Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mail kotası

fenn

Öne çıkan mesajlar

fenn şöyle bi durum var Geneli dosya boyutu o olunca Göndermekte sorun oluyor çünkü max dosya boyutu o ise alma boyutuda o oluyor...

yani sen 100mb lik biyer bulsanda diğer mail hizmeti veren yerlere atamazssın.

şöyle ref te koyam:

http://imageshack.com/a/img855/9128/xuzw.png
Sosyal ağlarda paylaş

Ben bunu karşıya göndermeyi düşünmedim hiç depo olarak tutacağım. Upload siteleri var ama onlarda belli bir süre sonra silerler diye düşünüyorum. Ben bu kaydettiğim video, belgelere ömür boyu ulaşmalıyım. Sürekli yanımda flash bellek taşımamak adına.
Sosyal ağlarda paylaş

Daha açık yazayım. Bu zamana kadar geneli 1 mb bile tutmayan dosyaları mynet mailde tutuyordum ve gayet mutlu mesut yaşıyorduk. En son 25 mb video yüklemem gerekti mynet fosladı. gmaille halettim. 180 mb dosya yüklemek için gmail denemdim oda olmadı sanırım. İnternette gelişti diyerek yeni yeni gelişmelerde varmıdır böyle bir teknoloji diye merak ettim yoksa gene flash belleğe talim mi?
Sosyal ağlarda paylaş

ozaman hepsini kullanabilir o mantıkla...

ama adam sonsuza denk saklı kalmasını istiyor ve muhtelemen baya var dosya... o yüzden ücretli almasını tavsiye ederim...

Hatta kurumsal WEBDAV hizmetlerimizden bi yer ayırabilirim istersen fenn ? Fiyatı uygun yaparız Nekadar alan istediğine bağlı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...