akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Çok iyi eleştiriler alıyor crafting ise inanılmaz detaylı . Yazıldımı bilmiyorum bulamadım . Herhalde bugun hesap acıp bakıcam . Planet Explorers
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 güzele benziyor ama mmo değil anladığım kadarıyla.
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyun çok iyi, önce torrentledim sonrada hemen preorder. deneyin mutlaka.
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kaç kişi bir arada oynayabiliyorsunuz max server kaç kişilik ? bir de bu gorduklerim savunma towerları galiba bunları yapıp yaratıkları cekip bu towerlarla onları kestinmi loot dusuyormu ? yaratık lootları nelerden olusuyor ? oyunda bir para birimi varmı ? pvp varmı ? cevaplarsan sevinirim ?
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi yeni başladım. sp oynuyorum klasik quest sistemi var, sadece oyunu öğretmek içinmi bilmiyorum. biraz oynayayım yazarım.
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 preorder da erken erişim mi var yoksa direk torrentlediğinden mi devam ediyorsun ?
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 @vaako51 oyuna vakit ayırabildiysen bir kac satır yazabilirmisin ? Su an steam de indirimdeyken alayım diyorum. reddit de okuduguma gore auction varmış şu an madenlerde altın kazıp auctionda altınları satınca istedigin itemleri alabiliyormuşsun. boylece kolayca crafting yapılıyormuş.
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 İlaçlısını indirin deneyin, denemeden almayın.
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 alsam mı almasam mı karar veririm, alıp oynamayacağım kesin ama 1 saat indirim kaldı dsdsf
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben aldım aldım ama ne aldım anlamadım steam summer sales de alddıgım en özel oyun bu . 5 kere girdim 3 unde oynamayı başaramadım.Herhalde daha oynanabilmesi icin çok uzun süre var . genelde tüm multi serverlar şifre istiyor. Çok fazlası ile boş bir dünya. Genede acemeligime veriyorum ilerde zaman ayırıp bakıcam. 7 days to die ise 2 acount aldım oglumla yaklaşık 25 saat oynadık çok zevkli 2 kişi ile rust tan cok cok daha iyi . Kitaplarla yeni crafting ogrenebilmek çok güzel yapmışlar.
Öne çıkan mesajlar