Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2.1 Patchi oyunu gene kökten değiştirecek mi?

pulkas

Öne çıkan mesajlar

Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir.

Gece rüyamda portal açtığını gördüm. İşin ilginci, infinite portal denen bir olay varmış. Portaldan vaulta girdiğinde vaultta da goblinler var, onları da kesince yeni bir portal açılıp yeni bir vaulta giriyorsun.

Öyle öyle vaulttan vaulta ilerliyodum. Hayırdır inşallah. Bu akşam açılacak herhalde.
Sosyal ağlarda paylaş

DA2019 said:

Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir.

Gece rüyamda portal açtığını gördüm. İşin ilginci, infinite portal denen bir olay varmış. Portaldan vaulta girdiğinde vaultta da goblinler var, onları da kesince yeni bir portal açılıp yeni bir vaulta giriyorsun.

Öyle öyle vaulttan vaulta ilerliyodum. Hayırdır inşallah. Bu akşam açılacak herhalde.

Bu olay torchlight 2 de var ordan kalmıştır aklında :)
Sosyal ağlarda paylaş

Dworgian said:

DA2019 said:

Bu goblin portal işini dün çok kafama takmışım. Bütün akşam farmladık arkadaşı boostlarken. Belki 30 tane kesmişizdir. .

olm çok pis dalarım bak

Olm Eray geldi. 2 saatte 67 yaptık adamı. Ben de para kastım. Gül gibi geçinip gittik. Senin gibi manzara fotoları koyacağına oyuna giriyor adam.
Sosyal ağlarda paylaş

sırf conduit değil ki grift haritalarının şekli, yoğunluğu, içinde çıkan yaratıkların hangi act'ten olduğu vs her şey aşırı fark ediyor. millet zaten 4 kişi trial girip bir keyden 10 tane çıkarıp tek tek deniyor zombiler gelsin diye. bunların hepsi ptr döneminde 40 kere yazıldı official forumlara ama tınlayan olmadı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...