Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Selam, Daha önce başlık açmıştım wireless ses iletimiyle ilgili ( pc-tv arası ) onu alana kadar doğrudan görüntüyü aktarayım dedim. Mal bu Rocketfish WirelessHD Adapter RF-WHD100 Aha özellikleride bu http://www.rocketfishproducts.com/products/home-theater/RF-WHD100.html Tabi yazmış ordada, iletimi nası olur? ses-görüntü asenkronu olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 bu versiyonu daha iyimiş http://www.rocketfishproducts.com/products/home-theater/RF-WHD200.html tr de bulunurmu aceba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Selam, Ben sana CAT kablo üstünden HDMI aktarma hedesi satayım :D http://forum.paticik.com/read.php?27,7319294,7319340#msg-7319340 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 gene kablo değil mi o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Selam, Evet :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 samsungun kablosuz bağlantısı varmış zaten ya: O akşam deniyim bi Allahtan almamışım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 allshare vidyo oynatıo ok ama ekranı tamamen oraya vermek mousu falan ordan kullanmak ıstıorm ünası yapıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 onun için miracast açacaksın. samsung tabletlerde var. tv de miracast destekliyorsa tabletin/telefonun ekranını mirror screen yapıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 ezcast diye bir alet var. Doğrudan wi-fi network kuruyor. Kurduğu network'ü, evde internet olan network'e bridge'liyor. Sen ezcast'in wi-fi'ına bağlanıyorsun. Sonrasında programla her aletten tv'ye broadcast edebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vulcan_Lionheart Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 tecrübelerim doğrultusunda hdmi sinyalini wireless göndermek çok iyi sonuçlar vermemişti.. frameskipping vs gibi sorunlar olmuştu, bununla ne olur bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 miracast samsung tv'de yok. hatta baktım bu işi yapacak bir app göremedim. allshare'den ötesini istiyorsan illaki bir dongle falan birşey lazım gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ne kadar az uygulama var ya. şaka gibi. bir de LG'de digiturk play varmış samsun'da yok. ulan samsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 ezcast gördüm bi. garip bişey ya aslında ayfonu pc yi stream edebilmek süper rahatlık. İzin vermemeleri kötğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ayfon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hakkimda atip tutmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2014 hop tv yi kurcalarken youtube app indirdim, orda bişey keşfettim. youtube un verdiği kodla, pc veya mobili eşliosun tv ile. aynen stream edioyor ^^^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2014 Ayfon said: hakkimda atip tutmayin ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar