Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Abicim ben şimdi telefonu itunes ile eşleştiricem ama içindekileri silecek bunu silmeden bişi yapma imkanımız yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Icindekileri iTunes'a aktar once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 nası yapıcam abi onu? o kadar iğrenç olmuş ki itunes un şekli hiçbişey belli değil. eşitleye tıkladıgım zaman sadece içindekileri silmek ve eşitlemek istediğinizden eminmisiniz sorusu geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 neyi eşzamanlayacaksınzı ki ? başka bir bilgisayarı kullanarak eş zamanlama yaptıysanız ve daha sonra başka bir bilgisayar kullanarak eş zamanlama yapacaksanız evet içndekileri siler yeni bilgisayaradkileri koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bi itunes öğrenemedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 telefonu yedekle önce yeni bilgisayara. eş zamanlama yapmadan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Bende sync diyince once iPad'dekileri alayim mi, yoksa silerim diye soruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yedekleme yapıyorum şu anda. evet daha öncesinden diğer laptopta eşitlemiştim şimdi saçmalamasının sebebi o sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 yıl olmuş 2014 adamlar hala eşzamanlama yapmanın derdindeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Sırf şu lanet yazılım yüzünden IPod almadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2014 itools abi. sıkıntı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Aynen abi go go iTools. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar