moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: Jaegerjaquez said: polyanagirl said: Madcat said: sen adamin yaninda 1.5 iskenderi gotururken utanmican adam alman yapalim derse utancan oyle mi? allahim turk kezbanlarini dusman basina ver e mi Aç mı gezelim diyorum ya o da götürsün simitçiye başka bi zaman da yersin ayrıca sen sevgilinin nerelere götürdüğüne takıldığımı mı düşünüyorsun yanlışsın burda erkek üç kuruşun hesabını yapıyorsa sevgiliye bunu söylcek kızda işine nasıl geliyorsa öyle hareket eder ama hiç bi kız hoşlanmaz bir erkeğin yannda hesap ödemekten ama normal erkek arkdaşımsa sonuna kadar öderim hatta onu ben davet etmişsem onunkini de öderim kusura bakmayın ama bazı kadınlar bazı erkeklerden daha adam sen ztn sevgilinin yediği lokmayı hesaplıyorsan git zengin bir karı bul sömür jigola seni only in turkey :D he oldu hem tip yok vucut yok, hem parasını ödeyelim otun bokun keranaye giderim daha iyi lan garanti seks Sen garanti seksi de başaramıyorsundur :) kesin başaramıyodur. https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/t1.0-9/10009297_10152368460364850_8262882596263180383_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ıslandın kabul et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Theridone said: KADININ NE İŞİ VAR PATİCİKTE LAN Kadınlar artık her yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 @jager ben bile ödetmem sana kız niye ödetsin asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sfassd noluyo lan bi anda ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 moriarty said: ıslandın kabul et. Evet gülmekten altıma işedim çünkü :)))) başka türlü bu tip etkileyemez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 niye altından mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 jacabo said: @jager ben bile ödetmem sana kız niye ödetsin asd Helal olsun sonunda bir erkek varmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 sidikli ayşe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 feyk sidikli cikti bi de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: jacabo said: @jager ben bile ödetmem sana kız niye ödetsin asd Helal olsun sonunda bir erkek varmış :) bi daha oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 abi ben şaka maka %100 fake diodum da şu yemek ve para mevzuunda ki rageden dolayı bi acaba dedim yani ama hala düşük olasılık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanagirl said: jigola seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 polyanna özelden caps at. ben himayem altına alırım seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ab i ahaha net fake bi adam 25 sayfa olmuş lan jdsfk slm harun abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Somon said: ab i ahaha net fake bi adam 25 sayfa olmuş lan jdsfk slm harun abi :) daha 50 ye yolu var ama burda aptal erkeklerle muhattap oluyorum oysaki arkadaşım akıllı erkeklerin yeri demişti :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
polyanagirl Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Gizli said: sidikli ayşe Aa siz işemiyor musunuz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 su arkadasim arkadasim dedigin mal kim ya dsfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Balon gitmeden ban yermi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 yemek mevzusundan yürünürse yiyebilirdi de geçti, yemek para diyince frodonun yüzüğü gören karı elf gibi değişti birden sdafa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Somon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 o degilde beyler ultima oynayan varsa dot.gen.tr bekliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 tamam brit banktayım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 aluriel sen misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hangi yüzük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Editör olm sensen agzına sıçtım, geliyom beykoza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar