fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 3-4 çeşit kullandığım mail adreslerimde denedim eklenti dosya 20 mb aşamaz diyor. Bu kotanın 100-200 mb olduğu mailler var mıdır? Bu konuyu hem depo hemde gönderme şeklinde 2 ayrı soru olarak değerlendirin. Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dieevil Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 gonderıceksen wetransfer 10gb a kadar gonderıyor. demeyelımde yukluyorsun karsı tarafda ordan cekıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 fenn şöyle bi durum var Geneli dosya boyutu o olunca Göndermekte sorun oluyor çünkü max dosya boyutu o ise alma boyutuda o oluyor... yani sen 100mb lik biyer bulsanda diğer mail hizmeti veren yerlere atamazssın. şöyle ref te koyam: http://imageshack.com/a/img855/9128/xuzw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Mail'le buyuk dosya gonderilmez. Mail onun icin degil, yapmayin etmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Ben bunu karşıya göndermeyi düşünmedim hiç depo olarak tutacağım. Upload siteleri var ama onlarda belli bir süre sonra silerler diye düşünüyorum. Ben bu kaydettiğim video, belgelere ömür boyu ulaşmalıyım. Sürekli yanımda flash bellek taşımamak adına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 20gb civarı yollamam lazım benim de ama bu 20mb kotası canımı sıktı nerden buluruz limitsiz mail * dropbox ne işe yarıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 http://imageshack.com/a/img855/9128/xuzw.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Runbox'da 100MB. Onu kullanıyorum ben de. Ama dosya göndereceksem CloudApp ile yolluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Daha açık yazayım. Bu zamana kadar geneli 1 mb bile tutmayan dosyaları mynet mailde tutuyordum ve gayet mutlu mesut yaşıyorduk. En son 25 mb video yüklemem gerekti mynet fosladı. gmaille halettim. 180 mb dosya yüklemek için gmail denemdim oda olmadı sanırım. İnternette gelişti diyerek yeni yeni gelişmelerde varmıdır böyle bir teknoloji diye merak ettim yoksa gene flash belleğe talim mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Direk mail atmak yerine. Gmail kullanıp, dosyanızı google drive'a upload edip share etme yöntemini kullansanız. Maili attığınız kişi sadece linke tıklayıp indirecek bu kadar basit. Olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ozaman hepsini kullanabilir o mantıkla... ama adam sonsuza denk saklı kalmasını istiyor ve muhtelemen baya var dosya... o yüzden ücretli almasını tavsiye ederim... Hatta kurumsal WEBDAV hizmetlerimizden bi yer ayırabilirim istersen fenn ? Fiyatı uygun yaparız Nekadar alan istediğine bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yeni osx maille 5 gb olacak inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Abi neden para vereyim mail adresine! Sanırım benim aradığım gmail dosya sistemi. Buraya yüklediğim dosyalar aynı mailde saklanan dosyalar gibi istediğin an ulaşabileceğim. Ben istemedikten sonra silinmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 dieevil said: gonderıceksen wetransfer 10gb a kadar gonderıyor. demeyelımde yukluyorsun karsı tarafda ordan cekıyor Aynen, e-posta ile imkansız. En iyi çözüm WeTransfer gibi servisler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 onlarda olmaz adam direkt ömürboyu o dosyayı saklamak istiyor... google drive yeterse en olanaklısı gözüküo yada onedrive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar