bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 benim 11.5'dan bağladığım var bir yıllık, 10% a falan geliyor net. 230 bin'in alacağı 23 bin'dir / 12 = 1.9k aylık. 11.5'in üzerini görmedi zaten piyasada bildiğim kadarıyla. 3rd party bankalar, enpara falansa bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bingildak said: ha 240'a net 2.2k'a da inanmadım, gözümle görmeden de inanmam. şu an ki piyasada 240'ın alacağı 1.7k neti geçmez. Abi kusura bakma inanman için sa koyamicam da, geçen gün vade dönüşü sırasında ben ilgilendim olayla orada gördüm net. Hala sallıyorumdur sana göre ama daha beni tanımamışsın demek ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 banka nedir? faiz oranı neymiş bağlanan? ha ok 40 günlükmüş, aylık gelirden bahsediyoruz sanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 40gunde normal gibi abi zaten o rakam. 32ye alamaz teoride. Ben de en son 11 den 40 bagladiydim.sonra yarim puan dustu faiz gazetelere bile yansimadi emenike. El altindan faizi indiriyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Banka ing, vade 40 gün. Faiz 10 11 arası bişey (dikkat etmedim cidden) ama saçma bişey var, vade gününde netten para çekemiosun hesaptan. Otomatik yine bağlıo. Anlamadım ing sistemini zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 kirayı neden netmiş gibi hesaplıyorsunuz onu anlamadım. gelir vergisi emlak vergisi almıyor mu sizden devlet buba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 He tmm anlaştık yani :) (cepten yazmak işkence arkadaş) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 40 günse olur 11.5 gibi bir şeyse, ben aylık üzerinden söylüyorsun sandım neredeyse 10 gün fark var arada 33% yuvarlak hesap. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yes. 30 günde senin dediğine gelio 1.650 tl fln hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 arcane said: kirayı neden netmiş gibi hesaplıyorsunuz onu anlamadım. gelir vergisi emlak vergisi almıyor mu sizden devlet buba. gayrimenkülün kira geliri dışında real değer kazancı var ama onu da hesaba katmak gerekiyor. atıyorum evi 250'den alıp 1k'a kiraya veriyorsun, 2 sene 1k'dan kira alıyorsun, 1k net gelir olmasa da evin değeri 2 sene sonra 450 oluyor atıyorum. 200k'lık kazancın 2 yıla vurumunu alabilirsin real kazanç olarak direkt olarak kira gelirine yansımasa da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 paran mı var derdin var bak benim ne güzel laskdjaskldjs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ümraniye tarafında 2 sene önce ev alan bir iki tanıdığım var. çok fena kıskandım. 200-300 bine aldıkları evler 10 ayda 400 üzerini gördü. katlanarak da değerleniyor. doğrusu bende antalyada 1 yılda 50% değer artışıyla satış yaptım ama benimki biraz şanstı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 bingildak said: arcane said: kirayı neden netmiş gibi hesaplıyorsunuz onu anlamadım. gelir vergisi emlak vergisi almıyor mu sizden devlet buba. gayrimenkülün kira geliri dışında real değer kazancı var ama onu da hesaba katmak gerekiyor. atıyorum evi 250'den alıp 1k'a kiraya veriyorsun, 2 sene 1k'dan kira alıyorsun, 1k net gelir olmasa da evin değeri 2 sene sonra 450 oluyor atıyorum. 200k'lık kazancın 2 yıla vurumunu alabilirsin real kazanç olarak direkt olarak kira gelirine yansımasa da. hesaba net olarak katabileceğin birşey değil o. sattıktan sonra katarsın ancak. her 250den aldığınız evi iki sene sonra 450den satabiliyorsanız zaten boşuna konuşuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yatırım amaçlı gayrimenkül satın alınırken asıl amaçlanan gelir kira değildir zaten. kira geliri için gayrimenkül alınmaz. en azından "yatırım" amaçlı alınmaz. emekli albay kafası o adsad. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 gayrimenkulde karar kildim ben de abiler. hatta bu gun basliyorum bakinmalara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ben asıl amaçlanan gelir kiradır demedim zaten. faizi net hesaplıyorsunuz kirayı niye net hesaplamıyorsunuz onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Bana ver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Once ustune 20daha koy bir seye benzesin bence. 230 neymis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 E said: düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden. bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz? btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? arsa? likit fon? nedir? ilk önerim trakya tarafından sanayi izni verilmiş arazi al. 3 senede 2ye katlar yaptığın yatırımı. ikinci önerim yeni yapılan alış veriş merkezlerinde ama merkezi yerlerdeki alışveriş merkezlerinde, mesela konut projelerinin içine yapılan dükkanlardan oluşan alışveriş merkezi konseptli projelerden küçük dükkanlar kovala. 15-20 metrekarelik olanları. bu dükkanlardan almaya bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Ben olsam BTC ile oynardım. Doğru gözlem ile 1 haftada o parayı %10 artırabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 KuddusiMavra said: E said: düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden. bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz? btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? arsa? likit fon? nedir? ilk önerim trakya tarafından sanayi izni verilmiş arazi al. 3 senede 2ye katlar yaptığın yatırımı. ikinci önerim yeni yapılan alış veriş merkezlerinde ama merkezi yerlerdeki alışveriş merkezlerinde, mesela konut projelerinin içine yapılan dükkanlardan oluşan alışveriş merkezi konseptli projelerden küçük dükkanlar kovala. 15-20 metrekarelik olanları. bu dükkanlardan almaya bak. abi bu ilk söylediğin mükemmel ve çok önemli bir bilgiymiş. istanbuldaki amcam da teyit etti. çok teşekkür ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 başakşehir'de yapacaktık biz onu 3 kişi dükkan alalım dedim 35m² dükkan auctionda 850k falan kapattı 540/4 bide lan sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 E said: düşünün ki bir aracılık işi sonucu böyle bir meblağ size ödendi. eviniz var, arsalarınız var, arabanız da var. işiniz gücünüz de idare eder durumda. arsalarınız inşaata müsait değil ama o seçeneği saymıyoruz o yüzden. bu yatırımı nasıl değerlendirirdiniz? btc? gbp/jpn 10 lot sell without stop loss? arsa? likit fon? nedir? Git tatil yap bi 10 milyarla kafanı topla sonra karar ver :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 oooo iş atıyo sana tatile götür diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 para kadın ya da kadın taklidi yapanı çekiyor arkadaş. kadında meme neyse, kalça neyse, erkekte para o hakikaten. hadi anacım, hadi canım, başka yere aç trolezgahını.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar