sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Hani Shazam gibi programlar çat diye şarkıyı buluyor. Pandora ve gnome project türünü özelliklerini v.b. bularak grupluyor sınıflıyor. Şöyle bir program var mı: Al diycem arşiv bu, kimi iç içe kimi albüm olarak klasörlü kimi karışık listelerde. Bir kısmının ismi track 08 gibi kiminin sanatçısı various artists olarak görünüyor. Yazılım alacak bunları internetten doğrulayarak gruplayacak sınıflayacak ayni şarkıdan birden çok yerde varsa onları silecek hatta ben istersem albüm kapağını indirecek. Mp3 çalarımda genre'dan blues seçtiğimde bana 2 parça var diyo mesela şu anda, aslında 200 tane en az ama etiketli olmadığı için bulamıyor. Var mı böyle bir program? etiketleme programları buldum ama çok yetersiz görünüyorlar. ciddi ciddi para verip almaya hazırım bu tarz bir yazılımı. İyice kontrolden çıktı arşiv. Bazen hepsini silip baştan indiresim geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 aynılarını hangisi siliyor o linklerdekilerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Aynısını silenden bin tane var zaten. Google find dublicate files. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 haha kaç tane program söylüyorsun şimdi? tag olayını winamp yapıyo zaten tek başına binlerce var dediğinden hepsini yapan var mı adamın dediklerini? yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Sildim, tek yapan program bulun siz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 öyle program yok ama en yakını bu var http://forum.paticik.com/read.php?6,7444500,page=1 shazama gönderip autotag iyi fikirmiş ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ipucu veriyorum : https://musicbrainz.org O değilde bunun resimleri ölmüş : http://forum.paticik.com/read.php?6,3931773,3931773#msg-3931773 Ben zamanında bu programı buradan öğrenmiştim.Yitip giden hddlerden birindeki zilyon tane mp3ü iyisinden organize ettiydi bu program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 mediamonkey yapio bayaa bişi. ayrıntılı okumadım zaten ne istenio ama media monkey yapio bayaa bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ya bırakın türlere gore ayıklamayı bilmemneyi at mp3leri bas shuffle a alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 GERGE said: Sildim, tek yapan program bulun siz. ahaha sinirlenmis genc avukat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 GERGE said: Var! Ben göremeden silmişsin be gergecim. Bi daha yazabilir misin? ÖM bile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 pulkas'in verdigi linkteki Pati konusu iste. Tek program yok bunlari ama biraz ugrasla 3-4 saatle 10k sarki taglanir, duzenlenir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar