Rewendor Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Oldu, her kebap yemek istediğimizde adanaya uğrarız head ;) Eee napalım anca bulduğumuzu yiyoruz...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bursanın iskenderi valla oooh rahat rahat :)[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Adana, Urfa, D.Bakır, G.Antep, Sivas, Yozgat, Tokata kadar bütün özel kebab çeşitlerini 10 içinde yedim. Hepsi Ankarada yediğim ile aynı tek farkı abi bu özel xxx kebabı bi ye. EEE bunu dün yyy kebabı diye yedim len ben kimi kandırıyonuz :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
felixxx Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 oo bakmayalı bi ton post gelmiş... öğleyin dersanede bunaldık dersarasında çıktım mcdonald's dan o mevsim meyvelerinden aldım yedim..güzeldi...tipik komposto.. ama 1.750'ye 3-4 tane üzüm ve 1 portakal değişik bi his... hemde üzüm mevsim meyvesi değil... ben kasadan sipariş verdim, karşıma tabakta getircek sanıodum, plastik kapta getirdi...o 1-2 sene dayanır öyle yani..[signature][hline]Hold me my sweet,Hold me love,Hold me god... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mdma Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 [Spo= Prd]Mc donaldsa kafam girsin (kusura bakmayın dayanadım)[/Spo] bırakın mcdonaldsı onu bunu ve turevlerini isteyene ben burdan gonderiyim yanar doner bi meyve tabağı :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis, ut per vias aeris - vaga fertur avis... Quidquit Venus imperat - labor est suavis, quae nunquam in cordibus - habitat ignavis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yemekli topicler yasaklanmalı, acıktım :P[signature][hline]Juàn Carlos Chavez | a.k.a JC Chavez Cove Ordusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 valla bizim evin orda da börgır var. hizmette sınır tanımıyorlar. özellikle de "abi bu pide çiğ" dediğimizde "niye yemediniz lan, israfkarlar" diye kızan pidecilerin yanında süferler...[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Her ne kadar politikalarına karşı olsam da yemekleri çok lezzetli bence. Yiyorum valla domuz gibi. Hiç de öyle emperyalism globalism düşünmeden....[signature][hline]"Mph Rmph !!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 holeeeeyy :tebrikz: bende domuz gibi yiyorum[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben de insan gibi yiyorum valla süper :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bende inek gibi yiyorum :tebrikz:[signature][hline]:hrr:Choose your destiny:hrr: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar