akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Çok iyi eleştiriler alıyor crafting ise inanılmaz detaylı . Yazıldımı bilmiyorum bulamadım . Herhalde bugun hesap acıp bakıcam . Planet Explorers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 güzele benziyor ama mmo değil anladığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Starbound 3d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 oyun çok iyi, önce torrentledim sonrada hemen preorder. deneyin mutlaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Kaç kişi bir arada oynayabiliyorsunuz max server kaç kişilik ? bir de bu gorduklerim savunma towerları galiba bunları yapıp yaratıkları cekip bu towerlarla onları kestinmi loot dusuyormu ? yaratık lootları nelerden olusuyor ? oyunda bir para birimi varmı ? pvp varmı ? cevaplarsan sevinirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 abi yeni başladım. sp oynuyorum klasik quest sistemi var, sadece oyunu öğretmek içinmi bilmiyorum. biraz oynayayım yazarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calvaria Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2014 preorder da erken erişim mi var yoksa direk torrentlediğinden mi devam ediyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 @vaako51 oyuna vakit ayırabildiysen bir kac satır yazabilirmisin ? Su an steam de indirimdeyken alayım diyorum. reddit de okuduguma gore auction varmış şu an madenlerde altın kazıp auctionda altınları satınca istedigin itemleri alabiliyormuşsun. boylece kolayca crafting yapılıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 İlaçlısını indirin deneyin, denemeden almayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2014 alsam mı almasam mı karar veririm, alıp oynamayacağım kesin ama 1 saat indirim kaldı dsdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2014 ben aldım aldım ama ne aldım anlamadım steam summer sales de alddıgım en özel oyun bu . 5 kere girdim 3 unde oynamayı başaramadım.Herhalde daha oynanabilmesi icin çok uzun süre var . genelde tüm multi serverlar şifre istiyor. Çok fazlası ile boş bir dünya. Genede acemeligime veriyorum ilerde zaman ayırıp bakıcam. 7 days to die ise 2 acount aldım oglumla yaklaşık 25 saat oynadık çok zevkli 2 kişi ile rust tan cok cok daha iyi . Kitaplarla yeni crafting ogrenebilmek çok güzel yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar