Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

paticik lyrics

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben en az 120734 kere uğraştım ama hala göremiyorum :([signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
pek bir bilgim yok o konuda biraz daha acabilir misin volfied. nerden kontrol edilir. bozuksa nasıl düzeltilir vs.

(evden cıkıyorum şimdi cevap veremem bişey sorarsan)

teşekkürler[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
yok volfi tagler doğru olunca da yapıyor, şarkı sözü geldikten sonra tekrar winamp ın normalde browserda gelmesi gereken şarkısına gidiyor. şarkı sözü gelince stop a basacaksınız yapacak birşey yok..[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
ahh milyonların problemi o ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Mesaj tarihi:
stopa bastıktan sonrada gidiyor winampin siteye. bazen oluyor bazen olmuyor çok ilginç :) farklı şarkılarda da degil aynı sarkıda bi seferde oluyor. diger dinleyisimde olmuyor.[signature][hline]Hoşuna mı gitti?
Mesaj tarihi:
winampın siteye gidince de back yapıverin.
çok şey istionuz aaaa :D[signature][hline]I leave you, negative behind
Watch me all in flames, on a butterfly I ride
Mesaj tarihi:
o bahsettiğin olay sanrım şundan kaynaklı:
bir şarkının üzerine tıklıyorsun
onun lyricini açıyor
ama o şarkı çalarsa, lyric değil direk winampı açıyor.
bu tarz bi problemi var, ama sorun tam olarak ne bilmiyorum.
çalan şarkıya dokunmayın
veya dokunduğunuz şarkıyı çaldırmayın,
başka hiçbişi bilmiyorum :)[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
En az 12093 kere denememe rağmen browser da herhangi bir hareket yaratamadım.Niye olmuyor ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir...
deviantART
Mesaj tarihi:
"last_shorturl=http://info.winamp.com/winamp/wa.html?alb=$b&art=$a&cid=winamp&tid=$g&track=$t "

satırını winamp.ini dosyasından sildiğinizde görünüp kaybolma sorunsalının düzelmesi lazım...[signature][hline]regarnur kharta
  • Yeni Oluştur...