak said:

ha 240'a net 2.2k'a da inanmadım, gözümle görmeden de inanmam. şu an ki piyasada 240'ın alacağı 1.7k neti geçmez.

Abi kusura bakma inanman için sa koyamicam da, geçen gün vade dönüşü sırasında ben ilgilendim olayla orada gördüm net. Hala sallıyorumdur sana göre ama daha beni tanımamışsın demek ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

kirayı neden netmiş gibi hesaplıyorsunuz onu anlamadım. gelir vergisi emlak vergisi almıyor mu sizden devlet buba.

gayrimenkülün kira geliri dışında real değer kazancı var ama onu da hesaba katmak gerekiyor. atıyorum evi 250'den alıp 1k'a kiraya veriyorsun, 2 sene 1k'dan kira alıyorsun, 1k net gelir olmasa da evin değeri 2 sene sonra 450 oluyor atıyorum. 200k'lık kazancın 2 yıla vurumunu alabilirsin real kazanç olarak direkt olarak kira gelirine yansımasa da.
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

arcane said:

kirayı neden netmiş gibi hesaplıyorsunuz onu anlamadım. gelir vergisi emlak vergisi almıyor mu sizden devlet buba.

gayrimenkülün kira geliri dışında real değer kazancı var ama onu da hesaba katmak gerekiyor. atıyorum evi 250'den alıp 1k'a kiraya veriyorsun, 2 sene 1k'dan kira alıyorsun, 1k net gelir olmasa da evin değeri 2 sene sonra 450 oluyor atıyorum. 200k'lık kazancın 2 yıla vurumunu alabilirsin real kazanç olarak direkt olarak kira gelirine yansımasa da.

hesaba net olarak katabileceğin birşey değil o. sattıktan sonra katarsın ancak. her 250den aldığınız evi iki sene sonra 450den satabiliyorsanız zaten boşuna konuşuyoruz.
Sosyal ağlarda paylaş

E said:

düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden.

bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz?
btc?
gbp/jpn 10 lot sell without stop loss?
arsa?
likit fon?
nedir?

ilk önerim trakya tarafından sanayi izni verilmiş arazi al.
3 senede 2ye katlar yaptığın yatırımı.
ikinci önerim yeni yapılan alış veriş merkezlerinde ama merkezi yerlerdeki alışveriş merkezlerinde, mesela konut projelerinin içine yapılan dükkanlardan oluşan alışveriş merkezi konseptli projelerden küçük dükkanlar kovala. 15-20 metrekarelik olanları. bu dükkanlardan almaya bak.
Sosyal ağlarda paylaş

KuddusiMavra said:

E said:

düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden.

btc?
arsa?
likit fon?
nedir?

ilk önerim trakya tarafından sanayi izni verilmiş arazi al.
3 senede 2ye katlar yaptığın yatırımı.
ikinci önerim yeni yapılan alış veriş merkezlerinde ama merkezi yerlerdeki alışveriş merkezlerinde, mesela konut projelerinin içine yapılan dükkanlardan oluşan alışveriş merkezi konseptli projelerden küçük dükkanlar kovala. 15-20 metrekarelik olanları. bu dükkanlardan almaya bak.

abi bu ilk söylediğin mükemmel ve çok önemli bir bilgiymiş. istanbuldaki amcam da teyit etti. çok teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

E said:

btc?
arsa?
likit fon?
nedir?

Git tatil yap bi 10 milyarla kafanı topla sonra karar ver :)))
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...