dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 lan yazılımdan cok iyi aldım ama sınıf nomu yazmadıgı icin 35 puan dstu[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D ___________ -ya 50 cent kim -ben -biraz para veriyimde dolar ol , bilorum cook irenc bi espri :D:D [Bu mesaj Popeye tarafından 05 Ocak 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Sen dua et 35 puanLa kurtarmışsın. Ben oLsam varya... :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Yuh numara yazılmadı diye puan kırmaya hakkı yok ki. Şikayet et. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kıramaz o blöf yapmıştır.. öyle bi hakkı yok... ciddi ciddi kırdıysa şikayet et ceza alır[signature][hline]I leave you, negative behind Watch me all in flames, on a butterfly I ride Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Eğer dediğin gibi sadece Nonu yazmadın diye ise şikayet etme hakkın var ama başka şeyler de varsa zaten şikayet edemezsin :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hocam yapmayın dedim gozumun onunde pılot kalemle not def. gecırdı [signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim .....SARISINLAR BOKTUR :D:D ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D ___________ -ya 50 cent kim -ben -biraz para veriyimde dolar ol , bilorum cook irenc bi espri :D:D [Bu mesaj Popeye tarafından 05 Ocak 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Direk şikayet et o zaman. Literatürün neresinde yazıyormuş sor bakalım, öğrenci nosunu yazmadımı %35 kırılır puan diye.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 böyle bir salaklık için not kırmamalıydı...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kara dragonum benim, heyt yavrum be![signature][hline]AAL'05 [Bu mesaj karakedi tarafından değişti.. değiştirili... değiş... değiştirlllllll..] (nihoohoh dün mumları üflerken dilek diledim) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
B0nzi Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Aha bi eşşekte bu hocaymış. Nedir kardeşim bizim bu hoca milletinden çektiğimiz [signature][hline]Bonzi Magandaya Özgürlük !!! [Bu mesaj Bonzi_Buddy tarafından 05 Ocak 2005 17:45 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 beyer lutfen biraz terbıelı takılalım benım basta ettıgım kufur daaa ilerletmeyelim[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D ___________ -ya 50 cent kim -ben -biraz para veriyimde dolar ol , bilorum cook irenc bi espri :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 ben sırf ismimi yazdım die 5 puan verdi hoca..nerde bnm 30 puanım onu isterim :P gecmiş olsun...gıcık hocalar cıkıo işte bole.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 1) bu ne biçim başlık 2) bu ne biçim bir mesaj 3) bu ne biçim bir imza bu arada bende sevmem düşün not veren hocaları[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 gecersiz saymadigina sukret vbence[signature][hline]Live Fast Die Fun Miraul Sainter Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 bence hocayla aranda önceden kişisel bir mesele varmış gibi geldi bana [signature][hline]''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Beş Hececiler [Bu mesaj Ardeth tarafından 05 Ocak 2005 18:05 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 o kadar yaparlarmı be[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D ___________ -ya 50 cent kim -ben -biraz para veriyimde dolar ol , bilorum cook irenc bi espri :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Bazı kozmi$owlar qibi GARBAGE desem ne olur :lol:[signature][hline]Kimler önüne geçebilir zamanın akışının cümlelerimin noktalarına kaç zamanda ulaşırım iskeletler diyarında bir et parçasıyım.. «³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-» Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 eee o haca yuzunden bı kere disiplin kuruluna gıttım[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D ___________ -ya 50 cent kim -ben -biraz para veriyimde dolar ol , bilorum cook irenc bi espri :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 hoca yüzünden ??[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... deviantART Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 imzanı iyice kısaltsan iyi olucak ilk okudğumda msg mı imzamı ayırt edemedım hala da uzun :)[signature][hline]Absolut, 13 Aralık 2004 17:31 tarihinde demiş ki: Hayır fareden çok kokran biri değilim ama kulağımı burunumu yerse küserim :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werb Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 way be heheyt yani bune yaf 35 puan hmmzzz cok kötü yaf geçmiş olsun sende hocazedesin :-( Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 malesef oyleyız[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 olum az bile yapmış ben olsam kağıdını yırtar atar 0 ı basardım. Hatta 0 ı basmakla kalmayıp bir dans gösteri düzenler senide dansöz niyetine etrafta fiesta ettirirdim. Burdan anlıycağımız şey ne ben cümle kurma özürlüsüyüm.[signature][hline][b]Msn : [email protected] Sözlükte Bellow Final Fantasy XI bölümümüz olsun Anime Download Sitesi Bellow Nasıl Biri ?[b] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dark_dragon Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 kaan senın gınbı hoca olmaz olsunn[signature][hline][email protected] ewet e-mail adesim isteyen gırgır samata yani MSN de sohpet icin bire bir,isteyan patiylede sohpet ederim ____________ kız evi ; naz evi.. forum yeri ; gaz yeri. :D:D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2005 Ah ben 35 puan alsam da keske dusse bırazını :([signature][hline]Onen-i Estel Edain ü Chebin Estel Anim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.