Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 listemizdeki sarki calarken media library de sarkı sozunun yazması olayını yaptım. gayet güzel calısıyor fakat bir süre sonra beni bu linke gönderiyor ve sözleri göremiyorum[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ben en az 120734 kere uğraştım ama hala göremiyorum :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 sanırsam id3 taglerin yannış bi baksan? yoksa bilmiyorum heeh[signature][hline]In Moon I trust For Moon I live The Moon I love The Moon I pray... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 pek bir bilgim yok o konuda biraz daha acabilir misin volfied. nerden kontrol edilir. bozuksa nasıl düzeltilir vs. (evden cıkıyorum şimdi cevap veremem bişey sorarsan) teşekkürler[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 yok volfi tagler doğru olunca da yapıyor, şarkı sözü geldikten sonra tekrar winamp ın normalde browserda gelmesi gereken şarkısına gidiyor. şarkı sözü gelince stop a basacaksınız yapacak birşey yok..[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 ahh milyonların problemi o ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual". George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 stopa bastıktan sonrada gidiyor winampin siteye. bazen oluyor bazen olmuyor çok ilginç :) farklı şarkılarda da degil aynı sarkıda bi seferde oluyor. diger dinleyisimde olmuyor.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 winampın siteye gidince de back yapıverin. çok şey istionuz aaaa :D[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShekiLChoCuq Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 @infernal, kopardın beni :lol: o sadece pati lyricz'de değil birçok yerde oluşuyor.. anca infernal'ın dediği gibi stop-back kasacaksınız arada. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 iyide back tusu bi etki etmiyor basınca? bastıkta gitti de mi öttüyoz böle:-p[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 o bahsettiğin olay sanrım şundan kaynaklı: bir şarkının üzerine tıklıyorsun onun lyricini açıyor ama o şarkı çalarsa, lyric değil direk winampı açıyor. bu tarz bi problemi var, ama sorun tam olarak ne bilmiyorum. çalan şarkıya dokunmayın veya dokunduğunuz şarkıyı çaldırmayın, başka hiçbişi bilmiyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 hiçbişeye tıklamassanda oluyor gerçi:) bi sonraki şarkıya geçtiginde yani.[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2005 valla bende de öyle[signature][hline]You´ll never be alone again You´ll never die again You´ll never be born again You´ll forever be, stuck here in eternity... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 tekrar lyricz yüklüyüm kullanıyım dedim problem cidden sinir ediyor :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 En az 12093 kere denememe rağmen browser da herhangi bir hareket yaratamadım.Niye olmuyor ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regarnur Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2005 "last_shorturl=http://info.winamp.com/winamp/wa.html?alb=$b&art=$a&cid=winamp&tid=$g&track=$t " satırını winamp.ini dosyasından sildiğinizde görünüp kaybolma sorunsalının düzelmesi lazım...[signature][hline]regarnur kharta Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Regarnur malesef o dedigini de yaptım az önce fakat sorun cözülmedi[signature][hline]Hoşuna mı gitti? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.