Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mac'leri Windows ile yapiyolarmis. Tim Cook paylasti.

xetraynex

Öne çıkan mesajlar

Bright said:

Adobe Premiere'de Sony Vegas'ta ben de arada yapiyorum video editing/rendering. Crash mrash yemiyorum. Windows'undan tut da pc'deki her turlu muhendislik programina kadar hersey crackli hicbirinin lisansi yok.

PC temiz, fanlar duzgun calisiyorsa ve donanimin dedigin gibi yeterliyse senin yedigin crashin 3-4 degisik aciklamasi var. Driverlarini duzgun update etmemis olabilirsin, bu anakart driverlari/bios'undan tut ekran karti veya directx driverlariyla alakasi olabilir (veya yeni driver yuklerken eskisini duzgun kaldirmamissindir). Kullandigin software ve windows memory management ayarlariyla ilgili bir sorun olabilir. Kullandigin software pc'nde yuklu baska bir softwarele cakisiyor olabilir. Neresinden bakarsan bak her turlu ya kullanici hatasi ya da ilgili software'i yazanlarin hatasi.

red ile çekilmiş görüntüleri falan editle biraz veya after effects kas gör windowsu. Ha zaten bu kadar buma yogunlaşmış stüdyo mal mac kullanoyo, halbuki bright gibi windoz uzmanı olsalar boş yere mac kullanmayacaklar.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yani bırakın isteyen istediğini kullandın ama size göre windowsun hatalı yönlerini söyleyen veya mace gectiklerinde aradaki farkı söyleyenlere hayır windows süper siz hatalısınız becerememişsiniz siz siz diye ağlamayın bi.

ha kaldı ki burada macos kullanmamış olanlar olabilir ama herkes illaki windows kullandı yani. en az senin ladar biliyor windowsu.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Soyledigin seyin windowsla alakasi yok ki, 2 adet software'e apple destek vermistir daha duzgun calisiyorlardir.

Geri kalan milyonlarca software'i windows duzgun calistiriyor ne yazik ki.

2 software değil olay grafikle uğraşanların müzikle uğraşanların alayı mac kullanıyor
Sosyal ağlarda paylaş

Tamam, aksini iddia etmiyorum zaten, editing/effect olaylarini mac'te yapiyorlar. Apple destek veriyor bu tarz islerde microsoft sallamiyor tamamen bu yuzden.

Ama amerikadaki buyuk studyolarda mesela o mac'lerden cikan calismalar gene windows kullanan server farmlarda renderlaniyor.

Spesifik mesleklerde kullanilan spesifik programlar harici windows her yerde, ozellikle performans gerektiginde.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Tamam, aksini iddia etmiyorum zaten, editing/effect olaylarini mac'te yapiyorlar. Apple destek veriyor bu tarz islerde microsoft sallamiyor tamamen bu yuzden.

Ama amerikadaki buyuk studyolarda mesela o mac'lerden cikan calismalar gene windows kullanan server farmlarda renderlaniyor.

Spesifik mesleklerde kullanilan spesifik programlar harici windows her yerde, ozellikle performans gerektiginde.

P1: abi ahahahahah. yeni dünyanın en gözde ve büyük pastalarından biri olab web/multimedia/production pastasını mı sallamıyo microsoft? sallamıyosa trajikomik gerçekten ahaha. sallayıp beceremiyosa komik, sallayıp becerememesine senin bahanen sallamıyolar yaea ise daha da komik.

P2: az önce mace para vermek parayı çöpe atmak diyodun? demek ki öyle dememen lazımmış, her işe göre değişiyomuş di mi?

P3: buna artık cevabım yok abi. Bill gates sata sata eritti ikinci hissedar konumuna düştü muhteşem microsoftun, sattığı hisseleri al bari xetranexle.
Sosyal ağlarda paylaş

Bright said:

Ahaha failleyince buna geçmen sdf.

yıllardır var windoz ve alınan her pc laptopta mac dışında winle geliyo ne bekliypdun ki ahaha. İe de bi dönem en cok kullanılan browserdı. bu yönetim ve fanboylarının kafa yapısıyla windowzda böyle olcak bu gidişle.

onun yerine yazdıgın şeye verdiğim cevaba cevap verseydin. abi alemsiniz ya.
Sosyal ağlarda paylaş

Nesine cevap vermemi istiyorsun anlamadim ki. Microsoft'un sirket olarak izledigi politikalar basarisiz, adamlarin mobileOS cikarmak anca geldi akillarina. Tartistigimiz konuyla bir alakasi yok ki olayin.

Apple'in kullaniciyi sogusleme politikasiyla kazandigi parayi gosterip uf ne iyi firma diyorsun. 650$'a satilan Iphone 5'lerin ekranini garanti bittikten sonra 300$'a degistiren bir firmadan bahsediyorsun. Macbook Air'in icindeki ekrani, rami anakarta yapistiran bir firma bu. Satistan kazandigi paranin 1/3'unu heralde tamirden kazaniyor adamlar. Hani tamam kafaniz calismiyor da, enayiligin reklamini niye yapiyorsunuz anlamis degilim.
Sosyal ağlarda paylaş

birincisi appleı şirket olarak sevmiyorum. macosu ve iosu begeniyorum. ürünlerinin perforamnsını winden veya micrsft ürünlerinden çok daha yüskek buluyorum. nasıl yaptıkları çok umrumda değil. ben üf ne iyi firma demedim applea. hani uzaktan yakından öyle bi cümle kurmadım topic boyunca. microsoft kötü firma demişimdir sadece. yine götten sallamasyon yapıyosunuz zor duruma düşünce.

ikincisi olay zaten xetranexin microsoftu amansızca savunması ve komik durumlara düşmesi. aynı senin önceki sayfalarda yırtınışın gibi.

üçüncüsü ileride üstteki dandik tuşun ileride bozulma ihtimali var diye, apple su an iphone 5'i sıfırıyla değiştiriyo götürünce. bunu yapmak yerine binlerce şey yapabilirlerdi. ha dediğin yönlerde hak verebilirim az çok. ama anlattıgın kadar zalim olduklarını düşünmüyorum. 100den fazla kez düşürmüşümdür iphoneu, 24 saatin 16 saati 1 yıldır kişisel erişim noktası açık tüm gün interneti sömürüyoruz 3 ayrı bilgisayardan, alet bi gram yavaşlamadı bi şey olmadı. bi gün tamire götürürsem bakarız dediklerine.

enayi dedin ban. kafamız bi sizin kadar çalışamadı anasını satiyim.

şükrü bu da sana. akıllı ol götünü keseriz dayımla.

https://scontent-a.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/t1.0-9/10376140_534409806684826_6912378096733015069_n.jpg

https://scontent-b.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/t1.0-9/10340007_534410046684802_6462098558848902410_n.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...