Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Wordpress'te iş için template'lerden bir site yapıcam ama pek bilgim olmadıgından noob'ça bir sorum var. reklamsız ve kendi domain adresimi kullanabilmemiz için worldpress'e senelik 100 dolar mı ödememiz gerek ? Yoksa başka ödeme planları , yollar vs. var da ben mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Wordpress abi o. istediğin herhangi bir domain/hosting servis sağlayıcısına gidip wordpress ini kurabilirsin. açık kaynak kodlu bişey zaten. hostinger mesela bedava hosting sağlıyor. bir tane domain koy yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 wordpress açık kaynak kodlu öncelikli amacı blog yapmak olan bi content management system.Tabi o kadar çok özelleştirilebilir bi yapısı var ki sonuçta sayfanın bütün blog özelliklerini kapatıp uygun bir temayla adam akıllı bi web sitesi tasarlayabilirsin.Bir host alırsan eğer aldığın hostun kontrol panelinde hosta direk wordpress kurmak için yönergeler oluyor.Ben natrodan bir host almıştım zamanında onda direk wordpress kur seçenği vardı. Wordpressi kurduktan sonra asıl iş başlıyor.Siteyi blog olarak kullanmayacaksan eğer themeforestta mesela wordpressten über alles bir sayfa çıkaracak güzel temalar var.Bunları illegal yollardan ücretsizde temin edersin ama emeğe saygı hesabı parasının verilmesi tabi tercih edilen yöntem olmalı.Bunların ücretleri 45-60 dolar arasında değişiyo.Her temanın live preview özelliği oluyo.Themei aldığında içinden bide nasıl kullanacağına dair bi kullanım kılavuzuda çıkar.Oradan bakıp bakıp değiştirirsin sayfayı. Bu arada eğer tema satın alacaksan içinde visual composer* bulunan bir tema satın almanı tavsiye ederim.Sayfa tasarlama işini inanılmaz kolaylaştırıyo.Bazı temalarda 50dolarlık ücretin içine bunuda sıkıştırıyolar. * http://codecanyon.net/item/visual-composer-page-builder-for-wordpress/242431 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 illegal herhangi birşey yapamam çünkü firmanın websitesi ve hali hazırda websitesi var (domain var yani). Herşey legal olmalı. Bir de zaten bir kereye mahsus veriyorsun 50-60 dolar hiç birşey değil sundukları ürün karşısında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Utilities vs.. hiç bir bilgim yok açıkcası :/ karıştıra karıştıra öğrenirim dedim. Şimdi 100 dolar ödemem lazım değil mi ? Hem reklam olsun istemiyorum hem de .com'lu kendi adresini kullanıcam sitenin. Tema bu hoşuma gitti. Textile (imalat) sitesi olucak o yüzden basit,sade birşey bakıyorum. İçinde dediğin utilities var mı bilmiyorum. http://themeforest.net/item/king-size-fullscreen-background-wordpress-theme/166299?WT.ac=category_item&WT.z_author=Denoizzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 wordpress bu arada world degil :D beles abi iste parali sey almadigin surece odeyecegin tek para hostinge ve domaine olur. tabi template gozune hos gelir ararken gider onu alirsin falan bilemicem edit:typo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Tema almaya karar verirken o zaman tasarımcının geçmişini bir kontrol et.Bazen adam temayı tasarlayıp bırakıyo.Üzerine 1-2 update çıkarıyo sonra öyle atıl bir şekilde kalmış oluyo tema.Bazı temalar ilk defa "mesela 5 sene önce ki teknolojiye göre tasarlanmış" ama geliştiricisi bugün hala temayı yamalayıp bugünkü wordpress koşullarına uygun hale getirmiş.Sen 5 sene önce aldığın temayı bugün hala kullanabiliyosun bu şekilde. Temalarla birlikte verilen pluginlere dikkat et.Bir tema almıştım geçen sene.İçinde visual composer vardı.Aradan geçen 1 senede tasarımcı hem temayı güncellemiş hemde içindeki visual composer pluginini. Kullandığım temada buydu : http://themeforest.net/item/maestro-fullyfunctional-business-instrument/4419113 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Madcat said: wordpress bu arada world degil :D beles abi iste parali sey almadigin surece odeyecegin tek para hostinge ve domaine olur. tabi template gozune hos gelir ararken gider onu alirsin falan bilemicem edit:typo ucuz yırttım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 ben o zaman yönlendirmeyi bulamadım yani hiç bir ücret ödemeden kendi host'u olan .com lu adresimizi kullanabilirim öyleyse. Ben direk şuraya bakıyorumdum http://i.imgur.com/puGW1dV.jpg Bir de extended license ile regular arasında ki fark ne themeforest'da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Müdür bir tavsiye daha vericem.Şimdi hostu falan alırsan sonra wordpressin içinden çıkamayıp öeeeh dediğinde keyfin kaçmasın.Görüldüğü kadar kolay değil aslında wordpress sayfa hazırlamak.Sonuçta çıkacak sayfa tatmin etmeyebilir.Live viewde gördüğün siteyle senin yapacağın site arasındaki uçurum keyfini kaçırmasın. O yüzden sistemine bi wamp(lamp mamp artık hangisi olursa) kurup wordpress i önce oraya kurup, beğendiğin temayı illegal bulup deneyip eğer istediğin şekilde editleyebiliyosan hostu alıp temayı satın alıp tasarıma nihai sonucu vermen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Masticore said: ben o zaman yönlendirmeyi bulamadım yani hiç bir ücret ödemeden kendi host'u olan .com lu adresimizi kullanabilirim öyleyse. Ben direk şuraya bakıyorumdum http://i.imgur.com/puGW1dV.jpg Bir de extended license ile regular arasında ki fark ne themeforest'da http://tr.wordpress.org/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
XX Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Masticore said: Wordpress'te iş için template'lerden bir site yapıcam ama pek bilgim olmadıgından noob'ça bir sorum var. reklamsız ve kendi domain adresimi kullanabilmemiz için worldpress'e senelik 100 dolar mı ödememiz gerek ? Yoksa başka ödeme planları , yollar vs. var da ben mi bilmiyorum. Yillik 45 tl ye saglarim ;) iyi olmasada olur dersen 24 tl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Iyi olmasa da olur derse mi ? ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khazadum Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2014 Masticore said: Wordpress'te iş için template'lerden bir site yapıcam ama pek bilgim olmadıgından noob'ça bir sorum var. reklamsız ve kendi domain adresimi kullanabilmemiz için worldpress'e senelik 100 dolar mı ödememiz gerek ? Yoksa başka ödeme planları , yollar vs. var da ben mi bilmiyorum. Bir arkadaşımın arkadaşı bu temayı kullandı sanırım. Bana da ufak bir logo yaptırmıştı. Yoksa o sen olabilir misin? :p Sana tavsiyem dolarlarını çöpe atmaman. 20-30$'a hosting alıp kurcalaman daha mantıklı görünüyor. Wordpress hoşuna gitmezse değiştirebileceğin bir seviyede olmak daha mantıklı (Wordpress'ten hosting alınca illa o kullanılıyor diye biliyorum. Yanlış biliyor olabilirim.) Elinde alan adın varsa hosting konusunda da buradaki bir çok arkadaş yardımcı olacaktır sana. Kimse olmazsa da en azından ben olabilirim bir özel mesaj atman yeterli :p. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2014 Benimde birkaç sorum olacak. öncelikle sayfamda kaç kişi ziyaret etmiş, hangi sayfaları gezmiş vb. bilgileri sağlayacak hangi ekklentiyi indirebilirim? sitem yemek üzerine bir de googlemaps i içeren yazı yazanın haritadan da yeri işaretleyip yazısına ekleyebileceği bir eklenti mevcut mudur? teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2014 alperozg said: Benimde birkaç sorum olacak. öncelikle sayfamda kaç kişi ziyaret etmiş, hangi sayfaları gezmiş vb. bilgileri sağlayacak hangi ekklentiyi indirebilirim? sitem yemek üzerine bir de googlemaps i içeren yazı yazanın haritadan da yeri işaretleyip yazısına ekleyebileceği bir eklenti mevcut mudur? teşekkürler ilki için analytics plugin'leri var. şu iş görür: Google Analytics Dashboard for WP ikinci için de WP Geo var ama istediğin gibi mi bi bakarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 hah süper, şimdi uzun vadede para kazanmayı hedeflediğim bir tutorial blogu açayım diyorum. wordpressi bana otomatikman kuracak en ucuz çözüm ne olabilir? Yani wordpressin kodunu falan değiştirebilirim sıkıntı yok ama kurulumu otomatik gelmesi lazım. tabi domainden falan bahsetmiyorum bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Aylık 5Tl ye anlaşırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 ya aslına bakarsan onlar da olabilir yani wordpresste önceden çalışmışlığım var, ondan wordpress düşünüyorum. ücretsiz domain veren bir yer bulsam direk oraya yapışıcam neredeyse=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 http://tr.wix.com/ wix.com u gördüm bugün site ismi uzun oluyo biraz ama konsolu güzel sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pulkas Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 pontipati said: http://tr.wix.com/ wix.com u gördüm bugün site ismi uzun oluyo biraz ama konsolu güzel sanırım Bunun konusunu açmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 yok kişisel sayfam olacak da, video tutorial falan koyacağım. uzun vadede üç beş bir şey getirirse sevineceğim için koduna adsense falan koyayım istiyorum. onun için de domain lazım malum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2014 MrLevie said: yok kişisel sayfam olacak da, video tutorial falan koyacağım. uzun vadede üç beş bir şey getirirse sevineceğim için koduna adsense falan koyayım istiyorum. onun için de domain lazım malum. Domainle beraber ucretsiz veriyim ben sana denersin ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar