Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Abicim ben şimdi telefonu itunes ile eşleştiricem ama içindekileri silecek bunu silmeden bişi yapma imkanımız yokmu?
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Icindekileri iTunes'a aktar once.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 nası yapıcam abi onu? o kadar iğrenç olmuş ki itunes un şekli hiçbişey belli değil. eşitleye tıkladıgım zaman sadece içindekileri silmek ve eşitlemek istediğinizden eminmisiniz sorusu geliyo
aeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 neyi eşzamanlayacaksınzı ki ? başka bir bilgisayarı kullanarak eş zamanlama yaptıysanız ve daha sonra başka bir bilgisayar kullanarak eş zamanlama yapacaksanız evet içndekileri siler yeni bilgisayaradkileri koyar
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 telefonu yedekle önce yeni bilgisayara. eş zamanlama yapmadan önce
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bende sync diyince once iPad'dekileri alayim mi, yoksa silerim diye soruyor.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yedekleme yapıyorum şu anda. evet daha öncesinden diğer laptopta eşitlemiştim şimdi saçmalamasının sebebi o sanırım.
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yıl olmuş 2014 adamlar hala eşzamanlama yapmanın derdindeler.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sırf şu lanet yazılım yüzünden IPod almadım.
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 itools abi. sıkıntı yok.
Öne çıkan mesajlar