Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cüneyt Arkın'ın ninja temalı filmi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu filmin adı neydi acaba bilen var mı? Size birkaç ipucu verebilirim:
*"kimyayi gelistirip buyuye cevirmek."
*"fizikteki hiz ve hareketi gelistirmek."

Geçen yıl TV'de izlemiştim yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
(a.k.a : Grynn , Botanika)
-Est Sularus oth Mithas-
Mesaj tarihi:
Birkaç replik daha buldum ama adını bulamıyorum ya :(.

"bizi bu ninja belasindan ancak türk polisi murat kurtarabilir."
"vücudundan kurtul..sadece zihin ve ruhunla yaşa..o zaman toprak altında nefes alabilirsin."
[signature][hline]Silphatos Iceheart
Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
-Est Sularus oth Mithas-

[Bu mesaj SilphatosIce_ tarafından 05 Ocak 2005 18:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya dur dünyayı kurtaran adamdan daha da bombaydı bu film neydi adı ya?

toprağın altına falan giriyodu

hatta chop cucudeki motosiklete kafa atan adam bu filmden alınmaydı galiba[signature][hline]Aket Atum
"so hoder, why don't they let you shoot at your brother?
here, take this arrow, i'll help you aim..."
Mesaj tarihi:
said:
SilphatosIce_, 05 Ocak 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
"vücudundan kurtul..sadece zihin ve ruhunla yaşa..o zaman toprak altında nefes alabilirsin."

Filmin adı katil ninjalar mı neydi tam emin değilim de şu quoteladığım replik Dünyayı kurtaran adam'dan... Diğerleri o filmden...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
Sağol pop, ben de o ara izliyordum forumlara bakamamışım :). Bu arada Rewendor senin replikde o filmdeymiş diğer konuya göre.[signature][hline]Silphatos Iceheart
-Est Sularus oth Mithas-
  • Yeni Oluştur...