Madcat Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 "roket adam" said: abi mac os x interface'i nasıl kötü ya. sırf o çok ekran arabirimi şimdi unuttum adını bile 13 inçlik ufacık ekranda deli gibi çalışabilmeni sağlıyor. valla neresi kötü interface in de ben göremiyorum sikinti interface`i olmasinda iste, computer for dumbs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: lan eskiden o kadar synaptics taçpedli laptop kullandım, bi tanesinde bile böyle bir ayar olduğundan haberim yoktu. dahası, böyle ulvi bi özelliği nasıl default sunmazlar lan. ya diyo iste surukle birakta birakma otomatik tap edince birak filan. ben sevmiyorum. Tek seferde ekranin her yerine goturebiliyorum. Fazladan 1 tap'e gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 autocad için konuşayım, mac arayüzü bariz daha iyi ve işlevsel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 cd.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 İşte sizler amele gibi çalışıyorsunuz yok yazılımdı cncydi bilmemne. Parayı kazanan bizler de instagramda resim paylaşmak için mac kullanıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: ginaly said: lan eskiden o kadar synaptics taçpedli laptop kullandım, bi tanesinde bile böyle bir ayar olduğundan haberim yoktu. dahası, böyle ulvi bi özelliği nasıl default sunmazlar lan. ya diyo iste surukle birakta birakma otomatik tap edince birak filan. ben sevmiyorum. Tek seferde ekranin her yerine goturebiliyorum. Fazladan 1 tap'e gerek yok. ha biraz farklıymış ama o. tap edince bırakmıyor ki mac'te. tap edince bırakma olsa yorucu olur zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 @axedice NASDAQ'takiler de mi amele? Para ne bilmiyo onlar hatta dimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: Bright said: ultrabookreview.com Su sitedeki reviewler baya guzel de, cok kapsamli, okuyup secmek lazm. cesitliligin gozunu seviyim. Apple batsin. Microsoft cok yasasin. gercekten cesitliligi cok seviyormussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 ginaly said: xetraynex said: ginaly said: lan eskiden o kadar synaptics taçpedli laptop kullandım, bi tanesinde bile böyle bir ayar olduğundan haberim yoktu. dahası, böyle ulvi bi özelliği nasıl default sunmazlar lan. ya diyo iste surukle birakta birakma otomatik tap edince birak filan. ben sevmiyorum. Tek seferde ekranin her yerine goturebiliyorum. Fazladan 1 tap'e gerek yok. ha biraz farklıymış ama o. tap edince bırakmıyor ki mac'te. tap edince bırakma olsa yorucu olur zaten. ne aradigini anlamadim ama boyle seylere cok takilmicaksin. isini goruyo mu? kullan gitsin. ben de kucuk klavye'ye cok takilirdim num lock istemiyorum diye, aldim simdi num locklu alistim da cok rahatim. alisiyorsun yani bunlar basit seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 jacabo said: xetraynex said: Bright said: ultrabookreview.com Su sitedeki reviewler baya guzel de, cok kapsamli, okuyup secmek lazm. cesitliligin gozunu seviyim. Apple batsin. Microsoft cok yasasin. gercekten cesitliligi cok seviyormussun e microsoft cesitlilik saglattiriyo apple yazilimlarini baska donanimlara koyulmasina izin vermiyo. sen olayi anlamadin, laf ediyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex said: NASDAQ'takiler de mi amele? Para ne bilmiyo onlar hatta dimi. Nasdaqın sistemleri kesin microsofttur ve kesin ayak işlerini yapan ofis köleleri de MS sistemler kullanıyorlardır. NASDAQ ta parayı götürenler mi dedin? http://obamapacman.com/wp-content/uploads/2009/09/Mark-Zuckerberg-Facebook-CEO-Entrepreneur-with-his-Apple-Mac-laptop.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 of neyse kendi touchpadimi icat ediyorum ben, gercek bir bilgisayar kullanicisi gibi. sinaptikinizle macbookunuzla oynarsiniz artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 axedice said: xetraynex said: NASDAQ'takiler de mi amele? Para ne bilmiyo onlar hatta dimi. Nasdaqın sistemleri kesin microsofttur ve kesin ayak işlerini yapan ofis köleleri de MS sistemler kullanıyorlardır. NASDAQ ta parayı götürenler mi dedin? http://obamapacman.com/wp-content/uploads/2009/09/Mark-Zuckerberg-Facebook-CEO-Entrepreneur-with-his-Apple-Mac-laptop.jpg olm iste verdigin resim de kanitliyor bunu. isi yapan insan icin windows lazim. internete girip takilacak yazilara bakacak, raporlara pdf'lere bakacak sirket sahipleri icin macbook yeterli. hem facebook'u ornek vermen cok sacma. facebook zaten php mysql altyapisi ile basladi, dolayisi ile macbook kullanmalari cok normal. linux altyapisina macbook ile windows'tan daha development yapabilirler. ama windows her halukarda onlarin da isini gorur, her islerini hem de. bkz: http://img.clubic.com/02544368-photo-linus-torvalds-et-windows-7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 moriarty said: Bright said: Davul zurna az artik su noktada. Performansini daha iyi "buluyorum" demissin. Bu tamamen senin hayal gucunun genisligiyle ilgili bir durum. Ortaya surebilecegin herhangi bir kaynak yok. Fiyat/performans olayinda laptop/desktop'lar icin her turlu Windows PC'ler daha iyi Apple bık bık moriarty said: hayır macos daha iyi demiyorum, daha iyi buluyorum diyorum kendi kullanımlarımdan yola çıkarak adam kaynagın yok bu hayal gücü diyo. kaynagı benim lan işte alıntıladın. bu benim fikrim zaten sdfsd. Bright said: said: Performansini daha iyi "buluyorum" demissin. Okuyabilsen bir de xetraynex said: ve Bright son noktayi koyar. Okuyabilseler. Okuma yazma ogrense cahiller. zaten komik nokta o anlamıyosun hala. buluyorum dediğimi görmene rağmen hala bana kanıt göster hayal gücün diyosun. benim fikrim bak = buluyorum. kendi kullanımımdan yola cıkarak. ahaha ezik arkadaşıda gelmiş okuyabilseler diyo sdf. abi siz ne fail tiplersiniz ya. adamlar tam salak ile avanak ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Rahatsiz olm adamlar. Hakli olmak zorundalar iste baska turlusu yok. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 di sen hani yazmicaktin? niye yaziyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 xetraynex okuma yazma öğrensene cahil ahahahha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Ahahahha vallahi rahatsiz, agir rahatsiz. "Geri zekaliyim cunku boyle bi tipe laf anlatmaya calisiyorum" yazdim, gitmis cevirmis hemen kafasinda "daha da davosa gelmem" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 gene en nerd benim muhabbetleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Mac in bir gerizekali aleti oldugunu halen cozemediyseniz bisi demiyorum :) Ben maci ipad iphone u multimedia olarak kullaniyorum. Onlara pc diyemezsiniz o yuzden mac diyorlar zaten... Gidip bilgisayar islerini orda yapamazsin ... Mac i ne icin kullaniyorum hemen siralayim.... Film Home entertainment Design Birde web surf ama pc deki gibi degil farkli Pc de ise bunlar dahil herseyi yapabiliyorum. Ama mobilyt olarak ve ugrassizz olarak... Mac secerim Ultrabook lar cikti filan ok tamam ama yinede airbook seviyesine ulasamadilar ... Iste sorun orda baslio osx te meh oluyor... Windows a bok atmanin bi manasi yok oyuzden bu konuyu kapatin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 gerizekali cihaziyla baslayip ugrastirmiyor'a varan nefes kesen bir macera. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Abi, adam şizofren normal yani konun yarısında 180 derece çark etmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bck Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 mac gerizakalı aleti mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 di said: Ahahahha vallahi rahatsiz, agir rahatsiz. "Geri zekaliyim cunku boyle bi tipe laf anlatmaya calisiyorum" yazdim, gitmis cevirmis hemen kafasinda "daha da davosa gelmem" diye. daha ne yazdigini bilmiyo, ne tipler var ya. di said: Saka gibi lan. Kimse cevap vermese vazgecer gibi aslinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2014 bck said: mac gerizakalı aleti mi ? timarhandekiler mac'i daha rahat kullaniyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar