Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2014 Dilek Ergül teknesi Smyrna ile yarın Atlantik Okyanusu’nu geçmek için yola çıkıyormuş. 4 bin mil boyunca tek başına olacak Dilek Ergül böylece Atlantik'i tek başına geçen ilk Türk kadını olacakmış. 9 yaşından beri devam eden hayalini gerçekleştirmek isteyen Dilek Ergül her şeyden öte "Rota Atlantik" adlı proje ile Darüşşafaka’da okuyan kız öğrencilerine destek olacak fon yaratmayı amaçlamış. Halen 5 kız çocuğunun okutulmasına destek olan Dilek Ergül bu hayalini 23 yıllık çalışma hayatı sonrasındaki birikimleri ile yapacakmış. Atlantik'i geçmek benimde hayalim ama bence kadın özellikle kızların okutulmasına destek olan projesiye övgüyü hak ediyor. Hürriyet - Çocuklar okusun diye tek başına Atlantik’i geçecek! Atlantik’i geçen ilk Türk kadını olacak Rota Atlantik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
E Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 insanın canı sıkılır ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Civcivhead Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Dünyayı kadınlar kurtaracak kıyametten yazıyorum buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bi kadın tekneyle gezinti yapıyo diye insanlar niye tomarla para veriyo lan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 köpürtmesini ben anlayamıyorum galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Liebe said: bi kadın tekneyle gezinti yapıyo diye insanlar niye tomarla para veriyo lan? Para kendisine değil yapılan anlaşmayla Darüşşafaka'ya gidiyor. Toplanan fon sayesinde daha fazla kız çocuğunun okutulması sağlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yok işte niye para veriyolar diyorum =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 başlığı Atatürk okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 yaz aylarında atlantik pamuk gibidir kesin, fırtına olur mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 bence olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 muhtemelen 50 metre arkasinda full techizatla takip eden bot mot birsey olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2014 olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar