DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir. Gece rüyamda portal açtığını gördüm. İşin ilginci, infinite portal denen bir olay varmış. Portaldan vaulta girdiğinde vaultta da goblinler var, onları da kesince yeni bir portal açılıp yeni bir vaulta giriyorsun. Öyle öyle vaulttan vaulta ilerliyodum. Hayırdır inşallah. Bu akşam açılacak herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 guernica said: oynadığın classa bağlı. monk oynuyorum, seasonal item öyle gamechanger bişi değil, o yüzden değmez bence. diğer classların seasonal droplarını bilemem tabi. nereden bakıyoruz season droplarına? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DA2019 said: Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir. . olm çok pis dalarım bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 diablofans.com da vardı, anasayfada aşağılarda baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 DA2019 said: Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir. Gece rüyamda portal açtığını gördüm. İşin ilginci, infinite portal denen bir olay varmış. Portaldan vaulta girdiğinde vaultta da goblinler var, onları da kesince yeni bir portal açılıp yeni bir vaulta giriyorsun. Öyle öyle vaulttan vaulta ilerliyodum. Hayırdır inşallah. Bu akşam açılacak herhalde. Bu olay torchlight 2 de var ordan kalmıştır aklında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Bu yeni gemleri taktıktan sonra upgrade edebiliyormuyuz hiç deneyemedimde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Evet. GR sonunda edebiliyorsun. Ama bir skalası var. GR in seviyesine ve gemin seviyesine göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 guernica said: diablofans.com da vardı, anasayfada aşağılarda baya. Sanırım farm spot ararken, nette, böyle birşey okudum. Aklımda kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dworgian said: DA2019 said: Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir. . olm çok pis dalarım bak Olm Eray geldi. 2 saatte 67 yaptık adamı. Ben de para kastım. Gül gibi geçinip gittik. Senin gibi manzara fotoları koyacağına oyuna giriyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 İnşallah sevgilinin doğum gününde denk gelir de aynı şey, görürüm o zaman sendeki gözü =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Dedik masaya yumruğunu vur kalk git diye ama neyse. Akşama online ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Hacı akşama alıcam ifadeni. İşten çıkabileyim yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Goblin portal isine beni de yazin ama season mi non sea son mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Season. Non seasonları aramıza almıyoruz. Sdfsdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2014 Season 70 crusader var onla gelirim ben de :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxrep Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Sezon bitince biriktirdiğimiz paragon levellerimiz normal karakterlerimize de aktarılacak mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ya bu da2019 gitmiş seasonda paragon 133 vs olmuş. vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Olm 300 400 olmuş adamlar var, bana mı sardın? Akşamdan akşama oynuyoruz işte. :) Maçtan sonra gelicem o zamana kadar 70 ol, rift yapcaz. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 ilk 200 level çok hızlı gidiyor abi, bir de cain set giy %50 bonus xp falan sezon başlayan adamlar 350lerde geziyor o derece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 DA2019 said: Olm 300 400 olmuş adamlar var, bana mı sardın? Akşamdan akşama oynuyoruz işte. :) Maçtan sonra gelicem o zamana kadar 70 ol, rift yapcaz. :) maç kaçta ne maçı öfff futbol cahiliyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2014 Tori said: ilk 200 level çok hızlı gidiyor abi, bir de cain set giy %50 bonus xp falan sezon başlayan adamlar 350lerde geziyor o derece ilk 200 diyor adam kljdsaljdsa ben bıraktığımda 60 dık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 hala conduit nerflenmiş hali bile olsa duruyor ya griftte of of. RNGcilikten de öte birşey bu blizzort'un sorunu. adam boss fighta gelmiş 2 tur atıyor instanceda conduit bulayım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2014 sırf conduit değil ki grift haritalarının şekli, yoğunluğu, içinde çıkan yaratıkların hangi act'ten olduğu vs her şey aşırı fark ediyor. millet zaten 4 kişi trial girip bir keyden 10 tane çıkarıp tek tek deniyor zombiler gelsin diye. bunların hepsi ptr döneminde 40 kere yazıldı official forumlara ama tınlayan olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2014 zombiler gelsin diye mi? nolmuş nolmuş =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar